Empty work server 171.67.108.45

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

Empty work server 171.67.108.45

Postby AJMSmith » Tue Aug 16, 2016 4:47 pm

I've been unable to get a work unit for CPU processing for 40-41 hours now ... the first and last relevant lines are attached below.

I also had a GPU problem today but that was solved by an Nvidia driver upgrade so I know I do not have internet connection problems.

23:54:07:WU00:FS00:0xa4:Completed 247500 out of 250000 steps (99%)
23:54:07:WU02:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
23:54:08:WARNING:WU02:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
23:54:08:WU02:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
23:54:09:WARNING:WU02:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
23:54:09:ERROR:WU02:FS00:Exception: Could not get an assignment
23:54:09:WU02:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
23:54:10:WARNING:WU02:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
23:54:10:WU02:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
23:54:10:WARNING:WU02:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
23:54:10:ERROR:WU02:FS00:Exception: Could not get an assignment
23:55:09:WU02:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
23:55:10:WARNING:WU02:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
23:55:10:WU02:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
23:55:11:WARNING:WU02:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
23:55:11:ERROR:WU02:FS00:Exception: Could not get an assignment


16:18:19:WU02:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
16:18:19:WARNING:WU02:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
16:18:19:WU02:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
16:18:20:WARNING:WU02:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
16:18:20:ERROR:WU02:FS00:Exception: Could not get an assignment
16:19:46:WU01:FS01:0x18:Completed 20000 out of 2000000 steps (1%)
16:20:56:WU02:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
16:20:56:WARNING:WU02:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
16:20:56:WU02:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
16:20:57:WARNING:WU02:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
16:20:57:ERROR:WU02:FS00:Exception: Could not get an assignment
16:23:02:WU01:FS01:0x18:Completed 40000 out of 2000000 steps (2%)
16:25:10:WU02:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
16:25:10:WARNING:WU02:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
16:25:10:WU02:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
16:25:11:WARNING:WU02:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
16:25:11:ERROR:WU02:FS00:Exception: Could not get an assignment
16:26:24:WU01:FS01:0x18:Completed 60000 out of 2000000 steps (3%)
16:29:41:WU01:FS01:0x18:Completed 80000 out of 2000000 steps (4%)
16:32:01:WU02:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
16:32:02:WARNING:WU02:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
16:32:02:WU02:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
16:32:03:WARNING:WU02:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
16:32:03:ERROR:WU02:FS00:Exception: Could not get an assignment
16:32:58:WU01:FS01:0x18:Completed 100000 out of 2000000 steps (5%)
AJMSmith
 
Posts: 50
Joined: Tue Jul 01, 2008 1:17 am
Location: Greater London, UK

Re: Empty work server 171.67.108.45

Postby bruce » Tue Aug 16, 2016 5:03 pm

The Assignment Server at 171.67.108.45 unable to assign you to a suitable Work Server. (It is NOT a Work Server.)

For an accurate assessment of your problem, we need more informatioin (see the Signature of this post.)

My first guess is that the problem is associated with the number of CPUs assigned to your CPU slot. If if you have one GPU and a CPU slot with 8 or 12 threads, the default value of -1 assigns either 7 or 11 CPU threads. You need to override this value with 6 or 9.
bruce
 
Posts: 20837
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Re: Empty work server 171.67.108.45

Postby AJMSmith » Tue Aug 16, 2016 7:23 pm

On checking that was the problem ... I had tried a reinstall after upgrading Win 10 to the anniversary version. The upgrade had deleted OpenCL.DLL and I tried the reinstall to get it back (the reinstall changed the number of CPU from the 6 I had had it set to to the default value). I eventually downloaded a copy and placed it in the F@H program folder and that seems to work.

From the way this manifests itself it implies that the default number of CPUs needs amending.
AJMSmith
 
Posts: 50
Joined: Tue Jul 01, 2008 1:17 am
Location: Greater London, UK

Re: Empty work server 171.67.108.45

Postby bruce » Tue Aug 16, 2016 8:49 pm

I agree.

From what I hear, the default number of CPUs will be amended soon.

Also,
WARNING...Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
ERROR...Exception: Could not get an assignment

should probably be replaced by something like:
WARNING...'171.64.65.35:80' failed to find a suitable work server.
ERROR...Exception: Could not get an assignment


That still wouldn't tell you what to do, but it seems more meaningful.
bruce
 
Posts: 20837
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.


Return to Issues with a specific server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron