Server 3.133.76.19 sends Beta units to public

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

Server 3.133.76.19 sends Beta units to public

Postby 1TM » Wed Apr 29, 2020 7:55 pm

Work units 16433, 16434, 14436 are assigned to my PC by server 3.133.76.19 and collected by 3.21.157.11.
It appears this has been going on for nearly a week since April 24, causing various issues.

Server status in https://apps.foldingathome.org/serverstats shows Project Types from this server are all Beta units (hover over that OPENMM_22). I don't have my slots configured as client-type beta.

Can moderators please answer why are these beta units assigned to public?
1TM
 
Posts: 12
Joined: Sat Mar 28, 2020 6:22 am

Re: Server 3.133.76.19 sends Beta units to public

Postby Neil-B » Wed Apr 29, 2020 8:04 pm

1: 2x Xeon E5-2697v3@2.60GHz, 512GB DDR4 LRDIMM, SSD Raid, Win10 Ent, Quadro K420 1GB, FAH 7.6.13
2: Xeon E3-1505Mv5@2.80GHz, 32GB DDR4, NVME, Win10 Pro, Quadro M1000M 2GB, FAH 7.6.13
3: i7-960@3.20GHz, 12GB DDR3, SSD, Win10 Pro, GTX 750Ti 2GB, FAH 7.6.13
Neil-B
 
Posts: 1187
Joined: Sun Mar 22, 2020 6:52 pm
Location: UK

Re: Server 3.133.76.19 sends Beta units to public

Postby Joe_H » Wed Apr 29, 2020 8:09 pm

The first two projects were released to full F@h - viewtopic.php?f=24&t=34887&hilit=16433 - yesterday, and have been on Advanced since Sunday.

As for why the server lists 0, all of the ones for advanced and full probably were out at the time.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 6439
Joined: Tue Apr 21, 2009 5:41 pm
Location: W. MA


Return to Issues with a specific server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron