171.64.65.56 ???

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

Re: 171.64.65.56 ???

Postby sortofageek » Fri Sep 24, 2010 3:48 pm

edalecu, if you are not connecting to the server at all, what happens when you click each of these two links?

http://171.64.65.56:8080

http://171.64.65.56:80

What do you see?

Have you read this Do this first post, which is stickied at the top of this forum? Have you followed the troubleshooting instructions?

The reason I ask is that I have three SMP clients which are having no trouble currently with that server or get redirected to a different one when that one is too busy.
User avatar
sortofageek
Site Admin
 
Posts: 3111
Joined: Fri Nov 30, 2007 9:06 pm
Location: Team Helix

Re: 171.64.65.56 ???

Postby 314159 » Fri Sep 24, 2010 9:24 pm

Any idea if normally submitted WUs to this server earlier today whan DL was zero were properly credited.
I appear to be short. (relatively large dedicated personal folding farm). :(
John (from the central part of the Commonwealth of Virginia, U.S.A.)

A friendly visitor to what hopefully will remain a friendly Forum.
With thanks to all of the dedicated volunteers on the staff here!!
User avatar
314159
 
Posts: 232
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:46 am
Location: http://www.teammacosx.org/

Re: 171.64.65.56 ???

Postby sortofageek » Sat Sep 25, 2010 12:39 am

I can look up individual WUs with this line from the log, plus your user name/team number.

This line: Project: 6069 (Run 1, Clone 128, Gen 13) (that line, but your numbers, of course)
User avatar
sortofageek
Site Admin
 
Posts: 3111
Joined: Fri Nov 30, 2007 9:06 pm
Location: Team Helix

Re: 171.64.65.56 ???

Postby 314159 » Sat Sep 25, 2010 4:22 am

Thank you for the offer! As long as the science was received, it truly does not matter to me. (anyway, with all of these machines it would take too long) :)

I was mainly curious about WUs being credited properly (in general) when the server showed as DL=0. :?:
User avatar
314159
 
Posts: 232
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:46 am
Location: http://www.teammacosx.org/

Attn:Pande administrators

Postby 314159 » Sun Sep 26, 2010 10:13 pm

This server is once again pinned with 200 connections and not accepting completed WUs. :(

I have 6 completing within the next several hours.

May I ask that this situation please be given as immediate attention as possible. 8-)

Thank you!
User avatar
314159
 
Posts: 232
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:46 am
Location: http://www.teammacosx.org/

Re: 171.64.65.56 ???

Postby kasson » Sun Sep 26, 2010 10:46 pm

BTW we caught the storage situation before it ran dry, so there should have been no problems there.
I'll take a look at the server now and restart as necessary...
kasson
Pande Group Member
 
Posts: 1459
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:37 pm

Re: 171.64.65.56 ???

Postby 314159 » Sun Sep 26, 2010 11:12 pm

Many thanks for the almost immediate reply old friend! :!:
User avatar
314159
 
Posts: 232
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:46 am
Location: http://www.teammacosx.org/

Re: 171.64.65.56 ???

Postby 314159 » Sat Oct 02, 2010 7:11 pm

This server is once again sitting with a NET LOAD of 200 or more. :(

Are we looking at a repeat of the previous "problems". :?:

If so, as long as they are fixed by 6PM EDT, at least my relatively large personal dedicated folding farm will be ok. :)

Are you around Peter? 8-)
User avatar
314159
 
Posts: 232
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:46 am
Location: http://www.teammacosx.org/

Re: 171.64.65.56 ???

Postby kasson » Sat Oct 02, 2010 8:03 pm

I'll give it a check. We're preparing another SMP2 server to bring online in the next week or so; hopefully we can distribute the load better.
kasson
Pande Group Member
 
Posts: 1459
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:37 pm

Re: 171.64.65.56 ???

Postby 314159 » Sat Oct 02, 2010 10:52 pm

Thank you! :!:

Looking very much forward to the new server since I am virtually 90% SMP (Linux). :D
User avatar
314159
 
Posts: 232
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:46 am
Location: http://www.teammacosx.org/

Re: 171.64.65.56 ???

Postby 314159 » Mon Oct 04, 2010 3:06 am

I love weekends. (Nope)

NET LOAD sitting at 200 once again. :(

Are you around, good Doctor? :)
User avatar
314159
 
Posts: 232
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:46 am
Location: http://www.teammacosx.org/

Re: 171.64.65.56 ???

Postby kasson » Mon Oct 04, 2010 4:42 am

You're in luck. Server bumped.
kasson
Pande Group Member
 
Posts: 1459
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:37 pm

Re: 171.64.65.56 ???

Postby 314159 » Mon Oct 04, 2010 5:04 am

Thank you once again "neighbor" (I think or at least have heard rumors to that effect). :)

You have no idea how much time this will save me in administering my computers in the morning and I sincerely appreeciate it. :!:

My life is tough enough right now. :(
User avatar
314159
 
Posts: 232
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:46 am
Location: http://www.teammacosx.org/

Re: 171.64.65.56 ???

Postby 314159 » Tue Oct 05, 2010 1:36 am

Dear Good Doctor K,

It is DEFINITELY time to bump this server again. :(
Pleasse help.

NET LOAD 200+ and 503 is no longer in my vocabulary. (don't I wish) :oops:

(seems like this is turning into my personal thread) :)

TIA!
User avatar
314159
 
Posts: 232
Joined: Sun Dec 02, 2007 3:46 am
Location: http://www.teammacosx.org/

Re: 171.64.65.56 ???

Postby ThunderRd » Tue Oct 05, 2010 5:42 am

314159 wrote:
NET LOAD 200+ and 503 is no longer in my vocabulary. (don't I wish) :oops:

(seems like this is turning into my personal thread) :)



Certainly not your personal thread. I can confirm the problem ;)

Same symptoms here on several machines for hours and hours yesterday and today: 503s.
ThunderRd
 
Posts: 78
Joined: Sun Dec 02, 2007 6:30 am
Location: Nong Khai, Thailand

PreviousNext

Return to Issues with a specific server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron