Ad-Block break Folding Web Control

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

Ad-Block break Folding Web Control

Postby Yavanius » Sat Apr 08, 2017 6:09 pm

Hey Bruce,

An advisory to pass onto the web folks. This is an issue with the web code not the controls themselves...

If you have ad-block (or possibly some other type of blocker) the controls will not properly load. On Palemoon, the progress bar kept loading anew every 5 seconds or so with nothing on it. Turned off ad-block, reloaded, all was fine.

So, I'm suggesting they do a check for ad-block, if it's detected, throw a notice to disable and then offer a link to reload the page (or the user can manually refresh if they want).

~Y
User avatar
Yavanius
 
Posts: 42
Joined: Thu Nov 03, 2016 4:55 am
Location: 92408

Re: Ad-Block break Folding Web Control

Postby jrweiss » Sat Apr 08, 2017 6:20 pm

You should be able to Exclude the web control page in the AdBlock options
i4770K/AMD RX460 (CPU6+GPU), i7-3770S/AMD7750 (CPU6+GPU), Win7-64 Pro
User avatar
jrweiss
 
Posts: 1188
Joined: Tue Dec 04, 2007 6:56 am
Location: Gotta guess!

Re: Ad-Block break Folding Web Control

Postby Yavanius » Sat Apr 08, 2017 10:02 pm

>I< know that but the point of the post was for others who don't and then you have folks running through this whole sequence of trying to troubleshoot if the user doesn't just give up on it.

Granted, I'm a little aggressive on my blocking so the default settings might not cause that, but it's better to plan for it as you never know when a filter change or addition is going to muck these things up...
User avatar
Yavanius
 
Posts: 42
Joined: Thu Nov 03, 2016 4:55 am
Location: 92408


Return to Discussions of General-FAH topics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron