Project: 10494 (Run 9, Clone 26, Gen 115)

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

Project: 10494 (Run 9, Clone 26, Gen 115)

Postby _r2w_ben » Sat Jun 18, 2016 3:26 am

Error creating array forceBuffers: clCreateBuffer (-61)

Has anyone else returned this work unit?

Code: Select all
00:40:26:WU04:FS01:Starting
00:40:26:WU04:FS01:Running FahCore: "C:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" C:/Users/[]/AppData/Roaming/FAHClient/cores/web.stanford.edu/~pande/Win32/AMD64/ATI/R600/Core_21.fah/FahCore_21.exe -dir 04 -suffix 01 -version 704 -lifeline 3920 -checkpoint 15 -gpu 0 -gpu-vendor ati
00:40:26:WU04:FS01:Started FahCore on PID 2616
00:40:26:WU04:FS01:Core PID:4892
00:40:26:WU04:FS01:FahCore 0x21 started
00:40:27:WU04:FS01:0x21:*********************** Log Started 2016-06-18T00:40:26Z ***********************
00:40:27:WU04:FS01:0x21:Project: 10494 (Run 9, Clone 26, Gen 115)
00:40:27:WU04:FS01:0x21:Unit: 0x0000008e8ca304f555de944108335683
00:40:27:WU04:FS01:0x21:CPU: 0x00000000000000000000000000000000
00:40:27:WU04:FS01:0x21:Machine: 1
00:40:27:WU04:FS01:0x21:Reading tar file core.xml
00:40:27:WU04:FS01:0x21:Reading tar file system.xml
00:40:31:WU04:FS01:0x21:Reading tar file integrator.xml
00:40:31:WU04:FS01:0x21:Reading tar file state.xml
00:40:38:WU04:FS01:0x21:Digital signatures verified
00:40:38:WU04:FS01:0x21:Folding@home GPU Core21 Folding@home Core
00:40:38:WU04:FS01:0x21:Version 0.0.17
00:41:39:WU04:FS01:0x21:ERROR:exception: Error creating array forceBuffers: clCreateBuffer (-61)
00:41:39:WU04:FS01:0x21:Saving result file logfile_01.txt
00:41:39:WU04:FS01:0x21:Saving result file log.txt
00:41:39:WU04:FS01:0x21:Folding@home Core Shutdown: BAD_WORK_UNIT
00:41:39:WARNING:WU04:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
00:41:39:WU04:FS01:Sending unit results: id:04 state:SEND error:FAULTY project:10494 run:9 clone:26 gen:115 core:0x21 unit:0x0000008e8ca304f555de944108335683
00:41:39:WU04:FS01:Uploading 2.44KiB to 140.163.4.245
00:41:39:WU04:FS01:Connecting to 140.163.4.245:8080
00:41:39:WU04:FS01:Upload complete
00:41:39:WU04:FS01:Server responded WORK_ACK (400)
00:41:39:WU04:FS01:Cleaning up
_r2w_ben
 
Posts: 281
Joined: Wed Apr 23, 2008 4:11 pm

Re: Project: 10494 (Run 9, Clone 26, Gen 115)

Postby bruce » Sat Jun 18, 2016 6:35 am

_r2w_ben wrote:Has anyone else returned this work unit?
Nope ... just you, so far.

I do think I saw another report of "...forceBuffers: clCreateBuffer" but I'll have to look for it.
bruce
 
Posts: 20124
Joined: Thu Nov 29, 2007 11:13 pm
Location: So. Cal.

Re: Project: 10494 (Run 9, Clone 26, Gen 115)

Postby Joe_H » Sat Jun 18, 2016 3:27 pm

WU has been processed successfully and returned by another:
Hi ******** (team ******),
Your WU (P10494 R9 C26 G115) was added to the stats database on 2016-06-18 02:06:21 for 122603 points of credit.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 6680
Joined: Tue Apr 21, 2009 5:41 pm
Location: W. MA

Re: Project: 10494 (Run 9, Clone 26, Gen 115)

Postby bruce » Sat Jun 18, 2016 6:21 pm

The message: Error creating array forceBuffers: clCreateBuffer (-61) sounds like the FahCore is encountering some sort of resource limitation. Was the GPU doing some other heavy processing at the time?
bruce
 
Posts: 20124
Joined: Thu Nov 29, 2007 11:13 pm
Location: So. Cal.

Re: Project: 10494 (Run 9, Clone 26, Gen 115)

Postby toTOW » Sun Jun 19, 2016 2:58 pm

What GPU do you use ?
Folding@Home beta tester since 2002. Folding Forum moderator since July 2008.

FAH-Addict : latest news, tests and reviews about Folding@Home project.

Image
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 5652
Joined: Sun Dec 02, 2007 11:38 am
Location: Bordeaux, France

Re: Project: 10494 (Run 9, Clone 26, Gen 115)

Postby _r2w_ben » Tue Jun 21, 2016 1:22 am

Thanks for checking. I'll count this one as a fluke for now.

bruce wrote:The message: Error creating array forceBuffers: clCreateBuffer (-61) sounds like the FahCore is encountering some sort of resource limitation. Was the GPU doing some other heavy processing at the time?

The GPU was 99% done a workunit and had downloaded the next one. I set the slot to Finish since I was going to use the machine and this is the primary GPU. Firefox was open but not doing anything significant.

toTow wrote:What GPU do you use ?

This was on a Radeon 6850. I plan to replace it with an RX 480 when they're released at the end of the month.
_r2w_ben
 
Posts: 281
Joined: Wed Apr 23, 2008 4:11 pm

Re: Project: 10494 (Run 9, Clone 26, Gen 115)

Postby toTOW » Tue Jun 21, 2016 1:53 pm

I saw a similar error message on a HD 6950 ... maybe it has something to do with VLIW architecture limitations that GCN architecture doesn't have ?

What happens if you try to run the WU samples included in FAH Bench 2.2 on you 6850 ?
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 5652
Joined: Sun Dec 02, 2007 11:38 am
Location: Bordeaux, France

Re: Project: 10494 (Run 9, Clone 26, Gen 115)

Postby _r2w_ben » Fri Jun 24, 2016 2:36 am

toTOW wrote:What happens if you try to run the WU samples included in FAH Bench 2.2 on you 6850 ?

dhfr and dhfr-implicit complete successfully
nav shows the following error afterwards:
Code: Select all
Potential energy error of 36.8115, threshold of 10
Reference potential energy: -1.72083e+06 | Given potential energy: -1.72079e+06
_r2w_ben
 
Posts: 281
Joined: Wed Apr 23, 2008 4:11 pm

Re: Project: 10494 (Run 9, Clone 26, Gen 115)

Postby toTOW » Fri Jun 24, 2016 12:57 pm

I was seeing the same on the 6950 ... :(
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 5652
Joined: Sun Dec 02, 2007 11:38 am
Location: Bordeaux, France

Re: Project: 10494 (Run 9, Clone 26, Gen 115)

Postby GregC » Thu May 21, 2020 1:29 pm

I am reproducing this behavior on the trusty old AMD FirePro V7900 with newest drivers and BIOS, on Windows 10 2004. It's also a TeraScale 3 product from AMD.
GregC
 
Posts: 24
Joined: Wed May 20, 2020 1:36 am
Location: Houston, TX


Return to Issues with a specific WU

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron