RivaTuner 2.24 weirdness!

Please confine these topics to things that would be of general interest to those who are interested in FAH which don't fall into any other category.

Moderator: Site Moderators

RivaTuner 2.24 weirdness!

Postby coolamasta » Tue Apr 07, 2009 4:22 pm

Hi all,

At the moment I have 3 rigs all running with RivaTuner 2.24 installed.

Ive got them set to overclock and turn fan speed up, I click save settings and to apply them on bootup but randomly it 'forgets' the overclock and fan settings.

This is happening on all 3 rigs so not an issue with a particular machine!

If I go into fan control and select a high percentage IE 80%+ you hear the fan speed up but within 5-10 seconds you hear it slow back down again although its still says 80%+ on the screen, if you click ok and go back into fan settings its dropped back down again, why cant the git stay on what I set it!! Grrrrrrr lol

Any ideas people? :e?:
Image
User avatar
coolamasta
 
Posts: 25
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:19 am
Location: England

Re: RivaTuner 2.24 weirdness!

Postby toTOW » Tue Apr 07, 2009 4:54 pm

Maybe you should post on the RivaTuner support forum ?
Folding@Home beta tester since 2002. Folding Forum moderator since July 2008.

FAH-Addict : latest news, tests and reviews about Folding@Home project.

Image
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 8689
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:38 am
Location: Bordeaux, France


Return to Scientific discussions (Non-FAH)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron