3.133.76.19 (aws1.foldingathome.org) - not responding

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

3.133.76.19 (aws1.foldingathome.org) - not responding

Postby tbonse » Mon May 04, 2020 1:30 am

Multiple prior posts about this server were deleted by someone.

The 3.133.76.19 server keeps having issues with not responding.

Code: Select all
00:24:20:WU03:FS02:Assigned to work server 3.133.76.19
00:24:20:WU03:FS02:Requesting new work unit for slot 02: READY gpu:1:TU102 [GeForce RTX 2080 Ti] M 13448 from 3.133.76.19
00:24:20:WU03:FS02:Connecting to 3.133.76.19:8080
00:24:41:WARNING:WU03:FS02:WorkServer connection failed on port 8080 trying 80
00:24:41:WU03:FS02:Connecting to 3.133.76.19:80
00:25:02:ERROR:WU03:FS02:Exception: Failed to connect to 3.133.76.19:80: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
tbonse
 
Posts: 25
Joined: Wed Apr 15, 2020 11:32 am

Re: 3.133.76.19 (aws1.foldingathome.org) - not responding

Postby Joe_H » Mon May 04, 2020 3:15 am

No posts have been deleted, the search function turns up quite a few, including your own. There is a "View your own posts" option as well.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 6612
Joined: Tue Apr 21, 2009 5:41 pm
Location: W. MA

Re: 3.133.76.19 (aws1.foldingathome.org) - not responding

Postby JohnChodera » Mon May 04, 2020 3:33 am

From looking at the server stats, aws1 is one of our busiest servers at the moment, serving up 10,800 WUs/hour! It may just be hitting the upper scalability limits at the moment:

https://apps.foldingathome.org/serverstats

I think (1) Joseph is rolling out some WS updates this week that will help ameliorate these problems, and (2) we're setting up future projects to return less data to reduce the transaction time for each WU upload, but to some degree, this is due to the immense load these servers are under.

Thanks so much for your patience!

~ John Chodera // MSKCC
User avatar
JohnChodera
Pande Group Member
 
Posts: 406
Joined: Fri Feb 22, 2013 10:59 pm

Re: 3.133.76.19 (aws1.foldingathome.org) - not responding

Postby tbonse » Mon May 04, 2020 5:42 pm

Joe_H wrote:No posts have been deleted, the search function turns up quite a few, including your own. There is a "View your own posts" option as well.


I did review my own posts, and 2 of them were gone, related to this specific server.
tbonse
 
Posts: 25
Joined: Wed Apr 15, 2020 11:32 am

Re: 3.133.76.19 (aws1.foldingathome.org) - not responding

Postby Joe_H » Mon May 04, 2020 7:37 pm

They may have been merged with other topics, however I checked, and no posts by you were deleted.
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 6612
Joined: Tue Apr 21, 2009 5:41 pm
Location: W. MA


Return to Issues with a specific server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron