phpbb3 technical issues

Moderator: Site Moderators

Re: phpbb3 technical issues

Postby ChristianVirtual » Wed Oct 16, 2013 2:13 pm

Same issue on my iPad with iOS7 & Safari; but log off/login fixed the counter
ImageImage
Please contribute your logs to http://ppd.fahmm.net
User avatar
ChristianVirtual
 
Posts: 1506
Joined: Tue May 28, 2013 12:14 pm
Location: 日本 東京

Re: phpbb3 technical issues

Postby PantherX » Wed Oct 16, 2013 5:20 pm

Humm... I might have to clear out my cache and cookies and hopefully, it will work fine. Let's hope that a permanent fix is implemented soon.
ETA:
Now ↞ Very Soon ↔ Soon ↔ Soon-ish ↔ Not Soon ↠ End Of Time

Welcome To The F@H Support Forum Ӂ Chrome Folding App (Beta) Ӂ Troubleshooting "Bad WUs" Ӂ Troubleshooting Server Connectivity Issues
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6616
Joined: Wed Dec 23, 2009 9:33 am

Re: phpbb3 technical issues

Postby 7im » Wed Oct 16, 2013 5:52 pm

It was fixed. Who UnFixed it?! :(
How to provide enough information to get helpful support
Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.
User avatar
7im
 
Posts: 15237
Joined: Thu Nov 29, 2007 4:30 pm
Location: Arizona

Re: phpbb3 technical issues

Postby uncle_fungus » Thu Oct 17, 2013 7:05 am

I'm not really sure how or why this is now broken again. We have made 0 changes to the forum configuration, I'm not sure if anything has happened to the database yet.

The last time this broke was under similar circumstances and we never worked out why or how to fix it. It magically resolved itself when our hosting account was moved to a new server.
User avatar
uncle_fungus
Site Admin
 
Posts: 1702
Joined: Fri Nov 30, 2007 9:37 am
Location: Oxfordshire, UK

Re: phpbb3 technical issues

Postby ChristianVirtual » Thu Oct 17, 2013 9:10 am

And logout/login fix it only once ... Back next day
User avatar
ChristianVirtual
 
Posts: 1506
Joined: Tue May 28, 2013 12:14 pm
Location: 日本 東京

Re: phpbb3 technical issues

Postby Joe_H » Thu Oct 17, 2013 4:46 pm

Possibly connected with this reoccurrence of the new post issue, I have been getting "logged out" of the forum at seemingly random times. Sometimes a login will stay active through 45 minutes or more of inactivity, and at other times it happens after less then 15. Just this morning I lost a post that was not accepted and I went immediately to the "You need to be logged in to post" screen. Having just spent about 10 minutes composing it, I usually don't have that happen.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 3883
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: phpbb3 technical issues

Postby uncle_fungus » Tue Nov 05, 2013 4:09 pm

Does this appear to be fixed for anyone else? I wiped the sessions table to fix the issue with the 6.34 beta forum, and for me at least this also seems to have fixed the new posts counter.
User avatar
uncle_fungus
Site Admin
 
Posts: 1702
Joined: Fri Nov 30, 2007 9:37 am
Location: Oxfordshire, UK

Re: phpbb3 technical issues

Postby bollix47 » Tue Nov 05, 2013 4:43 pm

Yes, my new posts count went way down afterwards ... logging out and back in reset the count to zero ... looks good so far.
bollix47
 
Posts: 3411
Joined: Sun Dec 02, 2007 5:04 am
Location: Canada

Re: phpbb3 technical issues

Postby PantherX » Tue Nov 05, 2013 4:58 pm

My new posts count did drop. It does look good so far. However, as bollix47 said, might take a few days to confirm if this is permanently fixed or not.
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6616
Joined: Wed Dec 23, 2009 9:33 am

Re: phpbb3 technical issues

Postby Joe_H » Tue Nov 05, 2013 5:06 pm

Looks better for me so far. My new post count was increasing by a number much greater than the actual number of new posts and it seems to only have gone up by about the right amount this login. Will watch for a few days to see if this holds.
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 3883
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: phpbb3 technical issues

Postby gimpy » Tue Nov 05, 2013 7:13 pm

uncle_fungus wrote:
Hehe, maybe I should have written "murican" instead
fo' sho' bro' :lol:
gimpy
 
Posts: 54
Joined: Fri Mar 21, 2008 12:34 am

Re: phpbb3 technical issues

Postby PantherX » Mon Nov 11, 2013 8:54 am

So far, the View new posts is working perfectly fine (knocks on wood with fingers crossed). Let's hope it stays that way for a very long time :)
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6616
Joined: Wed Dec 23, 2009 9:33 am

Re: phpbb3 technical issues

Postby billford » Mon Nov 11, 2013 10:57 am

I'll second that, but I have noticed one thing- if I "Mark forums read" from the index page the count doesn't go to zero.

It may well be that it's working as intended, but it's not what I expected?
Image
billford
 
Posts: 1006
Joined: Thu May 02, 2013 8:46 pm
Location: Near Oxford, United Kingdom

Re: phpbb3 technical issues

Postby PantherX » Mon Nov 11, 2013 6:37 pm

IIRC, when you mark forums read, there will not be any highlighted ones left. The ones in the View New Post will still remain until they "timeout". Once they do, the number of posts will drop.
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6616
Joined: Wed Dec 23, 2009 9:33 am

Re: phpbb3 technical issues

Postby billford » Mon Nov 11, 2013 6:42 pm

Ah, I see. thanks.
billford
 
Posts: 1006
Joined: Thu May 02, 2013 8:46 pm
Location: Near Oxford, United Kingdom

PreviousNext

Return to Issues with this forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron