Bad WU: Project: 3050 (Run 2, Clone 25, Gen 63)

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

Bad WU: Project: 3050 (Run 2, Clone 25, Gen 63)

Postby ChasR » Wed Dec 26, 2007 7:33 pm

Looking back through my logs upon my return from vacation, I found I recieved this WU, p3050 (Run 2, Clone 25, Gen 63), 14 times, on one machine, from 12-15 to 12-21 and every time it errored out @ 70 % and was deleted by the client. If it hasn't been taken out of circulation, it needs to be. It's certainly a considerable waste of time.
Image
User avatar
ChasR
 
Posts: 402
Joined: Sun Dec 02, 2007 6:36 am
Location: Atlanta, GA

Re: Bad WU: Project: 3050 (Run 2, Clone 25, Gen 63)

Postby MoneyGuyBK » Wed Dec 26, 2007 7:59 pm

Issues with WUs should be posted here:
viewforum.php?f=19

Peace
T.E.A.M. “Together Everyone Accomplishes Miracles!”
Image
OC, S. California ... God Bless All
User avatar
MoneyGuyBK
 
Posts: 179
Joined: Sun Dec 02, 2007 7:40 am
Location: Team_XPS ..... OC, S. Calif

Re: Bad WU: Project: 3050 (Run 2, Clone 25, Gen 63)

Postby ChasR » Wed Dec 26, 2007 8:08 pm

I didn't think to look under the stats and server section as the problem is not directly related to either, but I'll post any others there. Perhaps a mod will move my post to the appropriate location?
User avatar
ChasR
 
Posts: 402
Joined: Sun Dec 02, 2007 6:36 am
Location: Atlanta, GA

Re: Bad WU: Project: 3050 (Run 2, Clone 25, Gen 63)

Postby uncle_fungus » Wed Dec 26, 2007 8:36 pm

Well, no-ones returned it successfully so far.
User avatar
uncle_fungus
Site Admin
 
Posts: 1288
Joined: Fri Nov 30, 2007 10:37 am
Location: Oxfordshire, UK


Return to Issues with a specific WU

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron