Not getting credit

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

missing credit Project: 13798 (Run 1, Clone 19, Gen 3)

Postby goodyca » Wed Jul 25, 2018 12:54 pm

The subject WU was completed July 25th at 10:19 UTC, but no credit was given.

Code: Select all
02:31:44:WU01:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
02:31:45:WU01:FS00:Assigned to work server 155.247.166.220
02:31:45:WU01:FS00:Requesting new work unit for slot 00: RUNNING cpu:12 from 155.247.166.220
02:31:45:WU01:FS00:Connecting to 155.247.166.220:8080
02:31:46:WU01:FS00:Downloading 798.94KiB
02:31:52:WU01:FS00:Download 40.05%
02:32:01:WU01:FS00:Download 48.06%
02:32:07:WU01:FS00:Download 56.07%
02:32:15:WU01:FS00:Download 72.10%
02:32:21:WU01:FS00:Download 80.11%
02:32:25:WU01:FS00:Download complete
02:32:25:WU01:FS00:Received Unit: id:01 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:13798 run:1 clone:19 gen:3 core:0xa7 unit:0x000000050002894c5b3131531bebe4ae
02:32:25:WU01:FS00:Starting
02:32:25:WU01:FS00:Running FahCore: /usr/bin/FAHCoreWrapper /var/lib/fahclient/cores/cores.foldingathome.org/Linux/AMD64/AVX/Core_a7.fah/FahCore_a7 -dir 01 -suffix 01 -version 705 -lifeline 3328 -checkpoint 15 -np 12
02:32:25:WU01:FS00:Started FahCore on PID 29530
02:32:25:WU01:FS00:Core PID:29534
02:32:25:WU01:FS00:FahCore 0xa7 started
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:*********************** Log Started 2018-07-25T02:32:25Z ***********************
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:************************** Gromacs Folding@home Core ***************************
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:       Type: 0xa7
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:       Core: Gromacs
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:    Website: https://foldingathome.org/
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:  Copyright: (c) 2009-2018 foldingathome.org
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:     Author: Joseph Coffland <joseph@cauldrondevelopment.com>
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:       Args: -dir 01 -suffix 01 -version 705 -lifeline 29530 -checkpoint 15 -np
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:             12
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:     Config: <none>
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:************************************ Build *************************************
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:    Version: 0.0.17
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:       Date: Apr 27 2018
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:       Time: 19:09:21
02:32:26:WU01:FS00:0xa7: Repository: Git
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:   Revision: 21359963583d09ec2063ef946399441c4df4ccd7
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:     Branch: master
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:   Compiler: GNU 6.3.0 20170516
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:    Options: -std=gnu++98 -O3 -funroll-loops
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:   Platform: linux2 4.14.0-3-amd64
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:       Bits: 64
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:       Mode: Release
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:       SIMD: avx_256
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:************************************ System ************************************
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:        CPU: Intel(R) Core(TM) i7-4930K CPU @ 3.40GHz
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:     CPU ID: GenuineIntel Family 6 Model 62 Stepping 4
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:       CPUs: 12
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:     Memory: 7.72GiB
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:Free Memory: 1.81GiB
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:    Threads: POSIX_THREADS
02:32:26:WU01:FS00:0xa7: OS Version: 4.17
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:Has Battery: false
02:32:26:WU01:FS00:0xa7: On Battery: false
02:32:26:WU01:FS00:0xa7: UTC Offset: -5
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:        PID: 29534
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:        CWD: /var/lib/fahclient/work
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:         OS: Linux 4.17.7-200.fc28.x86_64 x86_64
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:    OS Arch: AMD64
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:********************************************************************************
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:Project: 13798 (Run 1, Clone 19, Gen 3)
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:Unit: 0x000000050002894c5b3131531bebe4ae
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:Reading tar file core.xml
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:Reading tar file frame3.tpr
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:Digital signatures verified
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:Calling: mdrun -s frame3.tpr -o frame3.trr -cpt 15 -nt 12
02:32:26:WU01:FS00:0xa7:Steps: first=7500000 total=2500000
02:32:27:WU01:FS00:0xa7:Completed 1 out of 2500000 steps (0%)
02:37:04:WU01:FS00:0xa7:Completed 25000 out of 2500000 steps (1%)
02:41:45:WU01:FS00:0xa7:Completed 50000 out of 2500000 steps (2%)
02:46:23:WU01:FS00:0xa7:Completed 75000 out of 2500000 steps (3%)
...
10:10:16:WU01:FS00:0xa7:Completed 2450000 out of 2500000 steps (98%)
10:14:39:WU01:FS00:0xa7:Completed 2475000 out of 2500000 steps (99%)
10:19:11:WU01:FS00:0xa7:Completed 2500000 out of 2500000 steps (100%)
10:19:12:WU01:FS00:0xa7:Saving result file ../logfile_01.txt
10:19:12:WU01:FS00:0xa7:Saving result file dhdl.xvg
10:19:13:WU01:FS00:0xa7:Saving result file ener.edr
10:19:13:WU01:FS00:0xa7:Saving result file frame3.trr
10:19:14:WU01:FS00:0xa7:Saving result file md.log
10:19:14:WU01:FS00:0xa7:Saving result file science.log
10:19:14:WU01:FS00:0xa7:Saving result file traj_comp.xtc
10:19:14:WU01:FS00:0xa7:Folding@home Core Shutdown: FINISHED_UNIT
10:19:14:WU01:FS00:FahCore returned: FINISHED_UNIT (100 = 0x64)
10:19:14:WU01:FS00:Sending unit results: id:01 state:SEND error:NO_ERROR project:13798 run:1 clone:19 gen:3 core:0xa7 unit:0x000000050002894c5b3131531bebe4ae
10:19:14:WU01:FS00:Uploading 10.16MiB to 155.247.166.220
10:19:14:WU01:FS00:Connecting to 155.247.166.220:8080
10:19:21:WU01:FS00:Upload 33.20%
10:19:27:WU01:FS00:Upload 59.03%
10:19:35:WU01:FS00:Upload 87.93%
10:19:44:WU01:FS00:Upload complete
10:19:44:WU01:FS00:Server responded WORK_ACK (400)
10:19:44:WU01:FS00:Final credit estimate, 23166.00 points
10:19:44:WU01:FS00:Cleaning up
goodyca
 
Posts: 148
Joined: Sun Dec 02, 2007 12:36 pm

Re: missing credit Project: 13798 (Run 1, Clone 19, Gen 3)

Postby goodyca » Wed Jul 25, 2018 3:06 pm

Ignore.

It appears that no credit is being given for any WU's at this time.
goodyca
 
Posts: 148
Joined: Sun Dec 02, 2007 12:36 pm

Re: Stats not updating?

Postby AJMSmith » Wed Jul 25, 2018 4:46 pm

It looks like the stats server is down. It's showing my last unit as just over 6 hours ago (and I know I've returned units in that time frame).
AJMSmith
 
Posts: 63
Joined: Tue Jul 01, 2008 1:17 am
Location: Greater London, UK

Re: Stats not updating?

Postby bollix47 » Wed Jul 25, 2018 5:18 pm

Thanks for the report ... PG has been notified and are looking into the problem ... it may take a while since there are people on vacation ... others that looked into this type of problem in the past have graduated and are no longer available. Rest assured no points will be lost.
bollix47
 
Posts: 3493
Joined: Sun Dec 02, 2007 5:04 am
Location: Canada

Re: Stats not updating?

Postby gordonbb » Wed Jul 25, 2018 8:38 pm

OK,

I'm not going insane. I'm provisioning a new linux folding box and started it folding with 2 GPUs this morning before I left for work. I thought perhaps it had crashed but thought it odd none of my other rigs had finished any WUs. So I looked at PS3Ed's stats and noticed his last assigned WU was the same as mine (2018-07-25 05:15:19) so I figured it was likely a server side issue.
Image
User avatar
gordonbb
 
Posts: 93
Joined: Mon May 21, 2018 4:12 pm
Location: Great White North

Re: Stats not updating?

Postby bruce » Wed Jul 25, 2018 9:06 pm

It's a server problem, not something you did wrong. See the discussion here viewtopic.php?f=18&t=29107&start=285
Your points are not lost ... just delayed.
bruce
 
Posts: 22623
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Re: Stats not updating?

Postby drougnor » Thu Jul 26, 2018 5:41 am

For those concerned about loss of points - The hourly flat files are being published and showing updated data on each push, so the data is indeed being saved internally to the F@H servers. It looks like the web front end is having issues pulling the latest data from those data sources, however. Just give the team some time and if they haven't already (I've actually been moving to a different state, so I'm just getting caught up with everything) fixed the issue, they will as soon as they can.

d
drougnor
 
Posts: 153
Joined: Tue Dec 29, 2009 2:21 am

Re: Stats not updating?

Postby snapshot » Wed Aug 01, 2018 5:31 am

Looks like there was no update at 00:00. I've checked across various teams and none have had any points credited in that run.
User avatar
snapshot
 
Posts: 113
Joined: Thu Apr 09, 2009 7:25 pm
Location: Wiltshire, UK

Re: Stats not updating?

Postby gordonbb » Wed Aug 01, 2018 7:16 am

My last assigned WU according to the stats page was 18:30 eastern, 15:30 pacific so it looks like the stats server is down again. HFM is showing 6 or 7 WUs completed since then.
User avatar
gordonbb
 
Posts: 93
Joined: Mon May 21, 2018 4:12 pm
Location: Great White North

Re: Stats not updating?

Postby bollix47 » Wed Aug 01, 2018 9:12 am

PG notified.
bollix47
 
Posts: 3493
Joined: Sun Dec 02, 2007 5:04 am
Location: Canada

Not getting credit

Postby Miller855 » Wed Aug 01, 2018 4:47 pm

Last night i finished a wu that was worth 8k points and should have posted for my midnight time period.
It did not post at all. in a few minutes a new wu will finish #8616 (2688,0,72) that will be about 11:50 am Central it should show up for my noon time frame
but i doubt it will. I have all 0's since yesterday's 3pm time frame.

Will this be fixed soon?
thanks
an Intel i5 6400 2.70 Ghz 8 Gig ram windows 10 home, burnt out the 975GTX card here in march 2018
iMac 2.0 Ghz, C2D 2Gb DDR2 Ram, OSX 10.11.6 (El Capitan), Built in ATI Raedon HD 2400
Miller855
 
Posts: 139
Joined: Fri Apr 17, 2009 5:36 am
Location: Phila (Suburbs) PA USA

Re: Not getting credit

Postby Teknogroovin » Wed Aug 01, 2018 4:56 pm

It may be up later today, maybe tomorrow. The correct people have been notified, so soon you will see a big dump of points and work units that have been completed.
Image

Image
Teknogroovin
 
Posts: 26
Joined: Fri Nov 10, 2017 4:59 pm
Location: Central, Illinois

Re: Not getting credit

Postby Miller855 » Wed Aug 01, 2018 4:58 pm

I am on the Wheres George team we are ranked #100 we have a user that does 1.7 mil points a day.
our whole team has Zero Points since the 8.01, 12 am time frame.
I hope this info helps


Thank you for the quick answer !!!
Miller855
 
Posts: 139
Joined: Fri Apr 17, 2009 5:36 am
Location: Phila (Suburbs) PA USA

Re: Not getting credit

Postby snapshot » Wed Aug 01, 2018 7:28 pm

Your team and every other team in the world.....
Remember that Stanford is a long way west so, although it's over twelve hours since we first reported it, it's only just after noon there so they've probably only had four or so hours to work on it plus everything else they have to do.
User avatar
snapshot
 
Posts: 113
Joined: Thu Apr 09, 2009 7:25 pm
Location: Wiltshire, UK

Re: Not getting credit

Postby snapshot » Wed Aug 01, 2018 10:01 pm

Looks like it's fixed now as my total has just jumped by five WUs.
User avatar
snapshot
 
Posts: 113
Joined: Thu Apr 09, 2009 7:25 pm
Location: Wiltshire, UK

PreviousNext

Return to Issues with a specific server

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron