Upload Complete but then server responds UNKNOWN_ENUM

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

Upload Complete but then server responds UNKNOWN_ENUM

Postby Dave_67 » Fri Jun 05, 2020 5:11 pm

I now have 3 completed WUs stuck in 'send' status.

Have completed over 100 WUs without an issue, last few days uploads seem to work but the following transpires:

Code: Select all
15:00:55:WU01:FS00:Sending unit results: id:01 state:SEND error:NO_ERROR project:14813 run:45 clone:0 gen:65 core:0xa7 unit:0x0000004a455e42065ec261620aab1b4a
15:00:55:WU01:FS00:Uploading 6.74MiB to 69.94.66.6
15:00:55:WU01:FS00:Connecting to 69.94.66.6:8080
15:00:55:WU00:FS00:Sending unit results: id:00 state:SEND error:NO_ERROR project:14813 run:752 clone:1 gen:17 core:0xa7 unit:0x00000013455e42065ec260491e8906d1
15:00:55:WU00:FS00:Uploading 6.78MiB to 69.94.66.6
15:00:55:WU00:FS00:Connecting to 69.94.66.6:8080
15:01:09:WU01:FS00:Upload complete
15:01:09:WU00:FS00:Upload complete
15:01:09:WU01:FS00:Server responded UNKNOWN_ENUM (1008813135)
15:01:09:WARNING:WU01:FS00:Failed to send results, will try again later
15:01:09:WU00:FS00:Server responded UNKNOWN_ENUM (1008813135)
15:01:09:WARNING:WU00:FS00:Failed to send results, will try again later


TIA
Dave
Dave_67
 
Posts: 4
Joined: Fri Jun 05, 2020 4:57 pm

Re: Upload Complete but then server responds UNKNOWN_ENUM

Postby Dave_67 » Fri Jun 05, 2020 6:00 pm

Well I have found the problem- bitdefender says the server contains a virus

69.94.66.6/ contains malware of type Cloud Virus

Is BD just overzealous?
Dave_67
 
Posts: 4
Joined: Fri Jun 05, 2020 4:57 pm

Re: Upload Complete but then server responds UNKNOWN_ENUM

Postby Dave_67 » Fri Jun 05, 2020 6:22 pm

Well crap I don't have power to whitelist, so not sure what to do.
Dave_67
 
Posts: 4
Joined: Fri Jun 05, 2020 4:57 pm

Re: Upload Complete but then server responds UNKNOWN_ENUM

Postby Neil-B » Fri Jun 05, 2020 7:19 pm

Interesting this is another BD report for this server https://foldingforum.org/viewtopic.php?f=18&t=35385 ... I am sure the team will be looking into these reports ... but in the mean time you could report it as a possible false positive to BD and they will research and if they find that it is a false positive they will sort it in their next data push https://www.bitdefender.com/consumer/support/answer/29358/
1: 2x Xeon E5-2697v3@2.60GHz, 512GB DDR4 LRDIMM, SSD Raid, Win10 Ent, Quadro K420 1GB, FAH 7.6.13
2: Xeon E3-1505Mv5@2.80GHz, 32GB DDR4, NVME, Win10 Pro, Quadro M1000M 2GB, FAH 7.6.13
3: i7-960@3.20GHz, 12GB DDR3, SSD, Win10 Pro, GTX 750Ti 2GB, FAH 7.6.13
Neil-B
 
Posts: 1217
Joined: Sun Mar 22, 2020 6:52 pm
Location: UK

Re: Upload Complete but then server responds UNKNOWN_ENUM

Postby Dave_67 » Fri Jun 05, 2020 7:43 pm

Done, hopefully I can get back to folding.
Thanks
Dave_67
 
Posts: 4
Joined: Fri Jun 05, 2020 4:57 pm

Re: Upload Complete but then server responds UNKNOWN_ENUM

Postby Neil-B » Fri Jun 05, 2020 7:45 pm

Fingers crossed it is a false positive and gets sorted soon
Neil-B
 
Posts: 1217
Joined: Sun Mar 22, 2020 6:52 pm
Location: UK

Re: Upload Complete but then server responds UNKNOWN_ENUM

Postby Joe_H » Fri Jun 05, 2020 8:20 pm

I passed on this additional information with the specific reason reported.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 6451
Joined: Tue Apr 21, 2009 5:41 pm
Location: W. MA


Return to Issues with a specific server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron