v7.5.1 no assignment

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

v7.5.1 no assignment

Postby free.bird.2020 » Sun Mar 22, 2020 7:44 pm

Hi,

Im a first time user on my new computer.
Ive just installed V7.5.1 the program is open but doesn"t compute. Help me please!



Code: Select all
*********************** Log Started 2020-03-22T18:22:01Z ***********************
18:22:01:************************* Folding@home Client *************************
18:22:01:        Website: https://foldingathome.org/
18:22:01:      Copyright: (c) 2009-2018 foldingathome.org
18:22:01:         Author: Joseph Coffland <joseph@cauldrondevelopment.com>
18:22:01:           Args: --open-web-control
18:22:01:         Config: <none>
18:22:01:******************************** Build ********************************
18:22:01:        Version: 7.5.1
18:22:01:           Date: May 11 2018
18:22:01:           Time: 13:06:32
18:22:01:     Repository: Git
18:22:01:       Revision: 4705bf53c635f88b8fe85af7675557e15d491ff0
18:22:01:         Branch: master
18:22:01:       Compiler: Visual C++ 2008
18:22:01:        Options: /TP /nologo /EHa /wd4297 /wd4103 /Ox /MT
18:22:01:       Platform: win32 10
18:22:01:           Bits: 32
18:22:01:           Mode: Release
18:22:01:******************************* System ********************************
18:22:01:            CPU: Intel(R) Core(TM) i9-9900K CPU @ 3.60GHz
18:22:01:         CPU ID: GenuineIntel Family 6 Model 158 Stepping 12
18:22:01:           CPUs: 16
18:22:01:         Memory: 31.86GiB
18:22:01:    Free Memory: 20.57GiB
18:22:01:        Threads: WINDOWS_THREADS
18:22:01:     OS Version: 6.2
18:22:01:    Has Battery: false
18:22:01:     On Battery: false
18:22:01:     UTC Offset: -4
18:22:01:            PID: 16392
18:22:01:            CWD: C:\Users\Name\AppData\Roaming\FAHClient
18:22:01:             OS: Windows 10 Home
18:22:01:        OS Arch: AMD64
18:22:01:           GPUs: 0
18:22:01:           CUDA: Not detected: cuInit() returned 999
18:22:01:OpenCL Device 0: Platform:0 Device:0 Bus:NA Slot:NA Compute:2.1 Driver:26.20
18:22:01:  Win32 Service: false
18:22:01:***********************************************************************
18:22:01:<config>
18:22:01:  <!-- Folding Slots -->
18:22:01:</config>
18:22:01:Connecting to assign1.foldingathome.org:8080
18:22:01:Updated GPUs.txt
18:22:01:Read GPUs.txt
18:22:01:Trying to access database...
18:22:01:Successfully acquired database lock
18:22:01:Enabled folding slot 00: PAUSED cpu:15 (not configured)
18:22:02:11:127.0.0.1:New Web connection
18:22:12:Set client configured
18:22:12:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
18:22:12:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
18:22:13:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
18:22:13:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
18:22:13:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
18:22:13:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
18:22:13:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
18:22:13:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
18:22:13:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
18:22:14:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
18:22:14:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
18:22:37:40:127.0.0.1:New Web connection
18:23:02:Saving configuration to config.xml
18:23:02:<config>
18:23:02:  <!-- Slot Control -->
18:23:02:  <power v='FULL'/>
18:23:02:
18:23:02:  <!-- Folding Slots -->
18:23:02:  <slot id='0' type='CPU'/>
18:23:02:</config>
18:23:13:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
18:23:14:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
18:23:14:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
18:23:14:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
18:23:14:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
18:24:50:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
18:24:51:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
18:24:51:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
18:24:51:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
18:24:51:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
18:27:28:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
18:27:28:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
18:27:28:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
18:27:28:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
18:27:28:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
18:31:42:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
18:31:42:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
18:31:42:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
18:31:42:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
18:31:42:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
18:38:33:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
18:38:34:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
18:38:34:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
18:38:34:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
18:38:34:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
free.bird.2020
 
Posts: 1
Joined: Sun Mar 22, 2020 7:31 pm

Re: v7.5.1 no assignment

Postby TomJohnson » Sun Mar 22, 2020 9:25 pm

This is due to Assignment Server overload due to high number of new Users.
iMac 15,1 27" 5K Retina Intel i7 4.0 GHz Dual Quad 24 GB RAM 1 TB Fusion OS 10.10
Mac Pro 5,1 3.06 GHz 12 Core 52 Gig RAM OS 10.9.5 -- Plus 20 more
Image
TomJohnson
 
Posts: 175
Joined: Mon Dec 03, 2007 2:29 am
Location: Oak Harbor, WA

Re: v7.5.1 no assignment

Postby bamapolitics » Sun Mar 22, 2020 9:30 pm

Getting same issue here (new user as well)

Glad to see it isn't an issue on my end but looking forward to being able to get next WU!
bamapolitics
 
Posts: 19
Joined: Sun Mar 22, 2020 9:11 pm


Return to V7.5.1 Public Release Windows/Linux/MacOS X

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron