Page 1 of 1

FAH 7.6.9 can't detect Geforce 1060, but FAH 7.5.1 can

PostPosted: Sat Apr 18, 2020 11:02 am
by cgistlaker
In the last release some bug - FAH 7.6.9 can't detect Geforce 1060, but if I install 7.5.1 it will detect.

Re: FAH 7.6.9 can't detect Geforce 1060, but FAH 7.5.1 can

PostPosted: Sat Apr 18, 2020 12:29 pm
by PantherX
Welcome to the F@H Forum cgistlaker,

I would suggest that you:
Manually download the GPUs.txt file from here: https://apps.foldingathome.org/GPUs.txt (right-click save as GPUs.txt)
Exit the client
Copy the GPUs.txt file from the Downloads folder to %AppData%\FAHClient
Reboot your system
Start up the client and ensure that you can see your GPU in the log file
Add a GPU slot from FAHControl -> Configure -> Slots tab -> Add -> GPU -> OK -> Save

Let us know if that works or not :)

Re: FAH 7.6.9 can't detect Geforce 1060, but FAH 7.5.1 can

PostPosted: Sat Apr 18, 2020 12:30 pm
by Tohya
After installing FAH 7.6.9, reboot your computer. Then manually add a GPU Folding slot. FAHControl > Configure > Slots tab > Add GPU, click on the dot and leave everything default > OK > Save

Re: FAH 7.6.9 can't detect Geforce 1060, but FAH 7.5.1 can

PostPosted: Sat Apr 18, 2020 2:20 pm
by cgistlaker
Thanks, manually adding of GPU is solved my problem, but anyway it is a bug in new client that shoud be fixed. How can I report my problem to the developers?

Re: FAH 7.6.9 can't detect Geforce 1060, but FAH 7.5.1 can

PostPosted: Sat Apr 18, 2020 2:21 pm
by PantherX

Re: FAH 7.6.9 can't detect Geforce 1060, but FAH 7.5.1 can

PostPosted: Sat Apr 18, 2020 2:46 pm
by cgistlaker
Thank you all, I will!

Re: FAH 7.6.9 can't detect Geforce 1060, but FAH 7.5.1 can

PostPosted: Sat Apr 18, 2020 4:01 pm
by eaddict
Tohya wrote:After installing FAH 7.6.9, reboot your computer. Then manually add a GPU Folding slot. FAHControl > Configure > Slots tab > Add GPU, click on the dot and leave everything default > OK > Save


I can do this but it doesn't save. I even downloaded the GPU text file mentioned above.

Ideas?

Re: FAH 7.6.9 can't detect Geforce 1060, but FAH 7.5.1 can

PostPosted: Sat Apr 18, 2020 4:32 pm
by JimboPalmer
eaddict, you seem to wish to spam tiny bits of your info across multiple threads.

to get the best help, you would put ALL your info in a single thread, started by you.

Your log, your GPU-Z info, what you have tried, etc.

Re: FAH 7.6.9 can't detect Geforce 1060, but FAH 7.5.1 can

PostPosted: Sat Apr 18, 2020 5:51 pm
by cgistlaker
eaddict to solve your problem you should change default CPU to GPU in the slots and after that add new CPU.