missing credit Project: 8613 (Run 1088, Clone 0, Gen 80)

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

missing credit Project: 8613 (Run 1088, Clone 0, Gen 80)

Postby goodyca » Fri Jul 13, 2018 12:00 pm

The subject WU was completed July 13th at 09:26 UTC, but no credit was given.

Code: Select all
07:42:32:WU01:FS00:Assigned to work server 155.247.166.220
07:42:32:WU01:FS00:Requesting new work unit for slot 00: RUNNING cpu:11 from 155.247.166.220
07:42:32:WU01:FS00:Connecting to 155.247.166.220:8080
07:42:33:WU01:FS00:Downloading 344.40KiB
07:42:43:WU01:FS00:Download 92.92%
07:42:44:WU01:FS00:Download complete
07:42:44:WU01:FS00:Received Unit: id:01 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:8613 run:1088 clone:0 gen:80 core:0xa4 unit:0x000000560002894c57b78dcb0c18e2ee
07:42:44:WU01:FS00:Starting
07:42:44:WARNING:WU01:FS00:AS lowered CPUs from 11 to 10
07:42:44:WU01:FS00:Running FahCore: /usr/bin/FAHCoreWrapper /var/lib/fahclient/cores/cores.foldingathome.org/Linux/AMD64/Core_a4.fah/FahCore_a4 -dir 01 -suffix 01 -version 705 -lifeline 1538 -checkpoint 15 -np 10
07:42:44:WU01:FS00:Started FahCore on PID 8943
07:42:44:WU01:FS00:Core PID:8947
07:42:44:WU01:FS00:FahCore 0xa4 started
07:42:45:WU01:FS00:0xa4:
07:42:45:WU01:FS00:0xa4:*------------------------------*
07:42:45:WU01:FS00:0xa4:Folding@Home Gromacs GB Core
07:42:45:WU01:FS00:0xa4:Version 2.27 (Dec. 15, 2010)
07:42:45:WU01:FS00:0xa4:
07:42:45:WU01:FS00:0xa4:Preparing to commence simulation
07:42:45:WU01:FS00:0xa4:- Looking at optimizations...
07:42:45:WU01:FS00:0xa4:- Created dyn
07:42:45:WU01:FS00:0xa4:- Files status OK
07:42:45:WU01:FS00:0xa4:- Expanded 352153 -> 596960 (decompressed 169.5 percent)
07:42:45:WU01:FS00:0xa4:Called DecompressByteArray: compressed_data_size=352153 data_size=596960, decompressed_data_size=596960 diff=0
07:42:45:WU01:FS00:0xa4:- Digital signature verified
07:42:45:WU01:FS00:0xa4:
07:42:45:WU01:FS00:0xa4:Project: 8613 (Run 1088, Clone 0, Gen 80)
07:42:45:WU01:FS00:0xa4:
07:42:45:WU01:FS00:0xa4:Assembly optimizations on if available.
07:42:45:WU01:FS00:0xa4:Entering M.D.
07:42:50:WU01:FS00:0xa4:Completed 0 out of 2500000 steps  (0%)
07:43:51:WU01:FS00:0xa4:Completed 25000 out of 2500000 steps  (1%)
07:44:51:WU01:FS00:0xa4:Completed 50000 out of 2500000 steps  (2%)
07:45:52:WU01:FS00:0xa4:Completed 75000 out of 2500000 steps  (3%)
...
09:22:57:WU01:FS00:0xa4:Completed 2450000 out of 2500000 steps  (98%)
09:23:59:WU01:FS00:0xa4:Completed 2475000 out of 2500000 steps  (99%)
09:25:01:WU01:FS00:0xa4:Completed 2500000 out of 2500000 steps  (100%)
09:25:01:WU01:FS00:0xa4:DynamicWrapper: Finished Work Unit: sleep=10000
09:25:11:WU01:FS00:0xa4:
09:25:11:WU01:FS00:0xa4:Finished Work Unit:
09:25:11:WU01:FS00:0xa4:- Reading up to 1953936 from "01/wudata_01.trr": Read 1953936
09:25:11:WU01:FS00:0xa4:trr file hash check passed.
09:25:11:WU01:FS00:0xa4:- Reading up to 2463048 from "01/wudata_01.xtc": Read 2463048
09:25:11:WU01:FS00:0xa4:xtc file hash check passed.
09:25:11:WU01:FS00:0xa4:edr file hash check passed.
09:25:11:WU01:FS00:0xa4:logfile size: 57657
09:25:11:WU01:FS00:0xa4:Leaving Run
09:25:14:WU01:FS00:0xa4:- Writing 4505821 bytes of core data to disk...
09:25:15:WU01:FS00:0xa4:Done: 4505309 -> 4191166 (compressed to 93.0 percent)
09:25:15:WU01:FS00:0xa4:  ... Done.
09:26:13:WU01:FS00:0xa4:- Shutting down core
09:26:13:WU01:FS00:0xa4:
09:26:13:WU01:FS00:0xa4:Folding@home Core Shutdown: FINISHED_UNIT
09:26:17:WU01:FS00:FahCore returned: FINISHED_UNIT (100 = 0x64)
09:26:17:WU01:FS00:Sending unit results: id:01 state:SEND error:NO_ERROR project:8613 run:1088 clone:0 gen:80 core:0xa4 unit:0x000000560002894c57b78dcb0c18e2ee
09:26:17:WU01:FS00:Uploading 4.00MiB to 155.247.166.220
09:26:17:WU01:FS00:Connecting to 155.247.166.220:8080
09:26:23:WU01:FS00:Upload 54.72%
09:26:28:WU01:FS00:Upload complete
09:26:28:WU01:FS00:Server responded WORK_ACK (400)
09:26:28:WU01:FS00:Final credit estimate, 5120.00 points
09:26:29:WU01:FS00:Cleaning up
goodyca
 
Posts: 127
Joined: Sun Dec 02, 2007 12:36 pm

Re: missing credit Project: 8613 (Run 1088, Clone 0, Gen 80)

Postby goodyca » Tue Jul 17, 2018 11:09 am

Any update on this error?
goodyca
 
Posts: 127
Joined: Sun Dec 02, 2007 12:36 pm

Re: missing credit Project: 8613 (Run 1088, Clone 0, Gen 80)

Postby Joe_H » Tue Jul 17, 2018 6:06 pm

I have sent a report to the stats database maintainer and the person running Project 8613.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 4189
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: missing credit Project: 8613 (Run 1088, Clone 0, Gen 80)

Postby jcoffland » Tue Jul 17, 2018 6:47 pm

I found your missing credit and got it entered. Looks like there is a bug in the new stats scripts where, on rare occasions, it can think it got a batch of credits but actually fail. I'll get this fixed soon. In the meantime, no credits are being truly lost. Thanks for the report.
Cauldron Development LLC
http://cauldrondevelopment.com/
User avatar
jcoffland
Pande Group Member
 
Posts: 1004
Joined: Fri Oct 10, 2008 6:42 pm
Location: San Jose, CA

Re: missing credit Project: 8613 (Run 1088, Clone 0, Gen 80)

Postby goodyca » Wed Jul 18, 2018 11:39 am

Thank you for finding the problem. I received the credit yesterday.
goodyca
 
Posts: 127
Joined: Sun Dec 02, 2007 12:36 pm


Return to Issues with a specific WU

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron