"loading" (not Points) shows in Web Control

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

"loading" (not Points) shows in Web Control

Postby Unclebadtouch » Sat Sep 23, 2017 1:25 am

This must be happening to everyone, no? This is most disturbing. :roll:
Unclebadtouch
 
Posts: 3
Joined: Tue Nov 15, 2016 9:48 pm

Re: Points not showing in my Web Control since 9/12

Postby Joe_H » Sat Sep 23, 2017 2:51 am

I have not seen reports of this happening to others, but might have missed them. It might be related to the recent migration of the stats database from its former server during that week, perhaps one of the links still needs updating.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 4279
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: Points not showing in my Web Control since 9/12

Postby Unclebadtouch » Sat Sep 23, 2017 2:55 am

Ha Ha, I just discovered that today happens to be my one year anniversary folding as Unclebadtouch. I've got 238M points. I just don't understand why my points haven't been showing in my Web Control page for over a week.
Unclebadtouch
 
Posts: 3
Joined: Tue Nov 15, 2016 9:48 pm

Re: Points not showing in my Web Control since 9/12

Postby Joe_H » Sat Sep 23, 2017 3:06 am

I have brought this issue to the attention of the people who take care of the stats server.
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 4279
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: Points not showing in my Web Control since 9/12

Postby Unclebadtouch » Sat Sep 23, 2017 6:27 am

Thanks, Joe. I believe I sent an email to a Jadeshi days ago w/ no response, thus far.
Unclebadtouch
 
Posts: 3
Joined: Tue Nov 15, 2016 9:48 pm

Re: Points not showing in my Web Control since 9/12

Postby Ishmael » Sat Sep 23, 2017 8:13 pm

Hi, i'm folding for some years now and i have the same problem. Since a week or maybe some days longer my web control shows "loading" ahnd no points.
My profile on FAH with my active clients, rank and team seems to be actual.
Is there a known problem or should i change some systemconfiguration/ plugins ?
Ishmael
 
Posts: 1
Joined: Sat Sep 23, 2017 8:06 pm

Re: Points not showing in my Web Control since 9/12

Postby Sooth » Sat Sep 23, 2017 10:10 pm

Same issue for the last week. Points not showing on Web page. Hangs at Loading.
Sooth
 
Posts: 2
Joined: Sat Mar 25, 2017 8:36 pm

Re: Points not showing in my Web Control since 9/12

Postby bruce » Sun Sep 24, 2017 4:40 am

I suspect this is a relatively new problem for WebControl.

There were some changes made last week and they've asked for feedback in case they missed updating any of the links. Since it's the weekend, I don't expect a fix until (hopefully) Monday.
bruce
 
Posts: 21879
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

5 computers all show "Loading..." continuously

Postby Philip_Latheron » Mon Sep 25, 2017 1:04 pm

I run Folding@Home on 5 computers, 2 Windows 10 (i7+GPU), 1 Ubuntu (i5+GPU), one Ubuntu (i5 no GPU) and a dual Atom netbookbook, also Ubuntu. For a week or two, all machines have shown "Loading..." on their respective Web Controls and do not display the usual statistics. Does anyone have any idea what is (not?) happening?
Phil
Philip_Latheron
 
Posts: 8
Joined: Wed Jan 13, 2016 9:07 pm
Location: Stevenage, Hertfordshire, United Kingdom

Re: 5 computers all show "Loading..." continuously

Postby JimboPalmer » Mon Sep 25, 2017 2:25 pm

Yes, Pande Group has moved the statistics to a new server. They have not yet pointed the client to that new server, but they will. Someday.
Tsar of all the Rushers
I tried to remain childlike, all I achieved was childish.
A friend to those who want no friends
JimboPalmer
 
Posts: 718
Joined: Mon Feb 16, 2009 4:12 am
Location: Greenwood MS USA

Webcontrol doesn't show summary info

Postby deeppow » Mon Sep 25, 2017 4:26 pm

Mod note: merged with existing topic - j

Running fah-installer_7.4.4_x86 and when I activate the Webcontrol option, it shows my ID and 2 Nvidia cards computing but the summary of my account never completes, just shows "Loading" text in that area. This worked several weeks ago.

Running Windows 10 Pro and did the recent update. Reinstalled FAH and a clean install Nvidia cards of the drivers.

Suggestions. Thanks.
deeppow
 
Posts: 14
Joined: Thu Oct 28, 2010 12:56 pm
Location: Los Alamos, NM

Re: 5 computers all show "Loading..." continuously

Postby Philip_Latheron » Mon Sep 25, 2017 4:28 pm

Thanks you Jimbo. Is the link hard-coded or can the user modify a setting somewhere?
Phil
Philip_Latheron
 
Posts: 8
Joined: Wed Jan 13, 2016 9:07 pm
Location: Stevenage, Hertfordshire, United Kingdom

Re: 5 computers all show "Loading..." continuously

Postby Joe_H » Mon Sep 25, 2017 4:58 pm

The link for Web Control just connects to the PG web site, the links there need to be fixed up. It was first brought up here Saturday and PG was notified and are looking into the problem.
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 4279
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: "loading" (not Points) shows in Web Control

Postby JimboPalmer » Mon Sep 25, 2017 6:08 pm

Philip so far as I know, (not much) it is hard coded. Today is the first weekday since it was reported, and Stanford is on Pacific time, so it is early for any fix. We have to let them get coffee! <G>
JimboPalmer
 
Posts: 718
Joined: Mon Feb 16, 2009 4:12 am
Location: Greenwood MS USA

Re: "loading" (not Points) shows in Web Control

Postby bruce » Mon Sep 25, 2017 10:55 pm

PG fixed it.
bruce
 
Posts: 21879
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Next

Return to Discussions of General-FAH topics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron