Can't connect to client

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

Can't connect to client

Postby Atlas » Mon Mar 23, 2020 9:50 am

Hi,

I just setup F@H on my main computer and also wanted to set it up on my Dual Xeon Server.
It runs a minimal CentOS, I installed it the way the documentation explains it.
Here is my /etc/fahclient/config.xml:
Code: Select all
<config>
  <!-- Folding Slot Configuration -->
  <gpu v='false'/>

  <!-- Slot Control -->
  <power v='full'/>

  <!-- User Information -->
  <passkey v='XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX'/>
  <team v='223518'/>
  <user v='atlas'/>

  <!-- Folding Slots -->
  <slot id='0' type='CPU'/>

  <allow>127.0.0.1 192.168.178.29</allow>
</config>


When I start the service, it says Fail, but I can see in the Log that it is indeed running.
I then tried to connect my control on my main PC which is 192.168.178.29.
The firewall is disabled and I can see the open Port on netstat. I can also connect via telnet on the port.
I can add it into my Control, and when I'm not on it, it says Status = online.
But when I click on it to see what it's doing, it changes to "Updating" and I can't see anything.

Also, when I add <web-allow>127.0.0.1 192.168.178.29</web-allow> to my config, it won't start at all, no errors in the log, so I can't check what its doing from the web interface.

Hopefully some of you know how to fix it.
Atlas
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 23, 2020 9:42 am

Return to V7.5.1 Public Release Windows/Linux/MacOS X

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron