phpbb3 technical issues

Moderator: Site Moderators

Re: phpbb3 technical issues

Postby PantherX » Sat Mar 23, 2013 11:23 pm

Same situation as P5-133XL. Using Cyberfox 19.0.2 (a 64 bit derivative of Firefox) on Windows 8. Hopefully this can be resolved soon and isn't widespread.
ETA:
Now ↞ Very Soon ↔ Soon ↔ Soon-ish ↔ Not Soon ↠ End Of Time

Welcome To The F@H Support Forum Ӂ Chrome Folding App (Beta) Ӂ Troubleshooting "Bad WUs" Ӂ Troubleshooting Server Connectivity Issues
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6616
Joined: Wed Dec 23, 2009 9:33 am

Re: phpbb3 technical issues

Postby jimerickson » Sun Mar 24, 2013 1:05 am

same situation here. tried to PM uncle fungus about not recieving any notifications since the server migration. gave me an internal server error when i tried to send it.
jimerickson
 
Posts: 778
Joined: Tue May 27, 2008 11:56 pm
Location: ames, iowa

Re: phpbb3 technical issues

Postby k1wi » Sun Mar 24, 2013 2:01 am

I didn't have any problem posting my latest forum post, but haven't yet sent a PM.

Regarding the restoration in the behavior of the new posts feed - it's amazing how use humans get to things after a while isn't it. Once the new posts feed started behaving like the active topics feed I got quite use to it.

In any event, thanks for getting it fixed up, it'll come in handy when using the mobile layout and complement the active threads feed. :)
k1wi
 
Posts: 1322
Joined: Tue Sep 22, 2009 10:48 pm

Re: phpbb3 technical issues

Postby rhavern » Sun Mar 24, 2013 5:06 pm

jimerickson wrote:same situation here. tried to PM uncle fungus about not recieving any notifications since the server migration. gave me an internal server error when i tried to send it.


I haven't had any notifications since Friday either.

EDIT: When I went to submit this post, I got this error, however the post did successfully submit. This happened when I posted in the beta forum as well.

Code: Select all
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@foldingforum.org and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.23 (Unix) mod_ssl/2.2.23 OpenSSL/1.0.0-fips mod_bwlimited/1.4 mod_fcgid/2.3.6 Server at foldingforum.org Port 80


EDIT2: No errors when I posted the first edit.
Folding since 1 WU=1 point
ImageImage
User avatar
rhavern
 
Posts: 525
Joined: Mon Dec 03, 2007 8:45 am
Location: UK

Re: phpbb3 technical issues

Postby uncle_fungus » Sun Mar 24, 2013 7:00 pm

The email notification problem has been fixed: viewtopic.php?f=2&t=23974

I'm investigating the internal server error issue.
User avatar
uncle_fungus
Site Admin
 
Posts: 1702
Joined: Fri Nov 30, 2007 9:37 am
Location: Oxfordshire, UK

Re: phpbb3 technical issues

Postby bruce » Mon Mar 25, 2013 4:56 am

I've gotten the same error P5- is reporting, though it's intermittent and I have not been able to associate any particular scenario with the failure or success.
bruce
 
Posts: 21407
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Re: phpbb3 technical issues

Postby P5-133XL » Mon Mar 25, 2013 4:58 am

It now seems to have ceased, for me. At least the past few posts have not errored-out.
Image
P5-133XL
 
Posts: 4345
Joined: Sun Dec 02, 2007 4:36 am
Location: Salem. OR USA

Re: phpbb3 technical issues

Postby PantherX » Wed Mar 27, 2013 5:28 pm

I am happy to report that the Internal Sever error is now a thing of past for me :)
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6616
Joined: Wed Dec 23, 2009 9:33 am

Re: phpbb3 technical issues

Postby TheWolf » Sun Apr 14, 2013 9:12 am

Could this be why my password or my email with my Account TheWolf will not long work?
I haven't logged out on this computer is a very long time and my password was saved to auto login.
I hit logout just a little while a go witch I nornally don't and now my password or any of my email
accounts don't see to work when trying to get the password sent or try reactivate the account.

Sorry I didn't want to make another account just to post but didn't know what else I could do.
I also don't seem to be able to PM anyone with this new account, or I'd did this by PM to a mod or admin.
Could I get some help here by PM from a mod or admin?
Thanks
Best Regards,
TheWolf
TheWolf
 
Posts: 267
Joined: Thu Jan 24, 2008 10:34 am

Re: phpbb3 technical issues

Postby bruce » Sun Apr 14, 2013 5:46 pm

TheWolf2 wrote:Could I get some help here by PM from a mod or admin?
Thanks
Best Regards,
TheWolf

Done.
bruce
 
Posts: 21407
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Re: phpbb3 technical issues

Postby TheWolf » Sun Apr 14, 2013 6:06 pm

bruce wrote:
TheWolf2 wrote:Could I get some help here by PM from a mod or admin?
Thanks
Best Regards,
TheWolf

Done.

Thanks but I think I remembered the correct email and have already fixed this.
Now if only they would drop the hold on my post. :wink:
TheWolf
 
Posts: 267
Joined: Thu Jan 24, 2008 10:34 am

Re: phpbb3 technical issues

Postby toTOW » Mon Apr 15, 2013 8:58 pm

Did you notice that the View new post counter is working again ? :)
Folding@Home beta tester since 2002. Folding Forum moderator since July 2008.

FAH-Addict : latest news, tests and reviews about Folding@Home project.

Image
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 8931
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:38 am
Location: Bordeaux, France

Re: phpbb3 technical issues

Postby PantherX » Wed Oct 16, 2013 11:58 am

Well, it seems that the View new post counter is now broken (doesn't clear previous posts) on my end. AFAIK, nothing has changed on my system. Signing out and then in doesn't seem to help me. Anybody else has this issue?
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6616
Joined: Wed Dec 23, 2009 9:33 am

Re: phpbb3 technical issues

Postby folding_hoomer » Wed Oct 16, 2013 12:41 pm

It seems that i had the same issue - but logout and login did solve that issue for me.
Image
folding_hoomer
 
Posts: 356
Joined: Sun Feb 10, 2013 6:06 pm
Location: Bavaria, Germany

Re: phpbb3 technical issues

Postby bollix47 » Wed Oct 16, 2013 1:57 pm

folding_hoomer wrote:It seems that i had the same issue - but logout and login did solve that issue for me.


Ditto ... PM sent to UF earlier
bollix47
 
Posts: 3411
Joined: Sun Dec 02, 2007 5:04 am
Location: Canada

PreviousNext

Return to Issues with this forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron