13.82.98.119 not taking my Wu

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

Re: 13.82.98.119 not taking my Wu

Postby info2x » Fri May 01, 2020 2:01 am

One of my WUs just uploaded. The other had expired only a few hours which is a shame. Hopefully everyone else can upload their WUs.


Code: Select all
00:45:50:WU03:FS01:Sending unit results: id:03 state:SEND error:NO_ERROR project:16435 run:556 clone:0 gen:4 core:0x22 unit:0x0000000803854c135e9a4efbb9ccfaee
00:45:50:WU03:FS01:Uploading 141.53MiB to 3.133.76.19
00:45:50:WU03:FS01:Connecting to 3.133.76.19:8080
00:46:12:WARNING:WU03:FS01:WorkServer connection failed on port 8080 trying 80
00:46:12:WU03:FS01:Connecting to 3.133.76.19:80
00:46:13:WU03:FS01:Upload 0.04%
00:46:27:WU03:FS01:Upload 0.09%
info2x
 
Posts: 17
Joined: Sun Apr 19, 2020 7:56 am

Re: 13.82.98.119 not taking my Wu

Postby tomasmu » Fri May 01, 2020 12:11 pm

Yay, I can confirm 3.21.157.11 works as well.

Good job, everyone involved :)

Code: Select all
04:32:02:WU01:FS01:Sending unit results: id:01 state:SEND error:NO_ERROR project:16434 run:558 clone:3 gen:4 core:0x22 unit:0x0000000403854c135e9cbacca4000092
04:32:02:WU01:FS01:Uploading 140.73MiB to 3.133.76.19
04:32:02:WU01:FS01:Connecting to 3.133.76.19:8080
04:32:23:WARNING:WU01:FS01:WorkServer connection failed on port 8080 trying 80
04:32:23:WU01:FS01:Connecting to 3.133.76.19:80
04:32:45:WARNING:WU01:FS01:Exception: Failed to send results to work server: Failed to connect to 3.133.76.19:80: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
04:32:45:WU01:FS01:Trying to send results to collection server
04:32:45:WU01:FS01:Uploading 140.73MiB to 3.21.157.11
04:32:45:WU01:FS01:Connecting to 3.21.157.11:8080
04:32:52:WU01:FS01:Upload 0.04%
...
04:42:31:WU01:FS01:Upload 98.55%
04:42:37:WU01:FS01:Upload complete
04:42:37:WU01:FS01:Server responded WORK_ACK (400)
04:42:37:WU01:FS01:Final credit estimate, 57962.00 points
04:42:37:WU01:FS01:Cleaning up
tomasmu
 
Posts: 5
Joined: Fri Apr 24, 2020 12:29 pm

Re: 13.82.98.119 not taking my Wu

Postby The_Heretic » Fri May 01, 2020 12:40 pm

Both of my units have uploaded. Even though point values were not much any longer it is good to see they got sent back and the work isn't lost. :)
The_Heretic
 
Posts: 4
Joined: Thu Apr 09, 2020 4:21 pm

Previous

Return to Issues with a specific server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron