Failed to get assignment - No WUs available [Fixed]

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

Failed to get assignment - No WUs available [Fixed]

Postby foldy » Sun Aug 20, 2017 8:27 am

Since some hours I do not get any assignment work units for gtx 1080 ti anymore from servers 171.67.108.45:80 and 171.64.65.35:80

Code: Select all
*********************** Log Started 2017-08-20T08:20:52Z ***********************
08:20:52:************************* Folding@home Client *************************
08:20:52:        Website: http://folding.stanford.edu/
08:20:52:      Copyright: (c) 2009-2016 Stanford University
08:20:52:         Author: Joseph Coffland <joseph@cauldrondevelopment.com>
08:20:52:           Args:
08:20:52:         Config: C:\ProgramData\FAHClient\config.xml
08:20:52:******************************** Build ********************************
08:20:52:        Version: 7.4.16
08:20:52:           Date: Jan 6 2017
08:20:52:           Time: 00:25:14
08:20:52:     Repository: Git
08:20:52:       Revision: a9e9e27dc2ee6ff01398c439677bc27f6cb74032
08:20:52:         Branch: master
08:20:52:       Compiler: Visual C++ 2008
08:20:52:        Options: /TP /nologo /EHa /wd4297 /wd4103 /Ox -arch:SSE /MT
08:20:52:       Platform: win32 10
08:20:52:           Bits: 32
08:20:52:           Mode: Release
08:20:52:******************************* System ********************************
08:20:52:            CPU: Intel(R) Core(TM) i7-5820K CPU @ 3.30GHz
08:20:52:         CPU ID: GenuineIntel Family 6 Model 63 Stepping 2
08:20:52:           CPUs: 12
08:20:52:         Memory: 15.83GiB
08:20:52:    Free Memory: 14.10GiB
08:20:52:        Threads: WINDOWS_THREADS
08:20:52:     OS Version: 6.2
08:20:52:    Has Battery: false
08:20:52:     On Battery: false
08:20:52:     UTC Offset: 2
08:20:52:            PID: 4352
08:20:52:            CWD: C:\ProgramData\FAHClient
08:20:52:             OS: Windows 10 Home
08:20:52:        OS Arch: AMD64
08:20:52:           GPUs: 1
08:20:52:          GPU 0: Bus:6 Slot:0 Func:0 NVIDIA:7 GP102 [GeForce GTX 1080 Ti] 11380
08:20:52:  CUDA Device 0: Platform:0 Device:0 Bus:6 Slot:0 Compute:6.1 Driver:9.0
08:20:52:OpenCL Device 0: Platform:0 Device:0 Bus:6 Slot:0 Compute:1.2 Driver:385.28
08:20:52:  Win32 Service: false
08:20:52:***********************************************************************
08:20:52:<config>
08:20:52:  <!-- Folding Slot Configuration -->
08:20:52:  <client-type v=''/>
08:20:52:  <max-packet-size v=''/>
08:20:52:
08:20:52:  <!-- Network -->
08:20:52:  <proxy v=':8080'/>
08:20:52:
08:20:52:  <!-- Slot Control -->
08:20:52:  <power v='full'/>
08:20:52:
08:20:52:  <!-- User Information -->
08:20:52:  <passkey v='********************************'/>
08:20:52:  <team v='XXX'/>
08:20:52:  <user v='XXX'/>
08:20:52:
08:20:52:  <!-- Work Unit Control -->
08:20:52:  <next-unit-percentage v='100'/>
08:20:52:
08:20:52:  <!-- Folding Slots -->
08:20:52:  <slot id='0' type='GPU'/>
08:20:52:</config>
08:20:52:Trying to access database...
08:20:52:Successfully acquired database lock
08:20:52:Enabled folding slot 00: READY gpu:0:GP102 [GeForce GTX 1080 Ti] 11380
08:20:52:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:80
08:20:53:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
08:20:53:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
08:20:54:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
08:20:54:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
Last edited by foldy on Mon Aug 21, 2017 4:19 pm, edited 2 times in total.
foldy
 
Posts: 911
Joined: Sat Dec 01, 2012 3:43 pm

Re: Failed to get assignment - No WUs available for this con

Postby rwh202 » Sun Aug 20, 2017 9:38 am

Same here! 6 slots stuck this morning.

After a few pauses and restarts I did eventually get some WUs from other servers
rwh202
 
Posts: 287
Joined: Mon Nov 15, 2010 8:51 pm
Location: South Coast, UK

Re: Failed to get assignment - No WUs available for this con

Postby HaloJones » Sun Aug 20, 2017 10:31 am

Me three. Identical error. All GPU affected, some have been stuck briefly and then got lucky, one is currently stuck and retrying endlessly.
Image
4x 970GTX
HaloJones
 
Posts: 359
Joined: Thu Jul 24, 2008 10:16 am

Re: Failed to get assignment - No WUs available for this con

Postby Calcii » Sun Aug 20, 2017 1:41 pm

+1 GTX 980 and 1080 Ti OS: Linux
Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
Calcii
 
Posts: 34
Joined: Fri Dec 16, 2011 12:47 pm

Re: Failed to get assignment - No WUs available for this con

Postby foldy » Sun Aug 20, 2017 2:27 pm

Any tweaks to get a workaround until the servers are fixed on Monday?
foldy
 
Posts: 911
Joined: Sat Dec 01, 2012 3:43 pm

Re: Failed to get assignment - No WUs available for this con

Postby Calcii » Sun Aug 20, 2017 2:41 pm

foldy wrote:Any tweaks to get a workaround until the servers are fixed on Monday?

Delete and create slots, until not connect
Calcii
 
Posts: 34
Joined: Fri Dec 16, 2011 12:47 pm

Re: Failed to get assignment - No WUs available for this con

Postby Aurum » Sun Aug 20, 2017 4:30 pm

I tried rebooting, no help.
Code: Select all
16:27:58:WU01:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
16:27:58:WU02:FS03:Connecting to 171.67.108.45:80
16:27:59:WU03:FS04:Connecting to 171.67.108.45:80
16:27:59:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
16:27:59:WU01:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
16:27:59:WARNING:WU02:FS03:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
16:27:59:WARNING:WU03:FS04:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
16:27:59:WU02:FS03:Connecting to 171.64.65.35:80
16:27:59:WU03:FS04:Connecting to 171.64.65.35:80
16:28:00:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
16:28:00:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
16:28:02:WARNING:WU03:FS04:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
16:28:02:ERROR:WU03:FS04:Exception: Could not get an assignment
16:28:02:WARNING:WU02:FS03:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
16:28:02:ERROR:WU02:FS03:Exception: Could not get an assignment
The Folding Farm Image is a member of the Image team.
User avatar
Aurum
 
Posts: 229
Joined: Sat Oct 03, 2015 3:15 pm
Location: Reno, NV

Re: Failed to get assignment - No WUs available for this con

Postby Aurum » Sun Aug 20, 2017 4:34 pm

Maybe we've folded the last protein :shock:
BTW, nothing for 1070, 1080 or 1080 Ti so I doubt configuration is keyword here. I think the assignment servers are down.
I also tried the different causes.
User avatar
Aurum
 
Posts: 229
Joined: Sat Oct 03, 2015 3:15 pm
Location: Reno, NV

Re: Failed to get assignment - No WUs available for this con

Postby SteveWillis » Sun Aug 20, 2017 4:35 pm

If you are on Linux put this in a file and execute it. It's working for me so far. Sometimes it takes a few loops before success.

Code: Select all
#!/bin/bash
cd /var/lib/fahclient

while true
do
egrep -i "Download|No WUs available" log.txt|tail -1|egrep "No WUs available"
results=$?
#echo "$(date)    results = $results"
if [ $results = 0 ]
then
INDEX=$(egrep -i "Download|No WUs available" log.txt|tail -1|egrep "No WUs available"|cut -d F -f2 |cut -b 3)

echo "PAUSED *******  $(date) INDEX = $INDEX"
echo -e "pause $INDEX\nquit" | nc localhost 36330 &> /dev/null
sleep 10
echo -e "unpause $INDEX\nquit" | nc localhost 36330 &> /dev/null
fi
sleep 30
done
Image
My thanks to my very indulgent wife
http://folding.extremeoverclocking.com/user_summary.php?s=&u=712804

3 AMD Linux rigs 3, 4, and 5 GPUs 7 X GTX 1080, 5 X GTX 1080 TI
SteveWillis
 
Posts: 216
Joined: Fri Apr 15, 2016 12:42 am

Re: Failed to get assignment - No WUs available for this con

Postby foldy » Sun Aug 20, 2017 4:52 pm

Your script: If no work unit you pause a slot wait 10 sec and resume again. Then wait half a minute and if no work unit repeat from begin again.
Trying that manually but no success until now...

Typically no one is there at Stanford on Sunday to repair the servers. So it will be fixed on Monday hopefully.
foldy
 
Posts: 911
Joined: Sat Dec 01, 2012 3:43 pm

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby HaloJones » Sun Aug 20, 2017 4:59 pm

Based on my five slots, they've all had the problem but impact has mostly been around five minutes of lost folding at the end of each unit so my advice is to just leave them alone. Of course, YMMV.
HaloJones
 
Posts: 359
Joined: Thu Jul 24, 2008 10:16 am

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby SteveWillis » Sun Aug 20, 2017 5:04 pm

It's worked three times for me so far. It had to loop 6, 5, and 4 times, respectively. Keep trying. The pause/fold cycle should eventually work for you.
SteveWillis
 
Posts: 216
Joined: Fri Apr 15, 2016 12:42 am

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby SteveWillis » Sun Aug 20, 2017 5:05 pm

I've had as many as three out of five slots down at the same time from this. They didn't restart until I paused them.
SteveWillis
 
Posts: 216
Joined: Fri Apr 15, 2016 12:42 am

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby Aurum » Sun Aug 20, 2017 5:26 pm

In FAHControl I pause individual slots and then fold one at a time and eventually I get a WU.
User avatar
Aurum
 
Posts: 229
Joined: Sat Oct 03, 2015 3:15 pm
Location: Reno, NV

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby LonePalm » Sun Aug 20, 2017 6:00 pm

Ditto, ditto, ditto.
Image
LonePalm
 
Posts: 111
Joined: Thu Feb 26, 2009 7:27 pm
Location: Saint Marys, Georgia

Next

Return to Issues with a specific server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron