Stats not updating?

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

Re: Stats not updating?

Postby Nathan_P » Sat Jul 15, 2017 3:52 pm

Typical, the weekend I restart my rigs and the stats server takes yet another dump, what is it this time, cleaner unplugged it so they can vacuum or someone forget to pay the electric bill? :lol: :lol:
Image
Nathan_P
 
Posts: 1676
Joined: Wed Apr 01, 2009 9:22 pm
Location: Jersey, Channel islands

Re: Stats not updating?

Postby DemonfangArun » Sat Jul 15, 2017 5:42 pm

Nathan_P wrote:Typical, the weekend I restart my rigs and the stats server takes yet another dump, what is it this time, cleaner unplugged it so they can vacuum or someone forget to pay the electric bill? :lol: :lol:


Good one :lol:
Sky Shadow F@H Setup Guide

Image

F@H Beta tester

rigs are in my profile (don't fit in signature)
User avatar
DemonfangArun
 
Posts: 95
Joined: Fri Sep 09, 2011 11:23 pm
Location: DFW Texas

Re: Stats not updating?

Postby ComputerGenie » Sat Jul 15, 2017 5:45 pm

Nathan_P wrote:Typical, the weekend I restart my rigs and the stats server takes yet another dump, what is it this time, cleaner unplugged it so they can vacuum or someone forget to pay the electric bill? :lol: :lol:

I chalked it up to the janitorial staff tripping over a plug-in. :P
User avatar
ComputerGenie
 
Posts: 234
Joined: Mon Dec 12, 2016 4:06 am

Re: Stats not updating?

Postby AJMSmith » Sat Jul 15, 2017 7:25 pm

Looks like half the problem has boon solved. The personal list is available again but with no more data than has been available in the 3 hourly files since the 5AM GMT/10PM PDT update (which corresponds to the 4AM GMT/9PM PDT hourly update).
AJMSmith
 
Posts: 49
Joined: Tue Jul 01, 2008 1:17 am
Location: Greater London, UK

Re: Stats not updating?

Postby bollix47 » Sat Jul 15, 2017 7:51 pm

Just saw a rather large update on kakao ... all appears to have returned to 'normal' .
bollix47
 
Posts: 3379
Joined: Sun Dec 02, 2007 5:04 am
Location: Canada

Re: Stats not updating?

Postby Joe_H » Sat Jul 15, 2017 7:57 pm

When I last looked a few hours ago, there were about 50K WU's waiting to be entered into the database from the Work Servers. That may have taken a bit to complete before updates could be generated reflecting those turned in WU's.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Super Moderator
 
Posts: 3725
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: Stats not updating?

Postby snapshot » Tue Jul 18, 2017 8:26 am

The Stats server is giving 'Internal Server Error' again.
User avatar
snapshot
 
Posts: 88
Joined: Thu Apr 09, 2009 7:25 pm
Location: Wiltshire, UK

Re: Stats not updating?

Postby bollix47 » Tue Jul 18, 2017 10:39 am

Seeing the same here ... PG notified but it is early on the west coast so this may take some time. It appears to have happened at the same time as it did 3 days ago which might give them some clue as to why.
bollix47
 
Posts: 3379
Joined: Sun Dec 02, 2007 5:04 am
Location: Canada

Re: Stats not updating?

Postby ComputerGenie » Tue Jul 18, 2017 2:36 pm

bollix47 wrote:Seeing the same here ... PG notified but it is early on the west coast so this may take some time. It appears to have happened at the same time as it did 3 days ago which might give them some clue as to why.
My money is still on the janitorial staff tripping over a plug-in.
User avatar
ComputerGenie
 
Posts: 234
Joined: Mon Dec 12, 2016 4:06 am

Re: Stats not updating?

Postby Nathan_P » Tue Jul 18, 2017 3:32 pm

That's Ok, for once i'm not bothered. my rigs aren't back online yet anyway :oops:
Nathan_P
 
Posts: 1676
Joined: Wed Apr 01, 2009 9:22 pm
Location: Jersey, Channel islands

Re: Stats not updating?

Postby snapshot » Tue Jul 18, 2017 3:52 pm

ComputerGenie wrote:My money is still on the janitorial staff tripping over a plug-in.

I'd go with something being unplugged to make way for a vacuum cleaner. I've a strong recollection we actually had that at Datapoint many years ago.
User avatar
snapshot
 
Posts: 88
Joined: Thu Apr 09, 2009 7:25 pm
Location: Wiltshire, UK

Re: Stats not updating?

Postby AJMSmith » Tue Jul 18, 2017 8:59 pm

Any chance of an update now it's 13:54 PDT?
AJMSmith
 
Posts: 49
Joined: Tue Jul 01, 2008 1:17 am
Location: Greater London, UK

Re: Stats not updating?

Postby SteveWillis » Tue Jul 18, 2017 10:51 pm

snapshot wrote:
ComputerGenie wrote:My money is still on the janitorial staff tripping over a plug-in.

I'd go with something being unplugged to make way for a vacuum cleaner. I've a strong recollection we actually had that at Datapoint many years ago.


I know for a fact that when one of my co-workers went to a remote site to find out why the network was going down regularly there he found that a network hub was in a closet and was being hit by a cart at about the same time every night.
Image
My thanks to my wonderfully indulgent wife
http://folding.extremeoverclocking.com/user_summary.php?s=&u=712804

7 X GTX 1080, 5 X GTX 1080 TI
SteveWillis
 
Posts: 182
Joined: Fri Apr 15, 2016 12:42 am

Re: Stats not updating?

Postby drougnor » Wed Jul 19, 2017 12:15 am

My stats system pulled a download at 7:20pm Eastern and is no longer throwing errors every time it checks the time stamp. I'm prepared to say it's at least back up enough to present to the outside world. The next two updates will tell me if there's reliable data flowing.
drougnor
 
Posts: 111
Joined: Tue Dec 29, 2009 2:21 am

Re: Stats not updating?

Postby snapshot » Wed Jul 19, 2017 6:49 am

EOC has had two successful updates so it looks like it is fixed. I'm sure we'd all appreciate a brief explanation of the fault but I realise that's not PG's style.
User avatar
snapshot
 
Posts: 88
Joined: Thu Apr 09, 2009 7:25 pm
Location: Wiltshire, UK

Previous

Return to Issues with a specific server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron