171.64.65.56 ???

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

Re: 171.64.65.56 ???

Postby 314159 » Thu Dec 16, 2010 8:54 pm

Server in REJECT MODE.
John (from the central part of the Commonwealth of Virginia, U.S.A.)

A friendly visitor to what hopefully will remain a friendly Forum.
With thanks to all of the dedicated volunteers on the staff here!!
User avatar
314159
 
Posts: 232
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:46 am
Location: http://www.teammacosx.org/

Re: 171.64.65.56 ???

Postby kasson » Thu Dec 16, 2010 10:10 pm

Yes, it was down for server room power work. Back up now.
kasson
Pande Group Member
 
Posts: 1459
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:37 pm

Re: 171.64.65.56 ???

Postby 314159 » Wed Mar 09, 2011 3:50 pm

Reject Mode. :(

Help please. :wink:
User avatar
314159
 
Posts: 232
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:46 am
Location: http://www.teammacosx.org/

Re: 171.64.65.56 ???

Postby kasson » Wed Mar 09, 2011 4:43 pm

There was a corrupt file on the server. Hopefully fixed now and back up in a few minutes.
kasson
Pande Group Member
 
Posts: 1459
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:37 pm

Re: 171.64.65.56 ???

Postby One_Box » Thu Mar 10, 2011 11:50 am

I have two machines trying to upload SMP WUs to this server over the last two days but without success.

The server stat page does not appear to show any issues and I get the usual OK response when typing the server address to a web browser.

I'm sure there is nothing wrong with my internet connection and nothing has changed on the setup of either machine which normally upload without problem.

My ISP does not block this or the corresponding collection server.

Is there a problem at the Stanford end ?

Thanks for any info.
One_Box
 
Posts: 33
Joined: Fri Jul 09, 2010 5:35 pm
Location: South Wales

171.64.65.56 Reject?

Postby Mattsingen » Wed Nov 21, 2012 4:33 pm

The server states Reject at the link in the "Do this first" post.
and I have two WU's that is not uploading. I don't have any log for the WU's because of a restart.
I hope that this problem is temporary and will be resolved.
Mattsingen
 
Posts: 1
Joined: Wed Nov 21, 2012 4:14 pm

Re: 171.64.65.56 ???

Postby Ravage7779 » Thu Nov 22, 2012 6:25 am

This server is a pile. Has been for a long time. Should be re-purposed as a space heater or a door stop. The PG has also historically had issues providing it with enough work. Best advice, is get off this server.

Upgrade to v7 for access to other servers if your hardware/OS meets the minimum spec, and you haven't already. It won't exclude you from getting work form this server, but it will greatly reduce it from what I have seen. v7 is ugly (not that v6 in a terminal window is anything to look at), but functions properly, and is now absolutely usable by the average joe.

Just remember to kill your network connection before running the installer, or you won't get a bonus for your first wu (known issue). Download installer, kill network, install FAH, configure FAH with passkey and whatnot, pause folding, quit FAH, restore network, restart FAH, tell FAH to start folding, yer golden. Never have to touch it again.
Get more Mac OS X folding help from the friendly experts @ http://www.foldingathome.org/index.html
Image
User avatar
Ravage7779
 
Posts: 144
Joined: Sun Jun 21, 2009 11:42 pm

Previous

Return to Issues with a specific server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron