"BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)" Error

Driver issues associated with the Windows 10 roll-out

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

"BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)" Error

Postby oliverjdent » Thu May 03, 2018 5:01 pm

I have Windows 10 Pro on one of my folding machines. It just updated to 1803 (OS Build 17134.1). After the update the GPU generates the following error messages:
Code: Select all
16:22:34:WU00:FS01:Starting
16:22:34:WU00:FS01:Running FahCore: "C:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" "D:/My Folding/cores/fahwebx.stanford.edu/cores/Win32/AMD64/NVIDIA/Fermi/beta/Core_21.fah/FahCore_21.exe" -dir 00 -suffix 01 -version 704 -lifeline 12544 -checkpoint 15 -gpu 0 -gpu-vendor nvidia
16:22:34:WU00:FS01:Started FahCore on PID 9876
16:22:34:WU00:FS01:Core PID:3680
16:22:34:WU00:FS01:FahCore 0x21 started
16:22:35:WU00:FS01:0x21:*********************** Log Started 2018-05-03T16:22:34Z ***********************
16:22:35:WU00:FS01:0x21:Project: 13782 (Run 764, Clone 4, Gen 180)
16:22:35:WU00:FS01:0x21:Unit: 0x000000d10002894b5a78cf12476523c7
16:22:35:WU00:FS01:0x21:CPU: 0x00000000000000000000000000000000
16:22:35:WU00:FS01:0x21:Machine: 1
16:22:35:WU00:FS01:0x21:Reading tar file core.xml
16:22:35:WU00:FS01:0x21:Reading tar file integrator.xml
16:22:35:WU00:FS01:0x21:Reading tar file state.xml
16:22:35:WU00:FS01:0x21:Reading tar file system.xml
16:22:35:WU00:FS01:0x21:Digital signatures verified
16:22:35:WU00:FS01:0x21:Folding@home GPU Core21 Folding@home Core
16:22:35:WU00:FS01:0x21:Version 0.0.18
16:22:35:WU00:FS01:0x21:ERROR:126: Bad platformId size.
16:22:35:WU00:FS01:0x21:Saving result file logfile_01.txt
16:22:35:WU00:FS01:0x21:Saving result file log.txt
16:22:35:WU00:FS01:0x21:Folding@home Core Shutdown: BAD_WORK_UNIT
16:22:35:WARNING:WU00:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
16:22:35:WU00:FS01:Sending unit results: id:00 state:SEND error:FAULTY project:13782 run:764 clone:4 gen:180 core:0x21 unit:0x000000d10002894b5a78cf12476523c7
16:22:35:WU00:FS01:Uploading 1.91KiB to 155.247.166.219
16:22:35:WU00:FS01:Connecting to 155.247.166.219:8080
16:22:35:WU00:FS01:Upload complete
16:22:35:WU00:FS01:Server responded WORK_ACK (400)
16:22:35:WU00:FS01:Cleaning up
16:22:35:WU02:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
16:22:35:WU02:FS01:Assigned to work server 140.163.4.231
16:22:35:WU02:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:0:GK106 [GeForce GTX 660] from 140.163.4.231
16:22:35:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
16:22:36:WU02:FS01:Downloading 16.53MiB
16:22:39:WU02:FS01:Download complete
16:22:39:WU02:FS01:Received Unit: id:02 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:11713 run:13 clone:68 gen:140 core:0x21 unit:0x000000a68ca304e75a5a522269bc17fe


My machine has the following hardware and drivers:
- Intel Core i5 4570K - It is folding just fine both before and after the Windows upgrade
= Windows 10 Pro - 1803 (OS Build 17134.1)
- 16GB RAM
- NVIDIA GeForce GTX 660
= Driver Version: 397.31

Troubleshooting Steps Taken:
a) I have reinstalled the NVIDIA drivers performing a clean install. I had noticed all of my GPUs has issues with a previous version of drivers as of Monday or Tuesday. I upgraded all machines (two Windows and one Linux) with the latest NVIDIA drivers. The GPUs (a total of three) on one Windows and one Linux machine are running fine. Only this one is having issues.
b) I have deleted the GPU from the FAH client, rebooted, and reinstalled the GPU in the configuration.
c) I have uninstalled and reinstalled the FAH client.
d) in watching the GPU "work" directory files are downloaded and promptly deleted from this directory.

Any help is greatly appreciated.

Mod edit: changed Quote tags to Code tags on log file - j
oliverjdent
 
Posts: 4
Joined: Thu Jan 02, 2014 6:36 pm

Re: "BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)" Error

Postby artoar_11 » Thu May 03, 2018 5:09 pm

oliverjdent wrote:I have Windows 10 Pro on one of my folding machines. It just updated to 1803 (OS Build 17134.1). After the update the GPU generates the following error messages:


Reinstall the current driver with the original from the NVidia page. Clean install!

Edit: Try an older driver

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx
User avatar
artoar_11
 
Posts: 669
Joined: Sun Nov 22, 2009 8:42 pm
Location: Bulgaria/Team #224497/artoar11_ALL_....

Re: "BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)" Error

Postby oliverjdent » Thu May 03, 2018 11:44 pm

artoar_11,

Thank you for the suggestion.

While I was working on the machine that caused me to write this forum entry the second machine started throwing the same error.

I rolled both Windows machines back to 391.35 with a clean install.

Both machines are now folding without issue.
oliverjdent
 
Posts: 4
Joined: Thu Jan 02, 2014 6:36 pm

Re: "BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)" Error

Postby foldy » Fri May 04, 2018 8:05 am

The new nvidia 397 drivers are evil. https://foldingforum.org/viewtopic.php?f=101&t=30775
foldy
 
Posts: 1176
Joined: Sat Dec 01, 2012 3:43 pm

Re: "BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)" Error

Postby bruce » Fri May 18, 2018 6:27 am

OpenCL and CUDA components of driver Version 397.3x are defective, and FAH requires OpenCL. Do a clean install of least 397.55 -- or better still to 397.64.
bruce
 
Posts: 21686
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Re: "BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)" Error

Postby Leonardo » Sun May 20, 2018 10:33 pm

Bruce, I had the same endless "Ready" issues with GPU folding following a clean installation of 397.31 AND 397.64 (haven't tried 397.55). The only solution for me was reinstall Nvidia 391.35 drivers, which always worked properly. Following that, I installed 397.64 WITHOUT clean install. It would appear to me that whatever was amiss for 397.31 and folding was not fixed in 397.64.
Image
User avatar
Leonardo
 
Posts: 597
Joined: Tue Dec 04, 2007 5:09 am
Location: Eagle River, Alaska


Return to Windows 10 + NVidia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron