[Resolved] Project 13000 (1095, 9, 0) restarting @ 0%

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

[Resolved] Project 13000 (1095, 9, 0) restarting @ 0%

Postby Ripshod » Sun Mar 16, 2014 5:50 pm

Folding this on an HD5770. Every time I restart my PC it starts from 0%. When it's taking nearly 50minutes to complete 1% it's a bit of a bind.
It's on slot 2.
Config:
Code: Select all
*********************** Log Started 2014-03-16T17:32:13Z ***********************
17:32:13:************************* Folding@home Client *************************
17:32:13:      Website: http://folding.stanford.edu/
17:32:13:    Copyright: (c) 2009-2014 Stanford University
17:32:13:       Author: Joseph Coffland <joseph@cauldrondevelopment.com>
17:32:13:         Args:
17:32:13:       Config: C:/Users/Linden/AppData/Roaming/FAHClient/config.xml
17:32:13:******************************** Build ********************************
17:32:13:      Version: 7.4.4
17:32:13:         Date: Mar 4 2014
17:32:13:         Time: 20:26:54
17:32:13:      SVN Rev: 4130
17:32:13:       Branch: fah/trunk/client
17:32:13:     Compiler: Intel(R) C++ MSVC 1500 mode 1200
17:32:13:      Options: /TP /nologo /EHa /Qdiag-disable:4297,4103,1786,279 /Ox -arch:SSE
17:32:13:               /QaxSSE2,SSE3,SSSE3,SSE4.1,SSE4.2 /Qopenmp /Qrestrict /MT /Qmkl
17:32:13:     Platform: win32 XP
17:32:13:         Bits: 32
17:32:13:         Mode: Release
17:32:13:******************************* System ********************************
17:32:13:          CPU: AMD Phenom(tm) II X6 1090T Processor
17:32:13:       CPU ID: AuthenticAMD Family 16 Model 10 Stepping 0
17:32:13:         CPUs: 6
17:32:13:       Memory: 7.99GiB
17:32:13:  Free Memory: 6.96GiB
17:32:13:      Threads: WINDOWS_THREADS
17:32:13:   OS Version: 6.1
17:32:13:  Has Battery: false
17:32:13:   On Battery: false
17:32:13:   UTC Offset: 0
17:32:13:          PID: 3332
17:32:13:          CWD: C:/Users/Linden/AppData/Roaming/FAHClient
17:32:13:           OS: Windows 7 Ultimate
17:32:13:      OS Arch: AMD64
17:32:13:         GPUs: 2
17:32:13:        GPU 0: ATI:5 Tahiti PRO [Radeon HD 7950]
17:32:13:        GPU 1: ATI:4 Juniper [Radeon HD 5700 Series]
17:32:13:         CUDA: Not detected
17:32:13:Win32 Service: false
17:32:13:***********************************************************************
17:32:13:<config>
17:32:13:  <!-- Folding Core -->
17:32:13:  <checkpoint v='3'/>
17:32:13:  <core-priority v='low'/>
17:32:13:
17:32:13:  <!-- HTTP Server -->
17:32:13:  <deny v=''/>
17:32:13:
17:32:13:  <!-- Network -->
17:32:13:  <proxy v=':8080'/>
17:32:13:
17:32:13:  <!-- Remote Command Server -->
17:32:13:  <command-deny-no-pass v=''/>
17:32:13:  <password v='********'/>
17:32:13:
17:32:13:  <!-- User Information -->
17:32:13:  <passkey v='********************************'/>
17:32:13:  <team v='10'/>
17:32:13:  <user v='Ripshod'/>
17:32:13:
17:32:13:  <!-- Folding Slots -->
17:32:13:  <slot id='0' type='CPU'>
17:32:13:    <cpus v='4'/>
17:32:13:    <paused v='true'/>
17:32:13:  </slot>
17:32:13:  <slot id='1' type='GPU'>
17:32:13:    <client-type v='advanced'/>
17:32:13:    <gpu-index v='0'/>
17:32:13:    <paused v='true'/>
17:32:13:  </slot>
17:32:13:  <slot id='2' type='GPU'>
17:32:13:    <gpu-index v='1'/>
17:32:13:    <paused v='true'/>
17:32:13:  </slot>
17:32:13:</config>


Last time I restarted the PC I waited for this unit to complete 4% first.

Got to wait a couple of hours now to grab a section of the log with times.

Should I keep trying or dump it, as it'll only complete if I leave the PC running for over 83hrs? If I dump it will I get another?

I'm not overclocked.
Last edited by Ripshod on Sun Mar 16, 2014 6:43 pm, edited 1 time in total.
1090T / HD5770 / HD7950
Ripshod
 
Posts: 32
Joined: Fri Nov 27, 2009 2:27 pm

Re: Project 13000 (1095, 9, 0) restarting @ 0%

Postby 7im » Sun Mar 16, 2014 6:19 pm

Checkpoints on this project are at every 5 percent.
How to provide enough information to get helpful support
Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.
User avatar
7im
 
Posts: 14648
Joined: Thu Nov 29, 2007 4:30 pm
Location: Arizona

Re: Project 13000 (1095, 9, 0) restarting @ 0%

Postby Ripshod » Sun Mar 16, 2014 6:43 pm

Wow!! Well thanks for your brevity, I'll have to watch this. ;)
Ripshod
 
Posts: 32
Joined: Fri Nov 27, 2009 2:27 pm

Re: [Resolved] Project 13000 (1095, 9, 0) restarting @ 0%

Postby Rel25917 » Sun Mar 16, 2014 7:32 pm

Ripshod wrote: If I dump it will I get another?


Yes, you might not get another right away but sooner or later you will.
Rel25917
 
Posts: 160
Joined: Wed Aug 15, 2012 2:31 am

Re: [Resolved] Project 13000 (1095, 9, 0) restarting @ 0%

Postby Joe_H » Sun Mar 16, 2014 7:38 pm

With a preferred deadline of 10 days you should be okay as long as you try to time any pauses for after completion of 5%. From earlier reports your 5770 is capable of doing and completing Core_17 projects, the practical minimum for an AMD-ATI GPU appears to be a 5750 or possibly a 5670.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 4558
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: [Resolved] Project 13000 (1095, 9, 0) restarting @ 0%

Postby Ripshod » Sun Mar 16, 2014 8:52 pm

Was just getting too used to the 8900's I suppose. Just wish this project had hit my 7950 for the QRB :D
Ripshod
 
Posts: 32
Joined: Fri Nov 27, 2009 2:27 pm


Return to Issues with a specific WU

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron