Page 1 of 1

3.133.76.19 (aws1.foldingathome.org) - not responding

PostPosted: Mon May 04, 2020 1:30 am
by tbonse
Multiple prior posts about this server were deleted by someone.

The 3.133.76.19 server keeps having issues with not responding.

Code: Select all
00:24:20:WU03:FS02:Assigned to work server 3.133.76.19
00:24:20:WU03:FS02:Requesting new work unit for slot 02: READY gpu:1:TU102 [GeForce RTX 2080 Ti] M 13448 from 3.133.76.19
00:24:20:WU03:FS02:Connecting to 3.133.76.19:8080
00:24:41:WARNING:WU03:FS02:WorkServer connection failed on port 8080 trying 80
00:24:41:WU03:FS02:Connecting to 3.133.76.19:80
00:25:02:ERROR:WU03:FS02:Exception: Failed to connect to 3.133.76.19:80: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.

Re: 3.133.76.19 (aws1.foldingathome.org) - not responding

PostPosted: Mon May 04, 2020 3:15 am
by Joe_H
No posts have been deleted, the search function turns up quite a few, including your own. There is a "View your own posts" option as well.

Re: 3.133.76.19 (aws1.foldingathome.org) - not responding

PostPosted: Mon May 04, 2020 3:33 am
by JohnChodera
From looking at the server stats, aws1 is one of our busiest servers at the moment, serving up 10,800 WUs/hour! It may just be hitting the upper scalability limits at the moment:

https://apps.foldingathome.org/serverstats

I think (1) Joseph is rolling out some WS updates this week that will help ameliorate these problems, and (2) we're setting up future projects to return less data to reduce the transaction time for each WU upload, but to some degree, this is due to the immense load these servers are under.

Thanks so much for your patience!

~ John Chodera // MSKCC

Re: 3.133.76.19 (aws1.foldingathome.org) - not responding

PostPosted: Mon May 04, 2020 5:42 pm
by tbonse
Joe_H wrote:No posts have been deleted, the search function turns up quite a few, including your own. There is a "View your own posts" option as well.


I did review my own posts, and 2 of them were gone, related to this specific server.

Re: 3.133.76.19 (aws1.foldingathome.org) - not responding

PostPosted: Mon May 04, 2020 7:37 pm
by Joe_H
They may have been merged with other topics, however I checked, and no posts by you were deleted.