10102 (Run 803, Clone 6, Gen 6)

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

10102 (Run 803, Clone 6, Gen 6)

Postby patonb » Wed Feb 10, 2010 2:22 am

Work unit is stuck at attempting to send results for over half an hour... Killed the client, and restarted with a new one. Not sure whats going on, server or wu.

Code: Select all
[01:31:33] Completed 96%
[01:32:42] Completed 97%
[01:33:51] Completed 98%
[01:35:00] Completed 99%
[01:36:09] Completed 100%
[01:36:09] Successful run
[01:36:09] DynamicWrapper: Finished Work Unit: sleep=10000
[01:36:19] Reserved 101572 bytes for xtc file; Cosm status=0
[01:36:19] Allocated 101572 bytes for xtc file
[01:36:19] - Reading up to 101572 from "work/wudata_01.xtc": Read 101572
[01:36:19] Read 101572 bytes from xtc file; available packet space=786328892
[01:36:19] xtc file hash check passed.
[01:36:19] Reserved 30216 30216 786328892 bytes for arc file=<work/wudata_01.trr> Cosm status=0
[01:36:19] Allocated 30216 bytes for arc file
[01:36:19] - Reading up to 30216 from "work/wudata_01.trr": Read 30216
[01:36:19] Read 30216 bytes from arc file; available packet space=786298676
[01:36:19] trr file hash check passed.
[01:36:19] Allocated 560 bytes for edr file
[01:36:19] Read bedfile
[01:36:19] edr file hash check passed.
[01:36:19] Logfile not read.
[01:36:19] GuardedRun: success in DynamicWrapper
[01:36:19] GuardedRun: done
[01:36:19] Run: GuardedRun completed.
[01:36:23] + Opened results file
[01:36:23] - Writing 132860 bytes of core data to disk...
[01:36:23] Done: 132348 -> 131901 (compressed to 99.6 percent)
[01:36:23]   ... Done.
[01:36:23] DeleteFrameFiles: successfully deleted file=work/wudata_01.ckp
[01:36:23] Shutting down core
[01:36:23]
[01:36:23] Folding@home Core Shutdown: FINISHED_UNIT
[01:36:27] CoreStatus = 64 (100)
[01:36:27] Sending work to server
[01:36:27] Project: 10102 (Run 803, Clone 6, Gen 6)


[01:36:27] + Attempting to send results [February 10 01:36:27 UTC]

Folding@Home Client Shutdown.


EDIT... GET AN ODD MESSAGE IN THE NEW WU LOG SAYING SOMETHING ABOUT UNIT ALKREADY RECIEVED.
WooHoo = L5639 @ 3.3Ghz Evga SR-2 6x2gb Corsair XMS3 CM 212+ Corsair 1050hx Blackhawk Ultra EVGA 560ti

Foldie = i7 950@ 4.0Ghz x58a-ud3r 216-216 @ 850/2000 3x2gb OCZ Gold NH-u12 Heatsink Corsair hx520 Antec 900
patonb
 
Posts: 943
Joined: Thu Oct 23, 2008 2:42 am

Re: 10102 (Run 803, Clone 6, Gen 6)

Postby patonb » Wed Feb 10, 2010 2:59 am

I now have another not uploading.. 10mins stuck at

[02:43:28] Folding@home Core Shutdown: FINISHED_UNIT
[02:43:31] CoreStatus = 64 (100)
[02:43:31] Sending work to server
[02:43:31] Project: 10104 (Run 52, Clone 5, Gen 1)


[02:43:31] + Attempting to send results [February 10 02:43:31 UTC]

Okay, 20 minutes and it went ... very odd.
patonb
 
Posts: 943
Joined: Thu Oct 23, 2008 2:42 am

Re: 10102 (Run 803, Clone 6, Gen 6)

Postby toTOW » Wed Feb 10, 2010 8:36 am

What's your Username ? I don't see any entry in the WU db for patonb for these WUs :(
Folding@Home beta tester since 2002. Folding Forum moderator since July 2008.

FAH-Addict : latest news, tests and reviews about Folding@Home project.

Image
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 8854
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:38 am
Location: Bordeaux, France

Re: 10102 (Run 803, Clone 6, Gen 6)

Postby patonb » Wed Feb 10, 2010 5:02 pm

it's patonb.
I think the first got killed when i rebooted the client...... oh well, The second took 20mins to go through, but did eventuaslly.

Code: Select all
[02:43:28] Shutting down core
[02:43:28]
[02:43:28] Folding@home Core Shutdown: FINISHED_UNIT
[02:43:31] CoreStatus = 64 (100)
[02:43:31] Sending work to server
[02:43:31] Project: 10104 (Run 52, Clone 5, Gen 1)


[02:43:31] + Attempting to send results [February 10 02:43:31 UTC]
[03:00:10] + Results successfully sent
[03:00:10] Thank you for your contribution to Folding@Home.
[03:00:10] + Number of Units Completed: 3362

[03:00:14] - Preparing to get new work unit...
[03:00:14] + Attempting to get work packet
[03:00:14] - Connecting to assignment server
[03:00:14] - Successful: assigned to (171.67.108.21).
[03:00:14] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[03:00:15] Loaded queue successfully.
[03:00:15] + Closed connections
[03:00:15]
[03:00:15] + Processing work unit
[03:00:15] Core required: FahCore_11.exe
[03:00:15] Core found.
[03:00:15] Working on queue slot 08 [February 10 03:00:15 UTC]
[03:00:15] + Working ...
[03:00:15]
[03:00:15] *------------------------------*
[03:00:15] Folding@Home GPU Core
[03:00:15] Version 1.31 (Tue Sep 15 10:57:42 PDT 2009)
[03:00:15]


Stats show the rest went through as i have basically what i shoiuld have.

I think the issue wAs my isp..... i had weird lag yesterday...
patonb
 
Posts: 943
Joined: Thu Oct 23, 2008 2:42 am

Re: 10102 (Run 803, Clone 6, Gen 6)

Postby seanego » Wed Feb 10, 2010 7:54 pm

toTOW,
I also have several unsent WUs, so if you can see - they're
10103 (R 663, C 8, G 2) and 10102 (R 273, C 4, G 3) - there could be some more but I'm not sure, as I have wuresults_XX.dat only for them
Is there any possibility that I've already been credited for these WUs? Can you look, s'il vous plait..

Code: Select all
[19:39:20] + Processing work unit[19:39:20] - Autosending finished units... [19:39:20]

[19:39:20] Trying to send all finished work units
[19:39:20] Project: 10103 (Run 663, Clone 8, Gen 2)
[19:39:20] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[19:39:20] + Attempting to send results [February 10 19:39:20 UTC]
[19:39:20] Core required: FahCore_11.exe
[19:39:20] Core found.
[19:39:20] - Reading file work/wuresults_02.dat from core
[19:39:20]   (Read 132203 bytes from disk)
[19:39:20] Connecting to http://171.64.65.71:8080/
[19:39:20] Working on queue slot 05 [February 10 19:39:20 UTC]
[19:39:20] + Working ...
[19:39:20] - Calling '.\FahCore_11.exe -dir work/ -suffix 05 -priority 96 -nocpulock -checkpoint 15 -verbose -lifeline 5124 -version 623'

[19:39:20]
[19:39:20] *------------------------------*
[19:39:20] Folding@Home GPU Core
[19:39:20] Version 1.31 (Tue Sep 15 10:57:42 PDT 2009)
[19:39:20]
[19:39:20] Compiler  : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86
[19:39:20] Build host: amoeba
[19:39:20] Board Type: Nvidia
[19:39:20] Core      :
[19:39:20] Preparing to commence simulation
[19:39:20] - Looking at optimizations...
[19:39:20] - Files status OK
[19:39:20] - Expanded 45430 -> 251112 (decompressed 552.7 percent)
[19:39:20] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=45430 data_size=251112, decompressed_data_size=251112 diff=0
[19:39:20] - Digital signature verified
[19:39:20]
[19:39:20] Project: 5771 (Run 6, Clone 1, Gen 878)
[19:39:20]
[19:39:20] Assembly optimizations on if available.
[19:39:20] Entering M.D.
[19:39:22] - Couldn't send HTTP request to server
[19:39:22] + Could not connect to Work Server (results)
[19:39:22]     (171.64.65.71:8080)
[19:39:22] + Retrying using alternative port
[19:39:22] Connecting to http://171.64.65.71:80/
[19:39:26] Will resume from checkpoint file
[19:39:26] Tpr hash work/wudata_05.tpr:  2208902178 1554929235 3910777272 2969985067 4141557544
[19:39:26]
[19:39:26] Calling fah_main args: 14 usage=100
[19:39:26]
[19:39:27] - Couldn't send HTTP request to server
[19:39:27] + Could not connect to Work Server (results)
[19:39:27]     (171.64.65.71:80)
[19:39:27] - Error: Could not transmit unit 02 (completed February 8) to work server.
[19:39:27] - 29 failed uploads of this unit.
[19:39:27] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[19:39:27] + Attempting to send results [February 10 19:39:27 UTC]
[19:39:27] - Reading file work/wuresults_02.dat from core
[19:39:27]   (Read 132203 bytes from disk)
[19:39:27] Connecting to http://171.67.108.26:8080/
[19:39:27] Working on Protein
[19:39:27] Client config found, loading data.
[19:39:27] Resuming from checkpoint
[19:39:27] fcCheckPointResume: retreived and current tpr file hash:
[19:39:27]    0   2208902178   2208902178
[19:39:27]    1   1554929235   1554929235
[19:39:27]    2   3910777272   3910777272
[19:39:27]    3   2969985067   2969985067
[19:39:27]    4   4141557544   4141557544
[19:39:27] fcCheckPointResume: file hashes same.
[19:39:27] fcCheckPointResume: state restored.
[19:39:27] Verified work/wudata_05.log
[19:39:27] Verified work/wudata_05.edr
[19:39:27] Verified work/wudata_05.xtc
[19:39:27] Completed 96%
[19:39:27] Starting GUI Server
[19:39:51] Posted data.
[19:39:51] Initial: 0000; - Uploaded at ~5 kB/s
[19:39:51] - Averaged speed for that direction ~53 kB/s
[19:39:51] - Server does not have record of this unit. Will try again later.
[19:39:51]   Could not transmit unit 02 to Collection server; keeping in queue.
[19:39:51] Project: 10102 (Run 273, Clone 4, Gen 3)
[19:39:51] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[19:39:51] + Attempting to send results [February 10 19:39:51 UTC]
[19:39:51] - Reading file work/wuresults_03.dat from core
[19:39:51]   (Read 132620 bytes from disk)
[19:39:51] Connecting to http://171.64.65.71:8080/
[19:39:53] - Couldn't send HTTP request to server
[19:39:53] + Could not connect to Work Server (results)
[19:39:53]     (171.64.65.71:8080)
[19:39:53] + Retrying using alternative port
[19:39:53] Connecting to http://171.64.65.71:80/
[19:39:55] - Couldn't send HTTP request to server
[19:39:55] + Could not connect to Work Server (results)
[19:39:55]     (171.64.65.71:80)
[19:39:55] - Error: Could not transmit unit 03 (completed February 9) to work server.
[19:39:55] - 26 failed uploads of this unit.
[19:39:55] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[19:39:55] + Attempting to send results [February 10 19:39:55 UTC]
[19:39:55] - Reading file work/wuresults_03.dat from core
[19:39:55]   (Read 132620 bytes from disk)
[19:39:55] Connecting to http://171.67.108.26:8080/
[19:39:59] Posted data.
[19:39:59] Initial: 0000; - Uploaded at ~32 kB/s
[19:39:59] - Averaged speed for that direction ~49 kB/s
[19:39:59] - Server does not have record of this unit. Will try again later.
[19:39:59]   Could not transmit unit 03 to Collection server; keeping in queue.
[19:39:59] + Sent 0 of 2 completed units to the server
[19:39:59] - Autosend completed
seanego
 
Posts: 17
Joined: Wed Feb 10, 2010 12:35 pm
Location: Moscow

Re: 10102 (Run 803, Clone 6, Gen 6)

Postby toTOW » Thu Feb 11, 2010 12:23 am

There's no entry for Project: 10103 (Run 663, Clone 8, Gen 2) ... but Project: 10102 (Run 273, Clone 4, Gen 3) has been credited to someone called DimF.
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 8854
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:38 am
Location: Bordeaux, France

Re: 10102 (Run 803, Clone 6, Gen 6)

Postby seanego » Thu Feb 11, 2010 12:42 am

OK, thanks %) my nickname is not DimF, so I'm removing this WU data
seanego
 
Posts: 17
Joined: Wed Feb 10, 2010 12:35 pm
Location: Moscow


Return to Issues with a specific WU

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron