Failed to get assignment - No WUs available [Fixed]

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby TristanChen » Sun Aug 20, 2017 6:27 pm

Could have sworn we had this issue just a couple of months ago... Sigh.... :?
TristanChen
 
Posts: 3
Joined: Tue May 30, 2017 4:55 am

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby road-runner » Sun Aug 20, 2017 6:28 pm

Same problem 4 gpu without work this morning, rebooted one machine paused and restart the other and they got work
Image
User avatar
road-runner
 
Posts: 487
Joined: Sun Dec 02, 2007 4:01 am
Location: Houston, Texas

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby toTOW » Sun Aug 20, 2017 6:39 pm

Did you try to change the cause preference to see if that helps ?

P.S : I alerted Pande Group ...
Folding@Home beta tester since 2002. Folding Forum moderator since July 2008.

FAH-Addict : latest news, tests and reviews about Folding@Home project.

Image
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 8931
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:38 am
Location: Bordeaux, France

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby rwh202 » Sun Aug 20, 2017 6:58 pm

toTOW wrote:Did you try to change the cause preference to see if that helps ?

Most of my clients are still set to Huntington's after the last debacle, but trying 'cancer' and 'any' hasn't improved matters. Some clients get work after a few retries, but one is up to 26 attempts, with no discernible reason why.

toTOW wrote:P.S : I alerted Pande Group ...

Thanks!
rwh202
 
Posts: 292
Joined: Mon Nov 15, 2010 8:51 pm
Location: South Coast, UK

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby Aurum » Sun Aug 20, 2017 7:17 pm

On days like this it sure is annoying that the download progress % does not change from 0% on Status tab.
The Folding Farm Image is a member of the Image team.
User avatar
Aurum
 
Posts: 232
Joined: Sat Oct 03, 2015 3:15 pm
Location: The Great Basin

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby QuintLeo » Sun Aug 20, 2017 7:27 pm

It would be nice if they would fix the code that REPEATEDLY CAUSES THIS ISSUE.

This is very very far from the first time this SAME ISSUE has happened because the assignment server and the work servers don't communicate CORRECT information on WU availability to each other.

It's starting to tick me off to the point that I'm seriously considering dropping any future work with Folding@Home - I get TIRED of their BROKEN CODE never getting fixed.
QuintLeo
 
Posts: 39
Joined: Sat Jun 17, 2017 5:43 am

Re: Can't Connect to Get New Units

Postby Bedrich_Hajek » Sun Aug 20, 2017 10:07 pm

Yesterday, my computer was not able to get another work unit after finishing one. I tried pausing and restarting folding, that didn't work. Then I ran junk file clean up and registry clean up, and a computer reboot. After the reboot, I was able to get another work unit.

Today, the same problem. I tried a reboot, that didn't work. Then I ran junk file clean up and registry clean up and paused and restarted folding, and I got another work unit. Here is the log.

Code: Select all
*********************** Log Started 2017-08-20T21:39:53Z ***********************
21:39:55:WU01:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
21:39:57:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': Empty work server assignment
21:39:57:WU01:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
21:39:58:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
21:39:58:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
21:39:58:WU01:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
21:39:59:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': Empty work server assignment
21:39:59:WU01:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
21:40:00:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
21:40:00:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
21:40:58:WU01:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
21:40:59:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': Empty work server assignment
21:40:59:WU01:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
21:40:59:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
21:40:59:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
21:42:36:WU01:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
21:42:36:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': Empty work server assignment
21:42:36:WU01:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
21:42:37:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
21:42:37:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
21:42:57:FS01:Paused
21:43:03:FS01:Unpaused
21:43:36:WU01:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
21:43:36:WU01:FS01:Assigned to work server 140.163.4.232
21:43:36:WU01:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:0:GM200 [GeForce GTX 980 Ti] 5632 from 140.163.4.232
21:43:36:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.232:8080
21:43:37:WU01:FS01:Downloading 36.28MiB
21:43:43:WU01:FS01:Download 28.60%
21:43:49:WU01:FS01:Download 56.68%
21:43:55:WU01:FS01:Download 84.07%
21:43:58:WU01:FS01:Download complete
21:43:58:WU01:FS01:Received Unit: id:01 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:11431 run:11 clone:41 gen:92 core:0x21 unit:0x0000006f8ca304e858e137ba8fd24fae
21:43:58:WU01:FS01:Starting
21:43:58:WU01:FS01:Running FahCore: E:\FAH\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe E:/FAH/cores/fahwebx.stanford.edu/cores/Win32/AMD64/NVIDIA/Fermi/Core_21.fah/FahCore_21.exe -dir 01 -suffix 01 -version 704 -lifeline 8008 -checkpoint 3 -gpu 0 -gpu-vendor nvidia
21:43:58:WU01:FS01:Started FahCore on PID 1368
21:43:58:WU01:FS01:Core PID:1852
21:43:58:WU01:FS01:FahCore 0x21 started
21:44:00:WU01:FS01:0x21:*********************** Log Started 2017-08-20T21:44:00Z ***********************
21:44:00:WU01:FS01:0x21:Project: 11431 (Run 11, Clone 41, Gen 92)
21:44:00:WU01:FS01:0x21:Unit: 0x0000006f8ca304e858e137ba8fd24fae
21:44:00:WU01:FS01:0x21:CPU: 0x00000000000000000000000000000000
21:44:00:WU01:FS01:0x21:Machine: 1
21:44:00:WU01:FS01:0x21:Reading tar file core.xml
21:44:00:WU01:FS01:0x21:Reading tar file integrator.xml
21:44:00:WU01:FS01:0x21:Reading tar file state.xml
21:44:00:WU01:FS01:0x21:Reading tar file system.xml
21:44:00:WU01:FS01:0x21:Digital signatures verified
21:44:00:WU01:FS01:0x21:Folding@home GPU Core21 Folding@home Core
21:44:00:WU01:FS01:0x21:Version 0.0.18
21:44:09:WU01:FS01:0x21:Completed 0 out of 5000000 steps (0%)
21:44:09:WU01:FS01:0x21:Temperature control disabled. Requirements: single Nvidia GPU, tmax must be < 110 and twait >= 900
21:46:56:WU01:FS01:0x21:Completed 50000 out of 5000000 steps (1%)


This is the first time since I started crunching here that this happened to me.

Mod edit: added Code tags to log, merged with other reports of this current download problem
Bedrich_Hajek
 
Posts: 2
Joined: Wed Aug 09, 2017 9:26 pm

Re: Failed to get assignment - No WUs available for this con

Postby Aurum » Sun Aug 20, 2017 10:40 pm

foldy wrote:Any tweaks to get a workaround until the servers are fixed on Monday?
Probably headed for the Path of Totality so Tuesday at the earliest :x
User avatar
Aurum
 
Posts: 232
Joined: Sat Oct 03, 2015 3:15 pm
Location: The Great Basin

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby TDPanda1*COStaf » Sun Aug 20, 2017 11:06 pm

Hello Everyone,
We are researching the issues you are encountering. Will try & get back to you as soon as possible. Thanks for your patience. Sorry for the inconvenience it has caused.Things always seem to happen on holidays & weekends. :e?:
Pande Lab
User avatar
TDPanda1*COStaf
Pande Group Member
 
Posts: 8
Joined: Wed Sep 07, 2016 6:15 pm

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby husq » Mon Aug 21, 2017 12:35 am

:?: :!:

Code: Select all
00:14:43:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:14:46:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:14:46:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:14:47:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:14:47:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:14:48:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:14:49:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:14:49:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:14:50:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:14:50:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:15:48:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:15:49:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:15:49:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:15:50:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:15:50:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:17:25:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:17:32:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:17:32:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:17:33:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:17:33:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:20:02:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:20:05:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:20:05:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:20:06:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:20:06:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:24:18:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:24:20:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:24:20:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:24:21:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:24:21:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
*********************** Log Started 2017-08-21T00:14:42Z ***********************
00:14:43:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:14:46:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:14:46:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:14:47:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:14:47:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:14:48:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:14:49:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:14:49:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:14:50:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:14:50:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:15:48:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:15:49:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:15:49:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:15:50:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:15:50:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:17:25:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:17:32:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:17:32:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:17:33:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:17:33:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:20:02:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:20:05:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:20:05:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:20:06:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:20:06:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:24:18:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:24:20:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:24:20:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:24:21:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:24:21:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
*********************** Log Started 2017-08-21T00:14:42Z ***********************
00:14:43:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:14:46:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:14:46:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:14:47:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:14:47:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:14:48:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:14:49:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:14:49:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:14:50:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:14:50:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:15:48:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:15:49:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:15:49:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:15:50:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:15:50:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:17:25:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:17:32:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:17:32:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:17:33:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:17:33:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:20:02:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:20:05:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:20:05:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:20:06:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:20:06:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:24:18:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:24:20:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:24:20:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:24:21:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:24:21:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
*********************** Log Started 2017-08-21T00:14:42Z ***********************
00:14:43:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:14:46:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:14:46:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:14:47:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:14:47:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:14:48:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:14:49:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:14:49:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:14:50:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:14:50:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:15:48:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:15:49:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:15:49:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:15:50:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:15:50:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:17:25:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:17:32:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:17:32:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:17:33:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:17:33:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:20:02:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:20:05:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:20:05:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:20:06:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:20:06:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:24:18:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:24:20:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:24:20:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:24:21:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:24:21:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
00:31:08:WU00:FS01:Connecting to 171.67.108.45:80
00:31:10:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.67.108.45:80': No WUs available for this configuration
00:31:10:WU00:FS01:Connecting to 171.64.65.35:80
00:31:11:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': No WUs available for this configuration
00:31:11:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
Image
husq
 
Posts: 13
Joined: Fri Dec 19, 2008 3:58 pm

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby nhstanley » Mon Aug 21, 2017 12:51 am

Hi all,

I believe I've found the error and—at least for the time being—have been able to fix it. There may be some lingering issue that needs further attention, but that's for us to sort out. You should see new WUs coming out soon. Please confirm that that is the case.

Nate, Pande Lab
User avatar
nhstanley
Pande Group Member
 
Posts: 34
Joined: Fri Jan 08, 2016 8:55 pm

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby Aurum » Mon Aug 21, 2017 1:21 am

nhstanley wrote:Hi all,

I believe I've found the error and—at least for the time being—have been able to fix it. There may be some lingering issue that needs further attention, but that's for us to sort out. You should see new WUs coming out soon. Please confirm that that is the case.

Nate, Pande Lab
Hi Nate, Thank you. I've picked up a few already. In an hour I'll have some more WUs finishing.
User avatar
Aurum
 
Posts: 232
Joined: Sat Oct 03, 2015 3:15 pm
Location: The Great Basin

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby nhstanley » Mon Aug 21, 2017 2:07 am

Aurum wrote:Hi Nate, Thank you. I've picked up a few already. In an hour I'll have some more WUs finishing.


Great! We're sorry this has been an issue but now that we are aware of it, and know how to fix it, we can actively monitor for it until a clear fix is in place.
User avatar
nhstanley
Pande Group Member
 
Posts: 34
Joined: Fri Jan 08, 2016 8:55 pm

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby PS3EdOlkkola » Mon Aug 21, 2017 4:12 am

Nate, thanks for taking the time to update everyone and for the fix. I've been getting WUs for the past few hours, although uploads and downloads are slower than normal, at least they're getting through.
User avatar
PS3EdOlkkola
 
Posts: 185
Joined: Tue Aug 26, 2014 9:48 pm
Location: Dallas, TX

Re: Failed to get assignment - No WUs available

Postby Glennmas » Mon Aug 21, 2017 2:28 pm

Same on gtx 1060 here
Glennmas
 
Posts: 63
Joined: Wed Oct 26, 2016 6:49 pm

PreviousNext

Return to Issues with a specific server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron