upload failure/timeout 140.163.4.232:8080

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

upload failure/timeout 140.163.4.232:8080

Postby parkut » Mon Mar 05, 2018 12:59 pm

Reviewing log file, looks like a problem since 10:11:24 (2 hrs, 45 minutes ago)

12:50:22:WU01:FS01:Sending unit results: id:01 state:SEND error:NO_ERROR project:11432 run:2 clone:168 gen:88 core:0x21 unit:0x000000678ca304e85a32dd3d78090ad2
12:50:22:WU01:FS01:Uploading 16.51MiB to 140.163.4.232
12:50:22:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.232:8080
12:52:21:WU01:FS01:Upload 0.76%
12:52:21:WARNING:WU01:FS01:Exception: Failed to send results to work server: Transfer failed
User avatar
parkut
 
Posts: 410
Joined: Tue Feb 12, 2008 7:33 am
Location: SE Michigan, USA

Re: upload failure/timeout 140.163.4.232:8080

Postby Joe_H » Mon Mar 05, 2018 5:55 pm

I have sent an email to the managers of the WS.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 4127
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: upload failure/timeout 140.163.4.232:8080

Postby mempi » Mon Mar 05, 2018 6:18 pm

Exactly the same problem here:

18:14:58:WU01:FS01:Sending unit results: id:01 state:SEND error:NO_ERROR project:11432 run:2 clone:250 gen:54 core:0x21 unit:0x000000438ca304e85a5a6c82b6fbf37b
18:14:58:WU01:FS01:Uploading 16.50MiB to 140.163.4.232
18:14:58:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.232:8080
18:15:20:WU01:FS01:Upload 0.76%
18:15:20:WARNING:WU01:FS01:Exception: Failed to send results to work server: Transfer failed
mempi
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 05, 2018 6:15 pm

Re: upload failure/timeout 140.163.4.232:8080

Postby Joe_H » Mon Mar 05, 2018 6:41 pm

It should be fixed now, the WS has been restarted.
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 4127
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA


Return to Issues with a specific server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron