Error - Failed to get assignment from; No WUs available for

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

Error - Failed to get assignment from; No WUs available for

Postby Mastergod666 » Mon Mar 16, 2020 2:32 pm

help, i've setup everything in windows server 2019 + network is fine but it's stuck at 0%

Code: Select all
*********************** Log Started 2020-03-16T13:21:39Z ***********************
13:21:39:************************* Folding@home Client *************************
13:21:39:        Website: https://foldingathome.org/
13:21:39:      Copyright: (c) 2009-2018 foldingathome.org
13:21:39:         Author: Joseph Coffland <joseph@cauldrondevelopment.com>
13:21:39:           Args:
13:21:39:         Config: C:\Users\zanichelliludovico\AppData\Roaming\FAHClient\config.xml
13:21:39:******************************** Build ********************************
13:21:39:        Version: 7.5.1
13:21:39:           Date: May 11 2018
13:21:39:           Time: 13:06:32
13:21:39:     Repository: Git
13:21:39:       Revision: 4705bf53c635f88b8fe85af7675557e15d491ff0
13:21:39:         Branch: master
13:21:39:       Compiler: Visual C++ 2008
13:21:39:        Options: /TP /nologo /EHa /wd4297 /wd4103 /Ox /MT
13:21:39:       Platform: win32 10
13:21:39:           Bits: 32
13:21:39:           Mode: Release
13:21:39:******************************* System ********************************
13:21:39:            CPU: Intel(R) Core(TM) i7-7700 CPU @ 3.60GHz
13:21:39:         CPU ID: GenuineIntel Family 6 Model 158 Stepping 9
13:21:39:           CPUs: 8
13:21:39:         Memory: 23.79GiB
13:21:39:    Free Memory: 16.12GiB
13:21:39:        Threads: WINDOWS_THREADS
13:21:39:     OS Version: 6.2
13:21:39:    Has Battery: false
13:21:39:     On Battery: false
13:21:39:     UTC Offset: 1
13:21:39:            PID: 9360
13:21:39:            CWD: C:\Users\zanichelliludovico\AppData\Roaming\FAHClient
13:21:39:             OS: Windows Server 2019 Standard Evaluation
13:21:39:        OS Arch: AMD64
13:21:39:           GPUs: 1
13:21:39:          GPU 0: Bus:1 Slot:0 Func:0 NVIDIA:7 GP106GL [Quadro P2000] [MED-XN71]
13:21:39:                 3935
13:21:39:  CUDA Device 0: Platform:0 Device:0 Bus:1 Slot:0 Compute:6.1 Driver:10.1
13:21:39:OpenCL Device 0: Platform:0 Device:0 Bus:1 Slot:0 Compute:1.2 Driver:436.30
13:21:39:OpenCL Device 1: Platform:1 Device:0 Bus:NA Slot:NA Compute:2.1 Driver:21.20
13:21:39:  Win32 Service: false
13:21:39:***********************************************************************
13:21:39:<config>
13:21:39:  <!-- Network -->
13:21:39:  <proxy v='10.0.0.254:443'/>
13:21:39:  <proxy-pass v='*************'/>
13:21:39:  <proxy-user v='brainbee\zanichelliludovico'/>
13:21:39:
13:21:39:  <!-- Slot Control -->
13:21:39:  <power v='full'/>
13:21:39:
13:21:39:  <!-- Folding Slots -->
13:21:39:  <slot id='0' type='CPU'/>
13:21:39:  <slot id='1' type='GPU'/>
13:21:39:</config>
13:21:39:Trying to access database...
13:21:39:Successfully acquired database lock
13:21:39:Enabled folding slot 00: READY cpu:7
13:21:39:Enabled folding slot 01: READY gpu:0:GP106GL [Quadro P2000] [MED-XN71]  3935
13:21:40:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
13:21:40:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
13:21:40:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
13:21:40:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80
13:21:40:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
13:21:40:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
13:21:41:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
13:21:41:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
13:21:41:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
13:21:41:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
13:21:41:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
13:21:41:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
13:21:42:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
13:21:42:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80
13:21:42:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
13:21:42:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
13:21:42:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
13:21:42:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
13:21:43:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
13:21:43:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
13:22:41:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
13:22:42:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
13:22:42:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
13:22:42:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
13:22:42:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
13:22:42:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
13:22:42:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
13:22:42:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80
13:22:43:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
13:22:43:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
13:24:18:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
13:24:19:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
13:24:19:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
13:24:19:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
13:24:19:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
13:24:19:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
13:24:19:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
13:24:19:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80
13:24:20:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
13:24:20:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
13:26:56:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
13:26:56:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
13:26:56:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
13:26:56:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
13:26:56:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
13:26:56:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
13:26:57:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
13:26:57:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80
13:26:57:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
13:26:57:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
Mastergod666
 
Posts: 4
Joined: Mon Mar 16, 2020 2:29 pm

Re: Error - Failed to get assignment from; No WUs available

Postby davidcoton » Mon Mar 16, 2020 8:15 pm

Parts of F@H are overloaded with the enormous response to several social media references. The team are working on adding additional resources, please be patient. Just consider what it's like for the researchers who are generating many times more work than a week ago.
Image
davidcoton
 
Posts: 1102
Joined: Wed Nov 05, 2008 4:19 pm
Location: Cambridge, UK

Re: Error - Failed to get assignment from; No WUs available

Postby iBozz » Mon Mar 16, 2020 10:31 pm

Thanks for that response. It solves my query.

Keep up the good work and I look forward to when the researchers can sit back and have a coffee - and I can start Folding again!

Code: Select all
21:25:42:WARNING:WU01:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
21:25:42:WARNING:WU01:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
21:25:42:ERROR:WU01:FS00:Exception: Could not get an assignment
iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017), 3.8 GHz Quad-Core Intel Core i5, 64 GB 2400 MHz DDR4, 2TB HD, macOS Catalina v10.15.7
User avatar
iBozz
 
Posts: 89
Joined: Wed Nov 26, 2008 8:01 pm
Location: NW England, UK

Re: Error - Failed to get assignment from; No WUs available

Postby Nathan_P » Mon Mar 16, 2020 10:33 pm

Yeah, its very slowly getting better but the servers are been slammed really hard.
Image
Nathan_P
 
Posts: 1178
Joined: Wed Apr 01, 2009 10:22 pm
Location: Jersey, Channel islands

Re: Error - Failed to get assignment from; No WUs available

Postby iBozz » Mon Mar 16, 2020 11:12 pm

It may be a coicidence, but following the advice of Joe_H made a while since, I did the following:

First, pause folding. Then go to the Library folder on the Mac's drive. Open the Application Support folder, and then open the FAHClient folder that is there. Drag the cores folder to the Trash, you will be prompted for an Admin password to complete moving the folder.

Resume folding


And, lo and behold, not long after I got another unit, ref 14328 (0, 4559, 6) a Covid-19 unit, and am back Folding again!

F@H Covid-19 News
User avatar
iBozz
 
Posts: 89
Joined: Wed Nov 26, 2008 8:01 pm
Location: NW England, UK

Re: Error - Failed to get assignment from; No WUs available

Postby ap1978 » Mon Mar 16, 2020 11:35 pm

Getting work on both GPUs simultaneously now.
ap1978
 
Posts: 18
Joined: Wed Nov 19, 2008 5:53 pm

Re: Error - Failed to get assignment from; No WUs available

Postby davidcoton » Fri Mar 20, 2020 11:44 am

Can you post the full log? We need more info to determine what is going wrong. I doubt that it is pure overload in this case.
This is a different issue, I've flagged it for mods to move to a new topic somewhere more appropriate. You may need to search for your own posts to find it later.
davidcoton
 
Posts: 1102
Joined: Wed Nov 05, 2008 4:19 pm
Location: Cambridge, UK

Re: Error - Failed to get assignment from; No WUs available

Postby iBozz » Fri Mar 20, 2020 1:17 pm

Don't take my word for it for I am merely an uneducated user - but would the solution in my post of Mon Mar 16, 2020 11:12 pm above help? It's a macOS solution, but I'm pretty sure there will be a similar move on other platforms.

it would remove the "Cores" folder (if that is what's causing the header misread) and force a re-download (I think - Caveat Emptor!). it might be worth a try and you could always move the deleted Folder back into it's original location if it doesn't work.
User avatar
iBozz
 
Posts: 89
Joined: Wed Nov 26, 2008 8:01 pm
Location: NW England, UK

Re: Error - Failed to get assignment from; No WUs available

Postby Mastergod666 » Fri Mar 20, 2020 2:19 pm

there's no "cores" folder, folder security is set to "everyone" full control, im using the local administrator of the server, the firewall is disabled and the hardware firewall is allowing all the ports and port mapping is enabled... i can ping and reach fah pages to download the core, i've downloaded it manually and it works... but attemps are at 0, the full log is this:

Code: Select all
*********************** Log Started 2020-03-20T13:18:10Z ***********************
13:18:10:************************* Folding@home Client *************************
13:18:10:        Website: https://foldingathome.org/
13:18:10:      Copyright: (c) 2009-2018 foldingathome.org
13:18:10:         Author: Joseph Coffland <joseph@cauldrondevelopment.com>
13:18:10:           Args: --open-web-control
13:18:10:         Config: C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\FAHClient\config.xml
13:18:10:******************************** Build ********************************
13:18:10:        Version: 7.5.1
13:18:10:           Date: May 11 2018
13:18:10:           Time: 13:06:32
13:18:10:     Repository: Git
13:18:10:       Revision: 4705bf53c635f88b8fe85af7675557e15d491ff0
13:18:10:         Branch: master
13:18:10:       Compiler: Visual C++ 2008
13:18:10:        Options: /TP /nologo /EHa /wd4297 /wd4103 /Ox /MT
13:18:10:       Platform: win32 10
13:18:10:           Bits: 32
13:18:10:           Mode: Release
13:18:10:******************************* System ********************************
13:18:10:            CPU: Intel(R) Core(TM) i7-7700 CPU @ 3.60GHz
13:18:10:         CPU ID: GenuineIntel Family 6 Model 158 Stepping 9
13:18:10:           CPUs: 8
13:18:10:         Memory: 22.91GiB
13:18:10:    Free Memory: 14.36GiB
13:18:10:        Threads: WINDOWS_THREADS
13:18:10:     OS Version: 6.2
13:18:10:    Has Battery: false
13:18:10:     On Battery: false
13:18:10:     UTC Offset: 1
13:18:10:            PID: 12496
13:18:10:            CWD: C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\FAHClient
13:18:10:             OS: Windows Server 2019 Standard Evaluation
13:18:10:        OS Arch: AMD64
13:18:10:           GPUs: 1
13:18:10:          GPU 0: Bus:1 Slot:0 Func:0 NVIDIA:7 GP106GL [Quadro P2000] [MED-XN71]
13:18:10:                 3935
13:18:10:  CUDA Device 0: Platform:0 Device:0 Bus:1 Slot:0 Compute:6.1 Driver:10.1
13:18:10:OpenCL Device 0: Platform:0 Device:0 Bus:1 Slot:0 Compute:1.2 Driver:436.30
13:18:10:OpenCL Device 1: Platform:1 Device:0 Bus:NA Slot:NA Compute:2.1 Driver:21.20
13:18:10:  Win32 Service: false
13:18:10:***********************************************************************
13:18:10:<config>
13:18:10:  <service-description v='Folding@home Client'/>
13:18:10:  <service-restart v='true'/>
13:18:10:  <service-restart-delay v='5000'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- Client Control -->
13:18:10:  <client-threads v='6'/>
13:18:10:  <cycle-rate v='4'/>
13:18:10:  <cycles v='-1'/>
13:18:10:  <data-directory v='.'/>
13:18:10:  <disable-sleep-when-active v='true'/>
13:18:10:  <exec-directory v='C:\Program Files (x86)\FAHClient'/>
13:18:10:  <exit-when-done v='false'/>
13:18:10:  <fold-anon v='false'/>
13:18:10:  <open-web-control v='true'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- Configuration -->
13:18:10:  <config-rotate v='true'/>
13:18:10:  <config-rotate-dir v='configs'/>
13:18:10:  <config-rotate-max v='16'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- Debugging -->
13:18:10:  <assignment-servers>
13:18:10:    assign1.foldingathome.org:8080 assign2.foldingathome.org:80
13:18:10:  </assignment-servers>
13:18:10:  <auth-as v='true'/>
13:18:10:  <capture-directory v='capture'/>
13:18:10:  <capture-on-error v='false'/>
13:18:10:  <capture-packets v='false'/>
13:18:10:  <capture-requests v='false'/>
13:18:10:  <capture-responses v='false'/>
13:18:10:  <capture-sockets v='false'/>
13:18:10:  <core-exec v='FahCore_$type'/>
13:18:10:  <core-wrapper-exec v='FAHCoreWrapper'/>
13:18:10:  <debug-sockets v='false'/>
13:18:10:  <exception-locations v='true'/>
13:18:10:  <stack-traces v='false'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- Error Handling -->
13:18:10:  <max-slot-errors v='10'/>
13:18:10:  <max-unit-errors v='5'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- Folding Core -->
13:18:10:  <checkpoint v='3'/>
13:18:10:  <core-dir v='cores'/>
13:18:10:  <core-priority v='idle'/>
13:18:10:  <cpu-affinity v='false'/>
13:18:10:  <cpu-usage v='100'/>
13:18:10:  <gpu-usage v='100'/>
13:18:10:  <no-assembly v='false'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- Folding Slot Configuration -->
13:18:10:  <cause v='ANY'/>
13:18:10:  <client-subtype v='STDCLI'/>
13:18:10:  <client-type v='normal'/>
13:18:10:  <cpu-species v='X86_PENTIUM_II'/>
13:18:10:  <cpu-type v='AMD64'/>
13:18:10:  <cpus v='-1'/>
13:18:10:  <disable-viz v='false'/>
13:18:10:  <gpu v='true'/>
13:18:10:  <max-packet-size v='normal'/>
13:18:10:  <os-species v='WIN_2012'/>
13:18:10:  <os-type v='WIN32'/>
13:18:10:  <project-key v='0'/>
13:18:10:  <smp v='true'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- GUI -->
13:18:10:  <gui-enabled v='true'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- HTTP Server -->
13:18:10:  <allow v='127.0.0.1'/>
13:18:10:  <connection-timeout v='60'/>
13:18:10:  <deny v='0/0'/>
13:18:10:  <http-addresses v='0:7396'/>
13:18:10:  <https-addresses v=''/>
13:18:10:  <max-connect-time v='900'/>
13:18:10:  <max-connections v='800'/>
13:18:10:  <max-request-length v='52428800'/>
13:18:10:  <min-connect-time v='300'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- Logging -->
13:18:10:  <log v='log.txt'/>
13:18:10:  <log-color v='false'/>
13:18:10:  <log-crlf v='true'/>
13:18:10:  <log-date v='false'/>
13:18:10:  <log-date-periodically v='21600'/>
13:18:10:  <log-domain v='false'/>
13:18:10:  <log-header v='true'/>
13:18:10:  <log-level v='true'/>
13:18:10:  <log-no-info-header v='true'/>
13:18:10:  <log-redirect v='false'/>
13:18:10:  <log-rotate v='true'/>
13:18:10:  <log-rotate-dir v='logs'/>
13:18:10:  <log-rotate-max v='16'/>
13:18:10:  <log-short-level v='false'/>
13:18:10:  <log-simple-domains v='true'/>
13:18:10:  <log-thread-id v='false'/>
13:18:10:  <log-thread-prefix v='true'/>
13:18:10:  <log-time v='true'/>
13:18:10:  <log-to-screen v='true'/>
13:18:10:  <log-truncate v='false'/>
13:18:10:  <verbosity v='5'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- Network -->
13:18:10:  <proxy v='10.0.0.254:8080'/>
13:18:10:  <proxy-enable v='false'/>
13:18:10:  <proxy-pass v='*************'/>
13:18:10:  <proxy-user v='brainbee\zanichelliludovico'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- Process Control -->
13:18:10:  <child v='false'/>
13:18:10:  <daemon v='false'/>
13:18:10:  <pid v='false'/>
13:18:10:  <pid-file v='Folding@home Client.pid'/>
13:18:10:  <respawn v='false'/>
13:18:10:  <service v='false'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- Remote Command Server -->
13:18:10:  <command-address v='0.0.0.0'/>
13:18:10:  <command-allow-no-pass v='127.0.0.1'/>
13:18:10:  <command-deny-no-pass v='0/0'/>
13:18:10:  <command-enable v='true'/>
13:18:10:  <command-port v='36330'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- Slot Control -->
13:18:10:  <idle v='false'/>
13:18:10:  <max-shutdown-wait v='60'/>
13:18:10:  <pause-on-battery v='true'/>
13:18:10:  <pause-on-start v='false'/>
13:18:10:  <paused v='false'/>
13:18:10:  <power v='full'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- User Information -->
13:18:10:  <machine-id v='0'/>
13:18:10:  <passkey v=''/>
13:18:10:  <team v='225605'/>
13:18:10:  <user v='MasterGod'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- Web Server -->
13:18:10:  <web-allow v='127.0.0.1'/>
13:18:10:  <web-deny v='0/0'/>
13:18:10:  <web-enable v='true'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- Web Server Sessions -->
13:18:10:  <session-cookie v='sid'/>
13:18:10:  <session-lifetime v='86400'/>
13:18:10:  <session-timeout v='3600'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- Work Unit Control -->
13:18:10:  <dump-after-deadline v='true'/>
13:18:10:  <max-queue v='16'/>
13:18:10:  <max-units v='0'/>
13:18:10:  <next-unit-percentage v='99'/>
13:18:10:  <stall-detection-enabled v='false'/>
13:18:10:  <stall-percent v='5'/>
13:18:10:  <stall-timeout v='1800'/>
13:18:10:
13:18:10:  <!-- Folding Slots -->
13:18:10:  <slot id='0' type='CPU'/>
13:18:10:  <slot id='1' type='GPU'/>
13:18:10:</config>
13:18:10:Trying to access database...
13:18:10:Successfully acquired database lock
13:18:10:Enabled folding slot 00: READY cpu:7
13:18:10:Enabled folding slot 01: READY gpu:0:GP106GL [Quadro P2000] [MED-XN71]  3935
13:18:10:Started thread 4 on PID 12496
13:18:10:Started thread 5 on PID 12496
13:18:10:Started thread 6 on PID 12496
13:18:10:Started thread 8 on PID 12496
13:18:10:Started thread 9 on PID 12496
13:18:10:Started thread 7 on PID 12496
13:18:10:WU01:FS01:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/nvidia/Core_21.fah
13:18:10:WU01:FS01:Connecting to cores.foldingathome.org:80
13:18:10:WU00:FS00:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/avx/Core_a7.fah
13:18:10:WU00:FS00:Connecting to cores.foldingathome.org:80
13:18:10:1:127.0.0.1 GET /ping?_=1584710290645&callback=jQuery190049761824987422343_1584710290644
13:18:10:ERROR:WU00:FS00:Exception: Failed reading core package header.
13:18:11:ERROR:WU01:FS01:Exception: Failed reading core package header.
13:18:11:2:127.0.0.1 GET /?nocache=0.6966309205943573
13:18:11:3:127.0.0.1 GET /api/updates/set?_=1584710291342&sid=e313ca4134830bfea219e91a9c37f37c&update_id=0&update_path=/api/basic&update_rate=1
13:18:11:4:127.0.0.1 GET /api/updates/set?_=1584710291343&sid=e313ca4134830bfea219e91a9c37f37c&update_id=1&update_path=/api/slots&update_rate=1
13:18:11:5:127.0.0.1 GET /api/configured?_=1584710291344&sid=e313ca4134830bfea219e91a9c37f37c
13:18:12:6:127.0.0.1 GET /?nocache=0.6966309205943573
13:18:12:7:127.0.0.1 GET /api/updates?_=1584710291345&sid=e313ca4134830bfea219e91a9c37f37c
13:18:13:8:127.0.0.1 GET /api/updates/set?_=1584710292871&sid=e313ca4134830bfea219e91a9c37f37c&update_id=0&update_path=/api/basic&update_rate=1
13:18:13:9:127.0.0.1 GET /api/updates/set?_=1584710292872&sid=e313ca4134830bfea219e91a9c37f37c&update_id=1&update_path=/api/slots&update_rate=1
13:18:13:10:127.0.0.1 GET /api/configured?_=1584710292873&sid=e313ca4134830bfea219e91a9c37f37c
13:18:14:11:127.0.0.1 GET /?nocache=0.6966309205943573
13:18:14:12:127.0.0.1 GET /api/updates?_=1584710292874&sid=e313ca4134830bfea219e91a9c37f37c
13:18:14:13:127.0.0.1 GET /api/updates/set?_=1584710294390&sid=e313ca4134830bfea219e91a9c37f37c&update_id=0&update_path=/api/basic&update_rate=1
13:18:14:14:127.0.0.1 GET /api/updates/set?_=1584710294391&sid=e313ca4134830bfea219e91a9c37f37c&update_id=1&update_path=/api/slots&update_rate=1
13:18:14:15:127.0.0.1 GET /api/configured?_=1584710294392&sid=e313ca4134830bfea219e91a9c37f37c
13:18:15:16:127.0.0.1 GET /?nocache=0.6966309205943573
13:18:21:Started thread 10 on PID 12496
13:19:10:WU01:FS01:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/nvidia/Core_21.fah
13:19:10:WU01:FS01:Connecting to cores.foldingathome.org:80
13:19:10:ERROR:WU01:FS01:Exception: Failed reading core package header.
13:19:10:WU00:FS00:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/avx/Core_a7.fah
13:19:10:WU00:FS00:Connecting to cores.foldingathome.org:80
13:19:11:ERROR:WU00:FS00:Exception: Failed reading core package header.
Mastergod666
 
Posts: 4
Joined: Mon Mar 16, 2020 2:29 pm

Re: Error - Failed to get assignment from; No WUs available

Postby Mastergod666 » Fri Mar 20, 2020 2:23 pm

Image
Mastergod666
 
Posts: 4
Joined: Mon Mar 16, 2020 2:29 pm

Re: Error - Failed to get assignment from; No WUs available

Postby aka_daryl » Fri Mar 20, 2020 2:39 pm

I'm experiencing exactly the same issue on 2 machines, one a Windows desktop and the other a Linux VM
aka_daryl
 
Posts: 19
Joined: Sun Mar 15, 2020 1:55 am

Re: Error - Failed to get assignment from; No WUs available

Postby assatum » Sun Mar 22, 2020 3:31 pm

I've got the same problem
assatum
 
Posts: 2
Joined: Sun Mar 22, 2020 3:26 pm

Re: Error - Failed to get assignment from; No WUs available

Postby assatum » Sun Mar 22, 2020 5:41 pm

I could solve it with the following steps:
On: https://client.foldingathome.org/
- Power back to medium
- "When": I moved in to "Only when idle"
Stop folding
Start folding

Then back to "while I am working"
After that it worked me. And I moved the power to back to Full.

I don't know the reason, I used this:
https://www.reddit.com/r/Folding/commen ... _on_ready/

BTW, only the GPU is working, CPU doesn't do anything. So it can be only luck...
assatum
 
Posts: 2
Joined: Sun Mar 22, 2020 3:26 pm

Re: Error - Failed to get assignment from; No WUs available

Postby Logan_phaif » Mon Mar 23, 2020 12:05 pm

Also not able to provide resources:

10:53:21:Saving configuration to config.xml
10:53:21:<config>
10:53:21: <!-- Folding Core -->
10:53:21: <checkpoint v='30'/>
10:53:21: <core-priority v='low'/>
10:53:21:
10:53:21: <!-- Network -->
10:53:21: <proxy v=':8080'/>
10:53:21:
10:53:21: <!-- Slot Control -->
10:53:21: <power v='FULL'/>
10:53:21:
10:53:21: <!-- User Information -->
10:53:21: <passkey v='********************************'/>
10:53:21: <team v='40051'/>
10:53:21: <user v='Logan_phaif'/>
10:53:21:
10:53:21: <!-- Folding Slots -->
10:53:21: <slot id='0' type='CPU'/>
10:53:21:</config>
10:53:29:Saving configuration to config.xml
10:53:29:<config>
10:53:29: <!-- Folding Core -->
10:53:29: <checkpoint v='30'/>
10:53:29: <core-priority v='low'/>
10:53:29:
10:53:29: <!-- Network -->
10:53:29: <proxy v=':8080'/>
10:53:29:
10:53:29: <!-- Slot Control -->
10:53:29: <power v='FULL'/>
10:53:29:
10:53:29: <!-- User Information -->
10:53:29: <passkey v='********************************'/>
10:53:29: <team v='40051'/>
10:53:29: <user v='Logan_phaif'/>
10:53:29:
10:53:29: <!-- Folding Slots -->
10:53:29: <slot id='0' type='CPU'/>
10:53:29:</config>
10:56:02:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
10:56:02:WARNING:WU00:FS00:Failed to get ID from '65.254.110.245:8080': 10001: Server responded: HTTP_NOT_FOUND
10:56:02:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
10:56:02:WARNING:WU00:FS00:Failed to get ID from '18.218.241.186:80': 10001: Server responded: HTTP_NOT_FOUND
10:56:02:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment ID
11:02:53:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
11:02:53:WARNING:WU00:FS00:Failed to get ID from '65.254.110.245:8080': 10002: Received short response, expected 8 bytes, got 0
11:02:53:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
11:02:54:WARNING:WU00:FS00:Failed to get ID from '18.218.241.186:80': 10002: Received short response, expected 8 bytes, got 0
11:02:54:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment ID
Logan_phaif
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 23, 2020 12:02 pm

Re: Error - Failed to get assignment from; No WUs available

Postby Joe_H » Mon Mar 23, 2020 6:33 pm

From other reports, some firewalls block the type of request being used to get the assignment ID. Your client needs that to be assigned work. A workaround someone posted ping'd those two addresses as assign1.foldingathome.org and assign2.foldingathome.org and see if that helps your client get an ID.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 7080
Joined: Tue Apr 21, 2009 5:41 pm
Location: W. MA

Next

Return to Issues with a specific WU

Who is online

Users browsing this forum: Yandex [Bot] and 3 guests

cron