CAPTCHA

Moderator: Site Moderators

Re: CAPTCHA

Postby Jesse_V » Tue Sep 10, 2013 5:11 am

http://xkcd.com/233/
Image
Mouseover text: They'd use that Futurama episode with Fry's dog, but even spambots cry at that.
User avatar
Jesse_V
 
Posts: 2894
Joined: Mon Jul 18, 2011 4:44 am
Location: USA

Re: CAPTCHA

Postby COOLDUDEGAMER » Tue Sep 10, 2013 11:10 am

I just got this problem, again, for the first time in MONTHS. That & I apparently, those arrows are not triangles like I tried to guess. lol
Why am I always tired?!

My avatar is Lelouch from Code Geass. Does anyone know where Suzaku is? I want to use my Geass on him for fun! :P

Image
User avatar
COOLDUDEGAMER
 
Posts: 117
Joined: Wed Jan 28, 2009 11:01 pm
Location: Dracut, MA, USA ; Kingston, NH, USA

Re: CAPTCHA

Postby HaloJones » Tue Sep 10, 2013 12:56 pm

You gave away the answer!!! Oh noes!
Image
4x 970GTX
HaloJones
 
Posts: 359
Joined: Thu Jul 24, 2008 10:16 am

Re: CAPTCHA

Postby Mactin » Tue Sep 10, 2013 3:12 pm

Napoleon wrote:For the record, I have to solve the CAPTCHA every single time I log in.

Same for me.
Image
Mactin
 
Posts: 331
Joined: Sun Dec 02, 2007 1:08 pm
Location: Côte-des-Neiges, Montréal, Québec

Re: CAPTCHA

Postby 7im » Tue Sep 10, 2013 3:17 pm

Have you all tried clearing your browse cache? Please document what browser and version to see if there is a pattern. Thanks.


P.S. The simple work around is checking the little box that says save your password. It's a support forum, not your online bank account. There is no risk involved.
How to provide enough information to get helpful support
Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.
User avatar
7im
 
Posts: 15237
Joined: Thu Nov 29, 2007 4:30 pm
Location: Arizona

Re: CAPTCHA

Postby PantherX » Tue Sep 10, 2013 8:11 pm

Logged off, cleared the cookies, restarted Cyberfox 23.0.1 (64-bit variant of Firefox) and when I attempted to log-in, had to do the CAPTCHA again. It seems that from 7th September, I have to do the captcha every time.
ETA:
Now ↞ Very Soon ↔ Soon ↔ Soon-ish ↔ Not Soon ↠ End Of Time

Welcome To The F@H Support Forum Ӂ Chrome Folding App (Beta) Ӂ Troubleshooting "Bad WUs" Ӂ Troubleshooting Server Connectivity Issues
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6614
Joined: Wed Dec 23, 2009 9:33 am

Re: CAPTCHA

Postby uncle fuzzy » Tue Sep 10, 2013 9:56 pm

7im wrote:P.S. The simple work around is checking the little box that says save your password. It's a support forum, not your online bank account. There is no risk involved.

W 7 handles the password- luckily I remembered what it is. IE 9, had to do CAPTCHA. This is the first time since the widespread problem a year, or more, ago. I haven't been on here for a few weeks.
Proud to crash my machines as a Beta Tester!

Image
User avatar
uncle fuzzy
 
Posts: 1192
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:15 pm
Location: Michigan

Re: CAPTCHA

Postby hrsetrdr » Wed Sep 11, 2013 5:35 am

I hadn't visited the forum in a while, got repeated rejection of my password, went through several "forgot password" routines. fought the CAPTCHA thing...finally it relented and got logged in. <wheew>
Folding rig:Supermicro X9DRD-7LN4F-JBOD | (2) Xeon E5-2670 | 128GB DDR3 ECC Registered

Image
User avatar
hrsetrdr
 
Posts: 182
Joined: Sun Dec 02, 2007 4:29 pm
Location: In the Fold somewhere in SoCal.

Re: CAPTCHA

Postby uncle_fungus » Wed Sep 11, 2013 12:07 pm

It looks like it is a repeat of this event: viewtopic.php?f=27&t=17216

Note, we are changing the challenge question to reduce the risk of an attack bot getting passed it as the current challenge is quite old (I'm surprised it has survived this long).
User avatar
uncle_fungus
Site Admin
 
Posts: 1702
Joined: Fri Nov 30, 2007 9:37 am
Location: Oxfordshire, UK

Re: CAPTCHA

Postby uncle fuzzy » Wed Sep 11, 2013 9:32 pm

I just logged in normally- no CAPTCHA.
User avatar
uncle fuzzy
 
Posts: 1192
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:15 pm
Location: Michigan

Re: CAPTCHA

Postby Napoleon » Wed Sep 11, 2013 10:25 pm

Same here, no CAPTCHA for me anymore.
Win7 64bit, FAH v7, OC'd
2C/4T Atom330 3x667MHz - GT430 2x832.5MHz - ION iGPU 3x466.7MHz
NaCl - Core_15 - display
User avatar
Napoleon
 
Posts: 1200
Joined: Wed May 26, 2010 2:31 pm
Location: Finland

Re: CAPTCHA

Postby bruce » Wed Sep 11, 2013 10:28 pm

The CAPTCHA problem was NOT a hacker issue. Something was changed by our hosting company.
bruce
 
Posts: 21279
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Re: CAPTCHA

Postby Brazos » Thu Sep 12, 2013 10:01 pm

Thanks for the update Bruce. Looks like it is fixed now.
Brazos
 
Posts: 39
Joined: Tue Feb 24, 2009 2:02 pm

Re: CAPTCHA

Postby COOLDUDEGAMER » Sat Sep 14, 2013 5:06 pm

lol If you go back a page, someone else did before me. :P
HaloJones wrote:You gave away the answer!!! Oh noes!
User avatar
COOLDUDEGAMER
 
Posts: 117
Joined: Wed Jan 28, 2009 11:01 pm
Location: Dracut, MA, USA ; Kingston, NH, USA

Re: CAPTCHA

Postby Jesse_V » Sat Sep 14, 2013 5:34 pm

COOLDUDEGAMER wrote:lol If you go back a page, someone else did before me. :P
HaloJones wrote:You gave away the answer!!! Oh noes!

Except it's been changed, so...
User avatar
Jesse_V
 
Posts: 2894
Joined: Mon Jul 18, 2011 4:44 am
Location: USA

PreviousNext

Return to Issues with this forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron