website down

Moderator: Site Moderators

website down

Postby k1wi » Wed Feb 05, 2014 8:37 am

Is it just me or are other people also finding that the folding.stanford.edu site is returning the following error:

Stanford University Proxy Server

Welcome to the Stanford University Proxy Server!

If you have gotten to this page, the proxy you are trying to get to is either currently suffering some sort of problem such that it is not showing up in the proxy configurations OR (more likely) the process for setting up this proxy in the proxy service is not yet completed. For assistance, please submit a HelpSU request.
k1wi
 
Posts: 1321
Joined: Tue Sep 22, 2009 10:48 pm

Re: website down

Postby uncle fuzzy » Wed Feb 05, 2014 8:53 am

Just you. Page loads for me.
Proud to crash my machines as a Beta Tester!

Image
User avatar
uncle fuzzy
 
Posts: 1192
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:15 pm
Location: Michigan

Re: website down

Postby P5-133XL » Wed Feb 05, 2014 8:59 am

Works for me.
Image
P5-133XL
 
Posts: 4345
Joined: Sun Dec 02, 2007 4:36 am
Location: Salem. OR USA

Re: website down

Postby PantherX » Wed Feb 05, 2014 11:21 am

I can view the page just fine.
ETA:
Now ↞ Very Soon ↔ Soon ↔ Soon-ish ↔ Not Soon ↠ End Of Time

Welcome To The F@H Support Forum Ӂ Chrome Folding App (Beta) Ӂ Troubleshooting "Bad WUs" Ӂ Troubleshooting Server Connectivity Issues
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6614
Joined: Wed Dec 23, 2009 9:33 am

Re: website down

Postby EXT64 » Wed Feb 05, 2014 12:06 pm

I have been getting what k1wi is getting for the past couple days. I figured it must be something strange as it wasn't reported here (usually it is within a couple minutes). Thoughts on anything I should try on my end to fix it?
EXT64
 
Posts: 318
Joined: Mon Apr 09, 2012 11:54 pm

Re: website down

Postby EXT64 » Wed Feb 05, 2014 12:14 pm

It is something up with my browser/computer, as I tried another computer in my house and the site worked fine. I'll debug later. Thoughts on what to try?
EXT64
 
Posts: 318
Joined: Mon Apr 09, 2012 11:54 pm

Re: website down

Postby davidcoton » Wed Feb 05, 2014 1:18 pm

Down for me as well.

David
Image
davidcoton
 
Posts: 952
Joined: Wed Nov 05, 2008 3:19 pm
Location: Cambridge, UK

Re: website down

Postby PantherX » Wed Feb 05, 2014 1:54 pm

Those that are encountering the issue, can you access http://www.stanford.edu without any issue or not?
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6614
Joined: Wed Dec 23, 2009 9:33 am

Re: website down

Postby davidcoton » Wed Feb 05, 2014 1:58 pm

PantherX wrote:Those that are encountering the issue, can you access http://www.stanford.edu without any issue or not?

Yes, that is accessible, but folding.stanford.edu gives the proxy page (above) and sub-pages are 404 Not Found.

David
davidcoton
 
Posts: 952
Joined: Wed Nov 05, 2008 3:19 pm
Location: Cambridge, UK

Re: website down

Postby 7im » Wed Feb 05, 2014 2:06 pm

Trace route.
How to provide enough information to get helpful support
Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.
User avatar
7im
 
Posts: 15237
Joined: Thu Nov 29, 2007 4:30 pm
Location: Arizona

Re: website down

Postby PantherX » Wed Feb 05, 2014 3:38 pm

davidcoton wrote:
PantherX wrote:Those that are encountering the issue, can you access http://www.stanford.edu without any issue or not?

Yes, that is accessible, but folding.stanford.edu gives the proxy page (above) and sub-pages are 404 Not Found.

David

Thanks for that. I have informed the appropriate PG Members.
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6614
Joined: Wed Dec 23, 2009 9:33 am

Re: website down

Postby Justin » Wed Feb 05, 2014 3:53 pm

I saw the same message (as K1wi) yesterday morning but after a few minutes and refreshing the page it worked okay.
Not seen it since then.
Justin
 
Posts: 9
Joined: Sat Nov 30, 2013 10:35 pm

Re: website down

Postby davidcoton » Wed Feb 05, 2014 6:53 pm

This is bizarre. From Linux it works, from Vista (different PC, same ADSL connection) it doesn't. Tried clearing cache, same result.

7im, what's the Windows mantra for trace route?

David
davidcoton
 
Posts: 952
Joined: Wed Nov 05, 2008 3:19 pm
Location: Cambridge, UK

Re: website down

Postby Justin » Wed Feb 05, 2014 7:03 pm

In a Windows command box (DOS prompt) type "tracert folding.stanford.edu" without the quotes.
Justin
 
Posts: 9
Joined: Sat Nov 30, 2013 10:35 pm

Re: website down

Postby 7im » Wed Feb 05, 2014 7:04 pm

This is what it looks like from Phoenix.

Code: Select all
  1     1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.3.1
  2     1 ms     1 ms     1 ms  192.168.100.1
  3     1 ms     1 ms     1 ms  ip-208 xxx
  4     2 ms     1 ms     3 ms  ip-208 xxx
  5     7 ms     2 ms     2 ms  wsip-70-166-204-121.ph.ph.cox.net [70.166.204.121]
  6     6 ms     6 ms     6 ms  70.169.75.153
  7    21 ms    17 ms     *     68.1.5.137
  8    24 ms    23 ms    24 ms  v328.br2.fmt2.he.net [66.160.133.113]
  9    36 ms    25 ms    25 ms  10ge12-4.core1.pao1.he.net [72.52.92.21]
 10    24 ms    24 ms    24 ms  stanford-university.10gigabitethernet1-4.core1.pao1.he.net [216.218.209.118]
 11    24 ms    25 ms    24 ms  boundarya-rtr.stanford.edu [68.65.168.33]
 12    25 ms    25 ms    25 ms  west-rtr-vlan9.sunet [171.66.255.193]
 13     *        *        *     Request timed out.
 14    25 ms    25 ms    25 ms  www.stanford.edu [171.67.215.200]
User avatar
7im
 
Posts: 15237
Joined: Thu Nov 29, 2007 4:30 pm
Location: Arizona

Next

Return to Issues with this forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron