WU's Not Being Assigned by 171.67.108.102/171.67.108.105/?

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

Re: WU's Not Being Assigned by 171.67.108.102/171.67.108.105

Postby Aurum » Sun Jun 04, 2017 3:53 pm

Take the Purple Pledge - Fold for Alzheimer's :D :D :D
http://alz.org/abam/
I put all of my 227 TeraFLOPs on Alzheimer's.
Besides the Alzheimer's work servers work great!!!
The Folding Farm Image is a member of the Image team.
User avatar
Aurum
 
Posts: 229
Joined: Sat Oct 03, 2015 3:15 pm
Location: Reno, NV

Re: WU's Not Being Assigned by 171.67.108.102/171.67.108.105

Postby SombraGuerrero » Sun Jun 04, 2017 4:09 pm

I have one computer on Alzheimer's, the other on Parkinson's. Both have been cruising along wonderfully.
SombraGuerrero
 
Posts: 97
Joined: Mon Mar 16, 2009 3:06 am

Re: WU's Not Being Assigned by 171.67.108.102/171.67.108.105

Postby SteveWillis » Sun Jun 04, 2017 6:49 pm

I've had 3 computers (11 GPUs) on 'any' and disabled firewalls for over a day now with no hang ups that I've noticed, and I've been checking very regularly.
Image
My thanks to my very indulgent wife
http://folding.extremeoverclocking.com/user_summary.php?s=&u=712804

3 AMD Linux rigs 3, 4, and 5 GPUs 7 X GTX 1080, 5 X GTX 1080 TI
SteveWillis
 
Posts: 216
Joined: Fri Apr 15, 2016 12:42 am

Re: WU's Not Being Assigned by 171.67.108.102/171.67.108.105

Postby Leonardo » Sun Jun 04, 2017 10:34 pm

Thanks, Steve.
Image
User avatar
Leonardo
 
Posts: 654
Joined: Tue Dec 04, 2007 5:09 am
Location: Eagle River, Alaska

Re: WU's Not Being Assigned by 171.67.108.102/171.67.108.105

Postby toTOW » Mon Jun 05, 2017 8:43 pm

Yes, the issue has been identified and fixed. Everything should now work as usual.
Folding@Home beta tester since 2002. Folding Forum moderator since July 2008.

FAH-Addict : latest news, tests and reviews about Folding@Home project.

Image
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 8914
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:38 am
Location: Bordeaux, France

Re: WU's Not Being Assigned by 171.67.108.102/171.67.108.105

Postby bruce » Mon Jun 05, 2017 9:32 pm

Adam A. Wanderer wrote:Is it purely random, or is there some "system"?

It's a mixture of the two, but if you eliminate the word "purely" you're probably closer to the truth.

First, the AS looks at the characteristics of your hardware and logically makes a list of all WS that have WUs that will work on your hardware. That list is modified by project priority and by by disease preference and finally the choice is randomized.

One really important step: When a server is down or runs out of WUs, it's eliminated during the list-making step. Bottom line: the message "Empty work server assignment" makes sense if you realize that the list of work servers can be reduced to zero in some rare cases (the most notorious case currently being looking for work for 7 CPU with a FAHClient version that can't negotiate that number.)
bruce
 
Posts: 21278
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Assigned to work server 171.67.108.102

Postby ComputerGenie » Thu Jun 08, 2017 3:31 pm

Mod - Merged with existing topic, check previous posts. If you are actually still having an issue getting jobs from this WS, post details here. - j

Any news on when assignments to unresponsive/offline servers will cease?
User avatar
ComputerGenie
 
Posts: 242
Joined: Mon Dec 12, 2016 4:06 am

Re: WU's Not Being Assigned by 171.67.108.102/171.67.108.105

Postby foldy » Thu Jun 08, 2017 4:59 pm

It's fixed
foldy
 
Posts: 911
Joined: Sat Dec 01, 2012 3:43 pm

Re: WU's Not Being Assigned by 171.67.108.102/171.67.108.105

Postby ComputerGenie » Thu Jun 08, 2017 5:02 pm

foldy wrote:It's fixed

In the last 2 hours?
User avatar
ComputerGenie
 
Posts: 242
Joined: Mon Dec 12, 2016 4:06 am

Re: WU's Not Being Assigned by 171.67.108.102/171.67.108.105

Postby Aurum » Thu Jun 08, 2017 5:05 pm

I have not had a single hang since I selected cause Alzheimer's.
User avatar
Aurum
 
Posts: 229
Joined: Sat Oct 03, 2015 3:15 pm
Location: Reno, NV

Re: WU's Not Being Assigned by 171.67.108.102/171.67.108.105

Postby ComputerGenie » Thu Jun 08, 2017 5:09 pm

Aurum wrote:I have not had a single hang since I selected cause Alzheimer's.

That's called a "work-around", not a "fix". :roll:
User avatar
ComputerGenie
 
Posts: 242
Joined: Mon Dec 12, 2016 4:06 am

Re: WU's Not Being Assigned by 171.67.108.102/171.67.108.105

Postby Joe_H » Thu Jun 08, 2017 5:11 pm

ComputerGenie wrote:
foldy wrote:It's fixed

In the last 2 hours?


How about 3 days ago. Posted several posts above your first post today by toTOW.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 3814
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: WU's Not Being Assigned by 171.67.108.102/171.67.108.105

Postby ComputerGenie » Thu Jun 08, 2017 5:15 pm

Joe_H wrote:
ComputerGenie wrote:
foldy wrote:It's fixed

In the last 2 hours?


How about 3 days ago. Posted several posts above your first post today by toTOW.

How about then someone shouldn't have merged my post. Because it's either not fixed or I have a separate issue.
:x
User avatar
ComputerGenie
 
Posts: 242
Joined: Mon Dec 12, 2016 4:06 am

Re: WU's Not Being Assigned by 171.67.108.102/171.67.108.105

Postby Joe_H » Thu Jun 08, 2017 5:23 pm

That is not what you posted, you asked if they were fixed so it was merged with the existing topic. You have posted nothing so far to show you still have a problem, or that it is different from the previous problem.
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 3814
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: WU's Not Being Assigned by 171.67.108.102/171.67.108.105

Postby Aurum » Thu Jun 08, 2017 5:31 pm

ComputerGenie wrote:
Aurum wrote:I have not had a single hang since I selected cause Alzheimer's.
That's called a "work-around", not a "fix". :roll:
Indeed, but one I feel really good about.
Workaround is as good as we can expect. You'd think they'd get F@H 7.4.17 done. My workaround for that is to use 7.4.15.
I just noticed, in 3 days I'll be in the Billionaires Club :D :shock: :lol:
User avatar
Aurum
 
Posts: 229
Joined: Sat Oct 03, 2015 3:15 pm
Location: Reno, NV

PreviousNext

Return to Issues with a specific server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron