Page 6 of 7

Re: Can't upload to 140.163.4.231 again

PostPosted: Mon Apr 20, 2020 12:52 pm
by LoneWolFAH
Having issues here for 4 days now:

10:19:39:WU00:FS01:Sending unit results: id:00 state:SEND error:NO_ERROR project:11748 run:0 clone:1174 gen:19 core:0x22 unit:0x000000298ca304e75e6a7fe51b0ac76f
10:19:40:WU00:FS01:Uploading 12.58MiB to 140.163.4.231
10:19:40:WU00:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
10:19:59:WU00:FS01:Upload 0.99%
10:19:59:WARNING:WU00:FS01:Exception: Failed to send results to work server: Transfer failed

Re: Can't upload to 140.163.4.231 again

PostPosted: Thu Apr 23, 2020 7:12 pm
by JohnChodera
We're still super puzzled as to what is going on with plfah1-1.mskcc.org (140.163.4.231). We've freed up 18TB of space, but there are still issues with the WS thinking there is no space left.

Thanks for bearing with us---we're hoping we can resolve this today!

- John Chodera // MSKCC

Re: Can't upload to 140.163.4.231 again

PostPosted: Fri Apr 24, 2020 8:29 am
by LoneWolFAH
Yes, done meanwhile. Thanks.

Re: Can't upload to 140.163.4.231 again

PostPosted: Fri Apr 24, 2020 2:38 pm
by ToeBlister
can y'all try doing through a VPS (Hotspot Shield and the likes).
I had success uploading WUs when I faced xfered failed errors.

Re: Can't upload to 140.163.4.231 again

PostPosted: Fri Apr 24, 2020 3:05 pm
by JohnChodera
@ToeBlister: Does this mimic your IP coming from another location? If so, that may give us a clue as to what is going on!

Re: Can't upload to 140.163.4.231 again

PostPosted: Fri Apr 24, 2020 5:59 pm
by cgistlaker
I have the same problem
16:38:25:WU02:FS01:Sending unit results: id:02 state:SEND error:NO_ERROR project:11752 run:0 clone:1264 gen:17 core:0x22 unit:0x0000002e8ca304e75e6a806058fb08b8
16:38:25:WU02:FS01:Uploading 24.34MiB to 140.163.4.231
16:38:25:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
16:39:02:WU02:FS01:Upload 0.77%
16:39:08:WU02:FS01:Upload 11.55%
16:39:14:WU02:FS01:Upload 22.60%
16:39:20:WU02:FS01:Upload 33.89%
16:39:26:WU02:FS01:Upload 44.17%
16:39:32:WU02:FS01:Upload 55.46%
16:39:38:WU02:FS01:Upload 66.76%
16:39:39:WU03:FS00:0xa7:Completed 27500 out of 250000 steps (11%)
16:39:44:WU02:FS01:Upload 78.06%
16:39:50:WU02:FS01:Upload 84.74%
16:39:56:WU02:FS01:Upload 94.49%
16:39:59:WU02:FS01:Upload complete
16:39:59:WU02:FS01:Server responded PLEASE_WAIT (464)
16:39:59:WARNING:WU02:FS01:Failed to send results, will try again later
16:41:04:WU01:FS01:0x22:Completed 280000 out of 2000000 steps (14%)
16:41:38:WU03:FS00:0xa7:Completed 30000 out of 250000 steps (12%)
16:43:37:WU03:FS00:0xa7:Completed 32500 out of 250000 steps (13%)

Re: Can't upload to 140.163.4.231 again

PostPosted: Fri Apr 24, 2020 7:38 pm
by LoneWolFAH
There I've been glad too early then; again an issue, same server, other WU:

17:45:20:WU01:FS01:Sending unit results: id:01 state:SEND error:NO_ERROR project:11751 run:0 clone:5867 gen:9 core:0x22 unit:0x000000118ca304e75e6bbb5a0f2f1e95
17:45:20:WU01:FS01:Uploading 14.65MiB to 140.163.4.231
17:45:20:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
17:46:01:WU02:FS00:0xa7:Completed 205000 out of 250000 steps (82%)
17:46:20:WU01:FS01:Upload 1.28%
17:46:27:WU01:FS01:Upload 9.38%
17:46:33:WU01:FS01:Upload 21.32%
17:46:39:WU01:FS01:Upload 33.69%
17:46:45:WU01:FS01:Upload 43.93%
17:46:51:WU01:FS01:Upload 56.72%
17:46:58:WU01:FS01:Upload 62.69%
17:47:04:WU01:FS01:Upload 69.52%
17:47:10:WU01:FS01:Upload 82.31%
17:47:17:WU01:FS01:Upload 88.71%
17:47:23:WU01:FS01:Upload 99.80%
17:47:31:WU01:FS01:Upload complete
17:47:31:WU01:FS01:Server responded PLEASE_WAIT (464)
17:47:31:WARNING:WU01:FS01:Failed to send results, will try again later

Re: Can't upload to 140.163.4.231 again

PostPosted: Sat Apr 25, 2020 1:11 am
by ToeBlister
JohnChodera wrote:@ToeBlister: Does this mimic your IP coming from another location? If so, that may give us a clue as to what is going on!

Yes it does. I am located in SG and if I do not use a VPS, I cannot successful down/upload WUs this week.
My VPS exits in the US, so I have a US-centric IP address.

Re: Can't upload to 140.163.4.231 again

PostPosted: Sat Apr 25, 2020 6:47 pm
by philtodd
I've been getting the same upload issue all day today. Last attempt ended:-

15:43:10:WU02:FS01:Upload complete
15:43:11:WU02:FS01:Server responded PLEASE_WAIT (464)
15:43:11:WARNING:WU02:FS01:Failed to send results, will try again later

Downloaded new WU successfully from same server at 09:57:40

Based in the UK

Re: Can't upload to 140.163.4.231 again

PostPosted: Mon Apr 27, 2020 4:55 pm
by tom758258
I can't upload to 140.163.4.241.

15:50:56:WU01:FS01:Sending unit results: id:01 state:SEND error:NO_ERROR project:11743 run:0 clone:3386 gen:62 core:0x22 unit:0x000000628ca304f15e69d68986c63714
15:50:56:WU01:FS01:Uploading 12.58MiB to 140.163.4.241
15:50:56:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.241:8080
15:51:48:WU01:FS01:Upload 1.49%
15:51:54:WU01:FS01:Upload 13.92%
15:52:00:WU01:FS01:Upload 24.85%
15:52:06:WU01:FS01:Upload 38.27%
15:52:12:WU01:FS01:Upload 51.69%
15:52:18:WU01:FS01:Upload 63.62%
15:52:24:WU01:FS01:Upload 77.04%
15:52:30:WU01:FS01:Upload 89.96%
15:52:34:WU01:FS01:Upload complete
15:52:34:WU01:FS01:Server responded PLEASE_WAIT (464)
15:52:34:WARNING:WU01:FS01:Failed to send results, will try again later

Re: Can't upload to 140.163.4.231 again

PostPosted: Tue Apr 28, 2020 2:54 am
by _r2w_ben
Upload failure here as well.
Code: Select all
01:39:12:WU02:FS01:Sending unit results: id:02 state:SEND error:NO_ERROR project:11743 run:0 clone:7560 gen:80 core:0x22 unit:0x0000006f8ca304f15e6bc48b14cb7895
01:39:12:WU02:FS01:Uploading 12.56MiB to 140.163.4.241
01:39:12:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.241:8080
01:39:23:WU02:FS01:Upload 1.49%
01:39:29:WU02:FS01:Upload 37.81%
01:39:35:WU02:FS01:Upload 96.01%
01:39:35:WU02:FS01:Upload complete
01:39:35:WU02:FS01:Server responded PLEASE_WAIT (464)
01:39:35:WARNING:WU02:FS01:Failed to send results, will try again later
01:39:35:WU02:FS01:Sending unit results: id:02 state:SEND error:NO_ERROR project:11743 run:0 clone:7560 gen:80 core:0x22 unit:0x0000006f8ca304f15e6bc48b14cb7895
01:39:35:WU02:FS01:Uploading 12.56MiB to 140.163.4.241
01:39:35:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.241:8080
01:39:41:WU02:FS01:Upload 30.34%
01:39:47:WU02:FS01:Upload 88.55%
01:39:48:WU02:FS01:Upload complete
01:39:48:WU02:FS01:Server responded PLEASE_WAIT (464)
01:39:48:WARNING:WU02:FS01:Failed to send results, will try again later
01:40:35:WU02:FS01:Sending unit results: id:02 state:SEND error:NO_ERROR project:11743 run:0 clone:7560 gen:80 core:0x22 unit:0x0000006f8ca304f15e6bc48b14cb7895
01:40:35:WU02:FS01:Uploading 12.56MiB to 140.163.4.241
01:40:35:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.241:8080
01:40:41:WU02:FS01:Upload 42.78%
01:40:47:WU02:FS01:Upload complete
01:40:47:WU02:FS01:Server responded PLEASE_WAIT (464)
01:40:47:WARNING:WU02:FS01:Failed to send results, will try again later
01:42:12:WU02:FS01:Sending unit results: id:02 state:SEND error:NO_ERROR project:11743 run:0 clone:7560 gen:80 core:0x22 unit:0x0000006f8ca304f15e6bc48b14cb7895
01:42:12:WU02:FS01:Uploading 12.56MiB to 140.163.4.241
01:42:12:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.241:8080
01:43:17:WU02:FS01:Upload 1.49%
01:43:23:WU02:FS01:Upload 34.82%
01:43:29:WU02:FS01:Upload 78.10%
01:43:31:WU02:FS01:Upload complete
01:43:31:WU02:FS01:Server responded PLEASE_WAIT (464)
01:43:31:WARNING:WU02:FS01:Failed to send results, will try again later
01:44:50:WU02:FS01:Sending unit results: id:02 state:SEND error:NO_ERROR project:11743 run:0 clone:7560 gen:80 core:0x22 unit:0x0000006f8ca304f15e6bc48b14cb7895
01:44:50:WU02:FS01:Uploading 12.56MiB to 140.163.4.241
01:44:50:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.241:8080
01:44:56:WU02:FS01:Upload 55.71%
01:45:00:WU02:FS01:Upload complete
01:45:00:WU02:FS01:Server responded PLEASE_WAIT (464)
01:45:00:WARNING:WU02:FS01:Failed to send results, will try again later
01:49:04:WU02:FS01:Sending unit results: id:02 state:SEND error:NO_ERROR project:11743 run:0 clone:7560 gen:80 core:0x22 unit:0x0000006f8ca304f15e6bc48b14cb7895
01:49:04:WU02:FS01:Uploading 12.56MiB to 140.163.4.241
01:49:04:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.241:8080
01:49:34:WU02:FS01:Upload 1.49%
01:49:40:WU02:FS01:Upload 40.29%
01:49:46:WU02:FS01:Upload 96.01%
01:49:46:WU02:FS01:Upload complete
01:49:46:WU02:FS01:Server responded PLEASE_WAIT (464)
01:49:46:WARNING:WU02:FS01:Failed to send results, will try again later

Re: Can't upload to 140.163.4.231 again

PostPosted: Tue Apr 28, 2020 9:09 pm
by flarbear
Just got my GPU back from RMA and it successfully ran the benchmark for several hours so I was psyched to get back to folding and... "(140.163.4.231) Server did not like results, dumping"... :(

It looks like there have been problems with the server running out of space, or thinking it did. It would seem to me that if it had an issue with space on its end it should have the client wait and try again rather than accept the upload and then dump the data. There is no reason for good data to be thrown out for errors like that. I have a ton of space here to hold on to results and have them retry until the server gets its act together.

Re: Can't upload to 140.163.4.231 again

PostPosted: Tue Apr 28, 2020 9:47 pm
by favrepeoria
I have had two units that have failed today after upload because server did not like the results. Luckily they have been smaller units so I am sure they can be redone quickly by someone else but I do not think it is a fluke that both the units that I have had do this today were trying to upload to the same server. 140.163.4.231 . Mine were project 11751(0,13437,7) and 11748(0,1327,18).

Re: Can't upload to 140.163.4.231 again

PostPosted: Wed May 06, 2020 10:35 am
by Ardemus
I've been getting the same error with the same server for the past 24 hours. I've restarted folding, and restarted my computer.

Code: Select all
09:29:26:WU01:FS01:Sending unit results: id:01 state:SEND error:NO_ERROR project:11744 run:0 clone:9804 gen:85 core:0x22 unit:0x000000748ca304f15e6bc3e42e79b143
09:29:26:WU01:FS01:Uploading 14.51MiB to 140.163.4.241
09:29:26:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.241:8080
09:29:32:WU01:FS01:Upload 13.35%
09:29:38:WU01:FS01:Upload 39.62%
09:29:44:WU01:FS01:Upload 67.18%
09:29:50:WU01:FS01:Upload 95.17%
09:29:51:WU01:FS01:Upload complete
09:29:51:WU01:FS01:Server responded PLEASE_WAIT (464)
09:29:51:WARNING:WU01:FS01:Failed to send results, will try again later

Re: Can't upload to 140.163.4.231 again

PostPosted: Wed May 06, 2020 4:06 pm
by Ardemus
It finally went overnight.