Work Server 155.247.166.219 Taking Too Long to Respond

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

Work Server 155.247.166.219 Taking Too Long to Respond

Postby SombraGuerrero » Mon Aug 28, 2017 3:22 pm

This one's pretty straightforward. The server status page does show that it's in REJECT status against pretty much everything right now, but here's my log anyway.:
Code: Select all
15:02:44:WU00:FS00:Uploading 4.26MiB to 155.247.166.219
15:02:44:WU00:FS00:Connecting to 155.247.166.219:8080
15:02:46:WARNING:WU00:FS00:WorkServer connection failed on port 8080 trying 80
15:02:46:WU00:FS00:Connecting to 155.247.166.219:80
15:03:07:WARNING:WU00:FS00:Exception: Failed to send results to work server: Failed to connect to 155.247.166.219:80: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
SombraGuerrero
 
Posts: 97
Joined: Mon Mar 16, 2009 3:06 am

Re: Work Server 155.247.166.219 Taking Too Long to Respond

Postby Joe_H » Mon Aug 28, 2017 4:08 pm

The upload should have failed over to the CS at 155.247.166.220. Did it do that or was this the only upload attempt?
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 3813
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: Work Server 155.247.166.219 Taking Too Long to Respond

Postby SombraGuerrero » Mon Aug 28, 2017 4:11 pm

I thought that too, but my log shows no attempt at fail-over.
SombraGuerrero
 
Posts: 97
Joined: Mon Mar 16, 2009 3:06 am

Re: Work Server 155.247.166.219 Taking Too Long to Respond

Postby bruce » Mon Aug 28, 2017 5:38 pm

I can open 155.247.166.219:8080 but not 155.247.166.219:80 (which reports a timeout).
The server SHOULD redirect port 80 to 8080 but that doesn't seem to be working correctly.
Your log shows a failure to connect on port 8080. Are you connecting through a proxy server?

Once there's a timeout, the fail-over for the CS won't work. Reported as a bug:
https://github.com/FoldingAtHome/fah-issues/issues/1210
bruce
 
Posts: 21276
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Re: Work Server 155.247.166.219 Taking Too Long to Respond

Postby SombraGuerrero » Mon Aug 28, 2017 7:22 pm

Shortly after I replied to Joe, my upload finally succeeded over TCP8080. I think that bug will be the best takeaway from this thread.
SombraGuerrero
 
Posts: 97
Joined: Mon Mar 16, 2009 3:06 am


Return to Issues with a specific server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron