171.64.65.56 ???

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

Re: 171.64.65.56 ???

Postby pwnchu » Wed Sep 08, 2010 1:08 am

Code: Select all
[21:20:50] - Autosending finished units... [September 7 21:20:50 UTC]
[21:20:50] Trying to send all finished work units
[21:20:50] Project: 6701 (Run 32, Clone 1, Gen 41)


[21:20:50] + Attempting to send results [September 7 21:20:50 UTC]
[21:20:50] - Reading file work/wuresults_00.dat from core
[21:20:50]   (Read 43656726 bytes from disk)
[21:20:50] Connecting to http://171.64.65.56:8080/
[21:23:19] Posted data.
[21:23:19] Initial: 0000; - Uploaded at ~286 kB/s
[21:23:19] - Averaged speed for that direction ~272 kB/s
[21:23:19] - Server reports digital signature does not match.
[21:23:19]   (May be due to corruption during network transmission or a corrupted file.)
[21:23:19] - Error: Could not transmit unit 00 (completed September 7) to work server.
[21:23:19] - 8 failed uploads of this unit.


[21:23:19] + Attempting to send results [September 7 21:23:19 UTC]
[21:23:19] - Reading file work/wuresults_00.dat from core
[21:23:19]   (Read 43656726 bytes from disk)
[21:23:19] Connecting to http://171.67.108.25:8080/
[21:23:19] - Couldn't send HTTP request to server
[21:23:19] + Could not connect to Work Server (results)
[21:23:19]     (171.67.108.25:8080)
[21:23:19] + Retrying using alternative port
[21:23:19] Connecting to http://171.67.108.25:80/
[21:23:19] - Couldn't send HTTP request to server
[21:23:19]   (Got status 503)
[21:23:19] + Could not connect to Work Server (results)
[21:23:19]     (171.67.108.25:80)
[21:23:19]   Could not transmit unit 00 to Collection server; keeping in queue.
[21:23:19] Project: 6701 (Run 32, Clone 1, Gen 41)


[21:23:19] + Attempting to send results [September 7 21:23:19 UTC]
[21:23:19] - Reading file work/wuresults_00.dat from core
[21:23:19]   (Read 43656726 bytes from disk)
[21:23:19] Connecting to http://171.64.65.56:8080/
[21:26:06] Posted data.
[21:26:06] Initial: 0000; - Uploaded at ~255 kB/s
[21:26:06] - Averaged speed for that direction ~269 kB/s
[21:26:06] - Server reports digital signature does not match.
[21:26:06]   (May be due to corruption during network transmission or a corrupted file.)
[21:26:06] - Error: Could not transmit unit 00 (completed September 7) to work server.
[21:26:06] - 9 failed uploads of this unit.


[21:26:06] + Attempting to send results [September 7 21:26:06 UTC]
[21:26:06] - Reading file work/wuresults_00.dat from core
[21:26:07]   (Read 43656726 bytes from disk)
[21:26:07] Connecting to http://171.67.108.25:8080/
[21:26:07] - Couldn't send HTTP request to server
[21:26:07]   (Got status 503)
[21:26:07] + Could not connect to Work Server (results)
[21:26:07]     (171.67.108.25:8080)
[21:26:07] + Retrying using alternative port
[21:26:07] Connecting to http://171.67.108.25:80/
[21:26:07] - Couldn't send HTTP request to server
[21:26:07]   (Got status 503)
[21:26:07] + Could not connect to Work Server (results)
[21:26:07]     (171.67.108.25:80)
[21:26:07]   Could not transmit unit 00 to Collection server; keeping in queue.
[21:26:07] + Sent 0 of 2 completed units to the server
[21:26:07] - Autosend completed


if it helps...
pwnchu
 
Posts: 13
Joined: Fri Apr 18, 2008 7:40 am

Re: 171.64.65.56 ???

Postby gwildperson » Thu Sep 09, 2010 3:10 am

Server reports digital signature does not match.
(May be due to corruption during network transmission or a corrupted file.)


That's not a good sign.
gwildperson
 
Posts: 449
Joined: Tue Dec 04, 2007 9:36 pm

Re: 171.64.65.56 ???

Postby pwnchu » Thu Sep 09, 2010 10:40 pm

Oh, it successfully sent later. Things are going smoothly again for now.
pwnchu
 
Posts: 13
Joined: Fri Apr 18, 2008 7:40 am

Re: 171.64.65.56 ???

Postby Datsun 1600 » Sun Sep 19, 2010 2:38 am

I see we are back to the same old problem, can get the download easy, the upload to the server is a no go.

Can you at least spread the P6701 and P6702 on a couple of servers to spread the load or is that to hard?
Datsun 1600
 
Posts: 33
Joined: Mon May 05, 2008 3:42 am

Re: 171.64.65.56 ???

Postby Slythern » Sun Sep 19, 2010 4:49 am

Unsuccessful upload attempts for several hours, getting 503 status in this server 171.64.65.56. Now failing 171.67.108.25 too but no status.
However, able to get new work unit from 171.64.65.54.
Slythern
 
Posts: 9
Joined: Tue May 25, 2010 6:16 pm

Re: 171.64.65.56 ???

Postby toTOW » Sun Sep 19, 2010 10:30 pm

My SMP client is stuck on this server trying to get work ... all it gets is a 503 error ... :(
Folding@Home beta tester since 2002. Folding Forum moderator since July 2008.

FAH-Addict : latest news, tests and reviews about Folding@Home project.

Image
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 5596
Joined: Sun Dec 02, 2007 11:38 am
Location: Bordeaux, France

Re: 171.64.65.56 ???

Postby weedacres » Mon Sep 20, 2010 12:08 am

toTOW wrote:My SMP client is stuck on this server trying to get work ... all it gets is a 503 error ... :(

Same here,,,, sigh :x
Image
weedacres
 
Posts: 138
Joined: Tue Dec 25, 2007 12:18 am
Location: Eastern Washington

Re: 171.64.65.56 ???

Postby 314159 » Mon Sep 20, 2010 1:29 am

Net Load is once again pinned around 200. Good luck on any WU related to this continuing problem. :roll:

This can be fixed if someone knowledgeable will assist. (Please).. :)
John (from the central part of the Commonwealth of Virginia, U.S.A.)

A friendly visitor to what hopefully will remain a friendly Forum.
With thanks to all of the dedicated volunteers on the staff here!!
User avatar
314159
 
Posts: 232
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:46 am
Location: http://www.teammacosx.org/

Re: 171.64.65.56 ???

Postby 7im » Mon Sep 20, 2010 1:39 am

A Super Mod posted in this thread a few hours ago. Ask him. ;)
How to provide enough information to get helpful support
Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.
User avatar
7im
 
Posts: 10189
Joined: Thu Nov 29, 2007 5:30 pm
Location: Arizona

Re: 171.64.65.56 ???

Postby 314159 » Mon Sep 20, 2010 2:11 am

Nah 7im,

Go wake up Peter (or equivalent). :)
I believe that he watches this thread anyway.
As for the completed WUs with the 503's, they will get there eventually and science will be served. :?

Are you the one that is hiding the alledged new SMP servers? :D
User avatar
314159
 
Posts: 232
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:46 am
Location: http://www.teammacosx.org/

Re: 171.64.65.56 ???

Postby 7im » Mon Sep 20, 2010 3:00 am

"go wake up Peter" is what I might expect a Mod to do. ;) Maybe you could ask one nicely?

And if I was hiding the servers, my PPD would be higher. :twisted:
User avatar
7im
 
Posts: 10189
Joined: Thu Nov 29, 2007 5:30 pm
Location: Arizona

Re: 171.64.65.56 ???

Postby 314159 » Mon Sep 20, 2010 3:20 am

Just received an informative (as usual) pm from another old friend of ours (guess who).

He advises that this IS being worked on by the proper people. So everybody relax. 8-)

As for your hiding those servers, I expect them to show up eventually with a 1MM production day credited to your account. :)

As for me, I am just going to go to bed and see what happened in the morning......... :eo
User avatar
314159
 
Posts: 232
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:46 am
Location: http://www.teammacosx.org/

Re: 171.64.65.56 ???

Postby Tobit » Tue Sep 21, 2010 3:45 pm

This server is fubar'd again. Net Load is over 200, can't upload two results files and the AS server keeps assigning me to this server for new work. yuck.
User avatar
Tobit
 
Posts: 342
Joined: Thu Apr 17, 2008 3:35 pm
Location: Manchester, NH USA

Re: 171.64.65.56 ???

Postby 314159 » Tue Sep 21, 2010 6:50 pm

Same here and it's too early to just go to bed and see what happenened in the morning. :(

I am fairly sure that we are seeing the same problem and that the Pande Group is aware of it and working on it. :?:

It is frustrating, especially when one has a relatively large "personal" vs. "Corporate" dedicated folding farm. :(
User avatar
314159
 
Posts: 232
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:46 am
Location: http://www.teammacosx.org/

Re: 171.64.65.56 ???

Postby PantherX » Tue Sep 21, 2010 6:59 pm

I guess I am lucky,
~7 hours ago:
Code: Select all
[09:25:24] Folding@home Core Shutdown: FINISHED_UNIT
[09:25:28] CoreStatus = 64 (100)
[09:25:28] Unit 1 finished with 90 percent of time to deadline remaining.
[09:25:28] Updated performance fraction: 0.763810
[09:25:28] Sending work to server
[09:25:28] Project: 6701 (Run 82, Clone 3, Gen 21)


[09:25:28] + Attempting to send results [September 21 09:25:28 UTC]
[09:25:28] - Reading file work/wuresults_01.dat from core
[09:25:28]   (Read 43240637 bytes from disk)
[09:25:28] Connecting to http://171.64.65.56:8080/
[10:26:05] Posted data.
[10:26:06] Initial: 0000; - Uploaded at ~11 kB/s
[10:26:07] - Averaged speed for that direction ~11 kB/s
[10:26:07] + Results successfully sent
[10:26:07] Thank you for your contribution to Folding@Home.
[10:26:07] + Number of Units Completed: 31

~45 minutes ago:
Code: Select all
[17:12:27] Folding@home Core Shutdown: FINISHED_UNIT
[17:12:30] CoreStatus = 64 (100)
[17:12:30] Unit 2 finished with 96 percent of time to deadline remaining.
[17:12:30] Updated performance fraction: 0.803148
[17:12:30] Sending work to server
[17:12:30] Project: 6072 (Run 0, Clone 149, Gen 53)


[17:12:30] + Attempting to send results [September 21 17:12:30 UTC]
[17:12:30] - Reading file work/wuresults_02.dat from core
[17:12:30]   (Read 3785877 bytes from disk)
[17:12:30] Connecting to http://171.64.65.54:8080/
[17:19:12] Posted data.
[17:19:12] Initial: 0000; - Uploaded at ~9 kB/s
[17:19:13] - Averaged speed for that direction ~11 kB/s
[17:19:13] + Results successfully sent
[17:19:13] Thank you for your contribution to Folding@Home.
[17:19:13] + Number of Units Completed: 32

~30 minutes ago: (took 8 attempts)
Code: Select all
[17:22:56] + Attempting to get work packet
[17:22:56] Passkey found
[17:22:56] - Will indicate memory of 4091 MB
[17:22:56] - Connecting to assignment server
[17:22:56] Connecting to http://assign.stanford.edu:8080/
[17:22:57] Posted data.
[17:22:57] Initial: 40AB; - Successful: assigned to (171.64.65.54).
[17:22:57] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[17:22:58] Loaded queue successfully.
[17:22:58] Sent data
[17:22:58] Connecting to http://171.64.65.54:8080/
[17:22:59] Posted data.
[17:22:59] Initial: 0000; - Receiving payload (expected size: 1765870)
[17:23:44] - Downloaded at ~38 kB/s
[17:23:44] - Averaged speed for that direction ~43 kB/s
[17:23:44] + Received work.
[17:23:44] + Closed connections
[17:23:44]
[17:23:44] + Processing work unit
[17:23:44] Core required: FahCore_a3.exe
[17:23:44] Core found.
[17:23:44] Working on queue slot 03 [September 21 17:23:44 UTC]
[17:23:44] + Working ...
[17:23:44] - Calling '.\FahCore_a3.exe -dir work/ -nice 19 -suffix 03 -np 7 -checkpoint 15 -verbose -lifeline 4484 -version 630'

[17:23:44]
[17:23:44] *------------------------------*
[17:23:44] Folding@Home Gromacs SMP Core
[17:23:44] Version 2.22 (Mar 12, 2010)
[17:23:44]
[17:23:44] Preparing to commence simulation
[17:23:44] - Looking at optimizations...
[17:23:44] - Created dyn
[17:23:44] - Files status OK
[17:23:44] - Expanded 1765358 -> 2254597 (decompressed 127.7 percent)
[17:23:44] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=1765358 data_size=2254597, decompressed_data_size=2254597 diff=0
[17:23:44] - Digital signature verified
[17:23:44]
[17:23:44] Project: 6075 (Run 0, Clone 13, Gen 155)
ETA:
Now ↞ Very Soon ↔ Soon ↔ Soon-ish ↔ Not Soon ↠ End Of Time

Welcome To The F@H Support Forum Ӂ Troubleshooting Bad WUs Ӂ Troubleshooting Server Connectivity Issues
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6315
Joined: Wed Dec 23, 2009 10:33 am
Location: Land Of The Long White Cloud

PreviousNext

Return to Issues with a specific server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron