Windows 10

Driver issues associated with the Windows 10 roll-out

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

Windows 10

Postby robertdh » Thu Jul 30, 2015 11:10 pm

Downloaded Windows 10 yesterday Now unable to get assignments.

2:12:48:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.200:8080
22:12:48:WU01:FS01:Connecting to 171.67.108.200:80
22:12:48:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.200:8080': Empty work server assignment
22:12:48:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.204:80
22:12:49:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.200:80': Empty work server assignment
22:12:49:WU01:FS01:Connecting to 171.67.108.204:80
22:12:49:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.204:80': Empty work server assignment
22:12:49:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
22:12:50:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.204:80': Empty work server assignment
22:12:50:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
22:17:02:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.200:8080
22:17:02:WU01:FS01:Connecting to 171.67.108.200:80
robertdh
 
Posts: 3
Joined: Thu Jul 30, 2015 10:45 pm

Re: Windows 10

Postby davidcoton » Thu Jul 30, 2015 11:35 pm

Please post the top of the log (Use code tags) showing the configuration.
Image
davidcoton
 
Posts: 940
Joined: Wed Nov 05, 2008 3:19 pm
Location: Cambridge, UK

Re: Windows 10

Postby bruce » Fri Jul 31, 2015 12:48 am

You may need to install the video drivers from {amd/nvidia} rather than the ones delivered with Windows 10.
bruce
 
Posts: 20828
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Re: Windows 10

Postby robertdh » Fri Jul 31, 2015 1:39 am

Have installed Quadro NVS 290 driver v 341.74 which the NVIDIA site claims is compatible with Windows 10 but still no success.

Here is the log as requested

******************************* System ********************************
00:18:12: CPU: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz
00:18:12: CPU ID: GenuineIntel Family 6 Model 15 Stepping 11
00:18:12: CPUs: 2
00:18:12: Memory: 3.98GiB
00:18:12: Free Memory: 2.55GiB
00:18:12: Threads: WINDOWS_THREADS
00:18:12: OS Version: 6.2
00:18:12: Has Battery: false
00:18:12: On Battery: false
00:18:12: UTC Offset: 10
00:18:12: PID: 5576
00:18:12: CWD: C:/Users/Robert/AppData/Roaming/FAHClient
00:18:12: OS: Windows 10 Pro
00:18:12: OS Arch: AMD64
00:18:12: GPUs: 1
00:18:12: GPU 0: NVIDIA:1 G86 [Quadro NVS 290]
00:18:12: CUDA: 1.1
00:18:12: CUDA Driver: 6050
00:18:12:Win32 Service: false
00:18:12:***********************************************************************
robertdh
 
Posts: 3
Joined: Thu Jul 30, 2015 10:45 pm

Re: Windows 10

Postby Joe_H » Fri Jul 31, 2015 1:53 am

Please show the first 100 or so lines of your log so that we have the client version info, the system info, and the configuration. Enclose that in Code tags, they are available from the menu for the Full Editor for posting here in the forum.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 3892
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: Windows 10

Postby bruce » Fri Jul 31, 2015 3:56 am

It looks like the drivers may be sufficient for Windows 10 to run a monitor but I doubt it's a new enough GPU to run FAH. Those drivers provide support for CUDA 1.1 and probably an early version of OpenCL but the drivers I'm using support CUDA 5.0 or better so there have been a lot of changes to the Compute Languages used by FAH.

Was this GPU folding in an earlier version of Windows?

Here's a guy who has drivers that do CUDA 3.0 and he's having trouble, too. Windows 10 includes some very significant changes to video drivers.
bruce
 
Posts: 20828
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Re: Windows 10

Postby JimboPalmer » Fri Jul 31, 2015 9:50 pm

The Quadro NVS 290 is at least 8 years old. I seriously doubt it can find any WUs to work on.
Tsar of all the Rushers
I tried to remain childlike, all I achieved was childish.
A friend to those who want no friends
JimboPalmer
 
Posts: 533
Joined: Mon Feb 16, 2009 4:12 am
Location: Greenwood MS USA

Re: Windows 10

Postby 7im » Fri Jul 31, 2015 10:43 pm

G86 hardware can only fold the older Core_15 work units.

Add the client-type option set to beta
Add the max-packet-size option set to small

See the FAH Configuration Guide on the FAH website on how to add those settings to the GPU slot via FAHControl.
How to provide enough information to get helpful support
Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.
User avatar
7im
 
Posts: 14648
Joined: Thu Nov 29, 2007 4:30 pm
Location: Arizona

Re: Windows 10

Postby robertdh » Sat Aug 01, 2015 4:01 am

Thanks to all. Have reconfigured as suggested by 7im. Will upgrade G86 hardware ASAP.
robertdh
 
Posts: 3
Joined: Thu Jul 30, 2015 10:45 pm


Return to Windows 10 + NVidia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron