Stanford Sites And Servers Offline?

Moderator: Site Moderators

Stanford Sites And Servers Offline?

Postby ALUCARDVPR » Wed Dec 25, 2013 4:24 am

The main site is down for me, as well as several WU servers.
Image
User avatar
ALUCARDVPR
 
Posts: 17
Joined: Wed Jul 06, 2011 7:39 pm
Location: Metaverse

Re: Stanford Sites And Servers Offline?

Postby P5-133XL » Wed Dec 25, 2013 4:36 am

I agree, everything that I can see is down.

Santa is giving folding computers worldwide the gift of relaxation. It is a SPA day for them.

PG group notified.
Image
P5-133XL
 
Posts: 4345
Joined: Sun Dec 02, 2007 4:36 am
Location: Salem. OR USA

Re: Stanford Sites And Servers Offline?

Postby VijayPande » Wed Dec 25, 2013 4:51 am

This may be an ISP issue. From my home DSL (not on the Stanford network), everything looks ok. For example, when I go to
http://assign.stanford.edu:8080/
I see the word "OK" which is the sign that the AS is up.

What are you guys seeing?
Prof. Vijay Pande, PhD
Departments of Chemistry, Structural Biology, and Computer Science
Chair, Biophysics
Director, Folding@home Distributed Computing Project
Stanford University
User avatar
VijayPande
Pande Group Member
 
Posts: 2662
Joined: Fri Nov 30, 2007 6:25 am
Location: Stanford

Re: Stanford Sites And Servers Offline?

Postby VijayPande » Wed Dec 25, 2013 4:53 am

PS If you can't also see sites such as http://www.stanford.edu, I bet it is an ISP issue.
User avatar
VijayPande
Pande Group Member
 
Posts: 2662
Joined: Fri Nov 30, 2007 6:25 am
Location: Stanford

Re: Stanford Sites And Servers Offline?

Postby uncle fuzzy » Wed Dec 25, 2013 4:56 am

I can see both links you posted.
Proud to crash my machines as a Beta Tester!

Image
User avatar
uncle fuzzy
 
Posts: 1192
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:15 pm
Location: Michigan

Re: Stanford Sites And Servers Offline?

Postby VijayPande » Wed Dec 25, 2013 4:57 am

ok, thanks. If you can see both links, then the Stanford sites are not down for uncle fuzzy as well, which is another suggestion of an ISP issue for some.
User avatar
VijayPande
Pande Group Member
 
Posts: 2662
Joined: Fri Nov 30, 2007 6:25 am
Location: Stanford

Re: Stanford Sites And Servers Offline?

Postby uncle fuzzy » Wed Dec 25, 2013 4:58 am

I can see those 2 links, but I still have 3 servers I can't connect with.
User avatar
uncle fuzzy
 
Posts: 1192
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:15 pm
Location: Michigan

Re: Stanford Sites And Servers Offline?

Postby VijayPande » Wed Dec 25, 2013 4:59 am

PS From the logs, I see successful assigns on the AS's, so I'm thinking this is an ISP issue.

We'll keep an eye on this. It's 9pm right now in California, so most of my team is going to bed. We'll keep an eye on it tomorrow, but will be on a minimal staff, due to the holiday.
User avatar
VijayPande
Pande Group Member
 
Posts: 2662
Joined: Fri Nov 30, 2007 6:25 am
Location: Stanford

Re: Stanford Sites And Servers Offline?

Postby uncle fuzzy » Wed Dec 25, 2013 5:02 am

Temporary glitch. My 3 idle slots are now folding, and all WUs uploaded.
Last edited by uncle fuzzy on Wed Dec 25, 2013 5:03 am, edited 1 time in total.
User avatar
uncle fuzzy
 
Posts: 1192
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:15 pm
Location: Michigan

Re: Stanford Sites And Servers Offline?

Postby VijayPande » Wed Dec 25, 2013 5:03 am

uncle fuzzy wrote:Temporary glitch. My 3 idle slots are now folding.


ok, that's good to hear. From what I see here, everything looks ok.
User avatar
VijayPande
Pande Group Member
 
Posts: 2662
Joined: Fri Nov 30, 2007 6:25 am
Location: Stanford

Re: Stanford Sites And Servers Offline?

Postby uncle fuzzy » Wed Dec 25, 2013 5:04 am

Thanks for the quick check. :)
User avatar
uncle fuzzy
 
Posts: 1192
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:15 pm
Location: Michigan

Re: Stanford Sites And Servers Offline?

Postby Nathan_P » Wed Dec 25, 2013 10:00 am

I've got an BA rig that is still not connecting to the assignment server after 24 hrs, other 2 rigs are fine though?

Yes it can connect to the rest of the internet.
Image
Nathan_P
 
Posts: 1704
Joined: Wed Apr 01, 2009 9:22 pm
Location: Jersey, Channel islands

Re: Stanford Sites And Servers Offline?

Postby billford » Wed Dec 25, 2013 1:58 pm

VijayPande wrote:ok, that's good to hear. From what I see here, everything looks ok.

It's done some strange things to the Kakao stats- on the update history table in a user or team summary, today gets listed twice :shock:

The numbers are correct afaics, hopefully it'll sort itself out, and it's not Stanford's problem anyway of course.
Image
billford
 
Posts: 1006
Joined: Thu May 02, 2013 8:46 pm
Location: Near Oxford, United Kingdom

Re: Stanford Sites And Servers Offline?

Postby P5-133XL » Wed Dec 25, 2013 2:57 pm

Nathan_P wrote:I've got an BA rig that is still not connecting to the assignment server after 24 hrs, other 2 rigs are fine though?

Yes it can connect to the rest of the internet.


Try pausing and unpausing or stop and restart the client.
P5-133XL
 
Posts: 4345
Joined: Sun Dec 02, 2007 4:36 am
Location: Salem. OR USA

Re: Stanford Sites And Servers Offline?

Postby 7im » Wed Dec 25, 2013 3:39 pm

Going to bookmark this one. PG is responsive at any time. ;)
How to provide enough information to get helpful support
Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.
User avatar
7im
 
Posts: 15237
Joined: Thu Nov 29, 2007 4:30 pm
Location: Arizona

Next

Return to Issues with this forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron