BAD_WORK_UNIT 7520 (110, 1, 293) [Not Bad WU]

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

BAD_WORK_UNIT 7520 (110, 1, 293) [Not Bad WU]

Postby BlackSun59 » Thu Jul 24, 2014 4:14 am

No credit given for partial WU.
Athlon II X4 640, 4GB RAM, Win 7 Pro 32-bit OS, F@H client v7.4.4, no overclocking, no overheating (CPU@50°). Usually 75xx series run just fine over 18 hours or so.
Any ideas?

Code: Select all
01:08:53:WU00:FS00:Starting
01:08:53:WU00:FS00:Running FahCore: "C:\Program Files\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" C:/Users/user/AppData/Roaming/FAHClient/cores/web.stanford.edu/~pande/Win32/x86/Core_a4.fah/FahCore_a4.exe -dir 00 -suffix 01 -version 704 -lifeline 1380 -checkpoint 15 -np 4
01:08:53:WU00:FS00:Started FahCore on PID 1904
01:08:53:WU00:FS00:Core PID:1432
01:08:53:WU00:FS00:FahCore 0xa4 started
01:08:54:WU00:FS00:0xa4:
01:08:54:WU00:FS00:0xa4:*------------------------------*
01:08:54:WU00:FS00:0xa4:Folding@Home Gromacs GB Core
01:08:54:WU00:FS00:0xa4:Version 2.27 (Dec. 15, 2010)
01:08:54:WU00:FS00:0xa4:
01:08:54:WU00:FS00:0xa4:Preparing to commence simulation
01:08:54:WU00:FS00:0xa4:- Looking at optimizations...
01:08:54:WU00:FS00:0xa4:- Files status OK
01:08:54:WU00:FS00:0xa4:- Expanded 2370221 -> 3336976 (decompressed 140.7 percent)
01:08:54:WU00:FS00:0xa4:Called DecompressByteArray: compressed_data_size=2370221 data_size=3336976, decompressed_data_size=3336976 diff=0
01:08:54:WU00:FS00:0xa4:- Digital signature verified
01:08:54:WU00:FS00:0xa4:
01:08:54:WU00:FS00:0xa4:Project: 7520 (Run 110, Clone 1, Gen 293)
01:08:54:WU00:FS00:0xa4:
01:08:54:WU00:FS00:0xa4:Assembly optimizations on if available.
01:08:54:WU00:FS00:0xa4:Entering M.D.
01:09:00:WU00:FS00:0xa4:Using Gromacs checkpoints
01:09:00:WU00:FS00:0xa4:Mapping NT from 4 to 4
01:09:01:WU00:FS00:0xa4:Resuming from checkpoint
01:09:01:WU00:FS00:0xa4:Verified 00/wudata_01.log
01:09:01:WU00:FS00:0xa4:Verified 00/wudata_01.trr
01:09:01:WU00:FS00:0xa4:Verified 00/wudata_01.xtc
01:09:01:WU00:FS00:0xa4:Verified 00/wudata_01.edr
01:09:01:WU00:FS00:0xa4:Completed 191150 out of 500000 steps  (38%)
01:18:53:WU00:FS00:0xa4:Completed 195000 out of 500000 steps  (39%)
...
06:43:18:WU00:FS00:0xa4:Completed 330000 out of 500000 steps  (66%)
06:54:30:WU00:FS00:0xa4:Completed 335000 out of 500000 steps  (67%)
07:05:42:WU00:FS00:0xa4:Completed 340000 out of 500000 steps  (68%)
******************************* Date: 2014-07-23 *******************************
07:16:54:WU00:FS00:0xa4:Completed 345000 out of 500000 steps  (69%)
...
09:17:45:WU00:FS00:0xa4:Completed 395000 out of 500000 steps  (79%)
09:29:59:WU00:FS00:0xa4:Completed 400000 out of 500000 steps  (80%)
09:39:03:WU00:FS00:0xa4:mdrun returned 255
09:39:03:WU00:FS00:0xa4:Going to send back what have done -- stepsTotalG=500000
09:39:03:WU00:FS00:0xa4:Work fraction=0.8074 steps=500000.
09:39:07:WU00:FS00:0xa4:logfile size=271625 infoLength=271625 edr=0 trr=25
09:39:07:WU00:FS00:0xa4:logfile size: 271625 info=271625 bed=0 hdr=25
09:39:08:WU00:FS00:0xa4:- Writing 272163 bytes of core data to disk...
09:39:08:WU00:FS00:0xa4:Done: 271651 -> 26199 (compressed to 9.6 percent)
09:39:08:WU00:FS00:0xa4:- Could not write compressed data to results file.
09:39:10:WU00:FS00:0xa4:
09:39:10:WU00:FS00:0xa4:Folding@home Core Shutdown: EARLY_UNIT_END
09:39:10:WARNING:WU00:FS00:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
09:39:10:WU00:FS00:Sending unit results: id:00 state:SEND error:FAULTY project:7520 run:110 clone:1 gen:293 core:0xa4 unit:0x0000013cfbcb017d51229ad33791304d
09:39:10:WARNING:WU00:FS00:Missing original Unit data, cannot send dump report
09:39:10:WU00:FS00:Cleaning up
09:39:17:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.200:8080
09:39:18:WU00:FS00:Assigned to work server 169.229.194.42
09:39:18:WU00:FS00:Requesting new work unit for slot 00: READY cpu:4 from 169.229.194.42
09:39:18:WU00:FS00:Connecting to 169.229.194.42:8080
09:39:19:WU00:FS00:Downloading 1.17MiB
09:39:24:WU00:FS00:Download complete
09:39:24:WU00:FS00:Received Unit: id:00 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:10179 run:431 clone:2 gen:4 core:0xa4 unit:0x00000008f0af421253a31d30897dfa25
09:39:24:WU00:FS00:Starting
09:39:24:WU00:FS00:Running FahCore: "C:\Program Files\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" C:/Users/user/AppData/Roaming/FAHClient/cores/web.stanford.edu/~pande/Win32/x86/Core_a4.fah/FahCore_a4.exe -dir 00 -suffix 01 -version 704 -lifeline 1380 -checkpoint 15 -np 4
09:39:24:WU00:FS00:Started FahCore on PID 3200
09:39:24:WU00:FS00:Core PID:4080
09:39:24:WU00:FS00:FahCore 0xa4 started
09:39:24:WU00:FS00:0xa4:
09:39:24:WU00:FS00:0xa4:*------------------------------*
09:39:24:WU00:FS00:0xa4:Folding@Home Gromacs GB Core
09:39:24:WU00:FS00:0xa4:Version 2.27 (Dec. 15, 2010)
09:39:24:WU00:FS00:0xa4:
09:39:24:WU00:FS00:0xa4:Preparing to commence simulation
09:39:24:WU00:FS00:0xa4:- Looking at optimizations...
09:39:24:WU00:FS00:0xa4:- Created dyn
09:39:24:WU00:FS00:0xa4:- Files status OK
09:39:24:WU00:FS00:0xa4:- Expanded 1222091 -> 2731536 (decompressed 223.5 percent)
09:39:24:WU00:FS00:0xa4:Called DecompressByteArray: compressed_data_size=1222091 data_size=2731536, decompressed_data_size=2731536 diff=0
09:39:24:WU00:FS00:0xa4:- Digital signature verified
09:39:24:WU00:FS00:0xa4:
09:39:24:WU00:FS00:0xa4:Project: 10179 (Run 431, Clone 2, Gen 4)
09:39:24:WU00:FS00:0xa4:
09:39:24:WU00:FS00:0xa4:Assembly optimizations on if available.
09:39:24:WU00:FS00:0xa4:Entering M.D.
09:39:30:WU00:FS00:0xa4:Mapping NT from 4 to 4
09:39:31:WU00:FS00:0xa4:Completed 0 out of 500000 steps  (0%)
09:46:24:WU00:FS00:0xa4:Completed 5000 out of 500000 steps  (1%)
BlackSun59
 
Posts: 55
Joined: Wed Apr 09, 2008 7:24 pm

Re: BAD_WORK_UNIT 7520 (110, 1, 293)

Postby P5-133XL » Thu Jul 24, 2014 5:08 am

Someone else successfully completed the WU, so it is not a bad WU. The problem is likely at your end. I have no idea what the problem is though.
Image
P5-133XL
 
Posts: 4034
Joined: Sun Dec 02, 2007 4:36 am
Location: Salem. OR USA

Re: BAD_WORK_UNIT 7520 (110, 1, 293)

Postby BlackSun59 » Thu Jul 24, 2014 2:58 pm

Well, okay, I have no clue as to what the problem could be, either.
But I'm not seeing the upload of the 80% completed work, nor do I see partial credit for 80% of the WU being done.
http://folding.extremeoverclocking.com/ ... =&u=463543
Does this mean I wasted 14 hours folding?
BlackSun59
 
Posts: 55
Joined: Wed Apr 09, 2008 7:24 pm

Re: BAD_WORK_UNIT 7520 (110, 1, 293)

Postby Joe_H » Thu Jul 24, 2014 4:16 pm

Your system did not upload anything to be given credit for. The error was the following:
09:39:08:WU00:FS00:0xa4:- Could not write compressed data to results file.
09:39:10:WU00:FS00:0xa4:
09:39:10:WU00:FS00:0xa4:Folding@home Core Shutdown: EARLY_UNIT_END
09:39:10:WARNING:WU00:FS00:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
09:39:10:WU00:FS00:Sending unit results: id:00 state:SEND error:FAULTY project:7520 run:110 clone:1 gen:293 core:0xa4 unit:0x0000013cfbcb017d51229ad33791304d
09:39:10:WARNING:WU00:FS00:Missing original Unit data, cannot send dump report


As I recall, the error code "114 = 0x72" is passed through from Windows. It would have to be looked up to see what caused that error, my suspicion would be that it was related to the filesystem.

As for partial credit, not all projects give that for incomplete WU's. I don't recall any of the Core A3 or A4 projects giving partial credit in the past few years. Partial credit is more common with newer cores and/or projects that do not have a track record of being completely stable.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 4558
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: BAD_WORK_UNIT 7520 (110, 1, 293)

Postby BlackSun59 » Fri Jul 25, 2014 4:25 am

Okay, then, I guess I did waste 18 hours worth of folding.
Googling the "114=0x72" error comes up with
ERROR_INVALID_TARGET_HANDLE
114 (0x72)
The target internal file identifier is incorrect.
and that the causes could be malware, adware, spyware, viruses, a corrupt application, a new application having been installed without removing the old one completely, registry corruption, or file system errors.
Great. In other words, it could be anything short of sunspots.

If I'm using the F@H client to fold with my CPU, how do I get newer cores or projects?
BlackSun59
 
Posts: 55
Joined: Wed Apr 09, 2008 7:24 pm

Re: BAD_WORK_UNIT 7520 (110, 1, 293)

Postby P5-133XL » Fri Jul 25, 2014 5:10 am

OvenMaster wrote:If I'm using the F@H client to fold with my CPU, how do I get newer cores or projects?


There is also the Chrome NaCl/pNaCl client for the CPU only. It's WU's are all brand new since the client is brand new. It's WU's are designed for low-performance CPU's or part-time folders that have difficulty finishing WU's with the v7 client. The WU's for the NaCl client give base points only with no QRB bonus points.

You can join the Beta Team. They tend to have access to the newest cores and projects. However, they also tend to fail the most for they are the least vetted so do not expect an increase in PPD.

You can also join the freenode #FAH IRC channel where the developer is currently doing alpha testing of ocores which is a brand new core that is currently just running from the command-line with no PPD at all.
P5-133XL
 
Posts: 4034
Joined: Sun Dec 02, 2007 4:36 am
Location: Salem. OR USA

Re: BAD_WORK_UNIT 7520 (110, 1, 293)

Postby bruce » Fri Jul 25, 2014 5:53 am

OvenMaster wrote:No credit given for partial WU.


If you read the error messages, you'll notice that the error was associated with your filesystem, not with the computations done by FAH. Your system was unable to return the WU. When nothing is returned, it's impossible to give either full or partial credit. Maybe your filesystem got full or you had a permissions problem or maybe it was something else associated with your OS, but it had nothing to do with whether the WU was old or new.
bruce
 
Posts: 22738
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Re: BAD_WORK_UNIT 7520 (110, 1, 293) [Not Bad WU]

Postby BlackSun59 » Fri Jul 25, 2014 10:01 pm

Ah. I see now. The work vanished, so there was nothing to upload.
I'll have to take a look at my system logs to see just WTH was happening with my system at the time the WU work vanished.
Thanks, all.
BlackSun59
 
Posts: 55
Joined: Wed Apr 09, 2008 7:24 pm

Re: BAD_WORK_UNIT 7520 (110, 1, 293) [Not Bad WU]

Postby bruce » Fri Jul 25, 2014 10:15 pm

Another possibility: Your AntiVirus program could have discarded some unknown files based on a theory that if it's not something it recognizes, it might be a virus. Reconfigure your AV program NOT to scan FAH's work files.
bruce
 
Posts: 22738
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.


Return to Issues with a specific WU

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Yandex [Bot] and 3 guests

cron