Difficulties accessing Forum

Moderator: Site Moderators

Re: Difficulties accessing Forum

Postby toTOW » Tue Nov 18, 2008 10:18 pm

Have you tried some proxy sites ? (I'm thinking about http://www.naviguer.ca/ for example, but I think there are many other sites like that)
Folding@Home beta tester since 2002. Folding Forum moderator since July 2008.

FAH-Addict : latest news, tests and reviews about Folding@Home project.

Image
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 7999
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:38 am
Location: Bordeaux, France

Re: Difficulties accessing Forum

Postby PeterT » Tue Nov 18, 2008 10:52 pm

Yes.. I'm logging on right now through http://www.tntproxy.com and it's working. It would be nicer to access sans proxy but for the time being, it will do ')
PeterT
 
Posts: 24
Joined: Fri Aug 08, 2008 2:21 am

Re: Difficulties accessing Forum

Postby toTOW » Tue Nov 18, 2008 10:59 pm

At least you can come here until your ISP fixes the issue.
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 7999
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:38 am
Location: Bordeaux, France

Re: Difficulties accessing Forum

Postby PeterT » Wed Nov 19, 2008 12:42 am

Actually the problem is NOT Rogers to fix; it is other end where the issue is... Note that all of us can get as far as dr02.ord02.singlehop.net but die at that point...
PeterT
 
Posts: 24
Joined: Fri Aug 08, 2008 2:21 am

Re: Difficulties accessing Forum

Postby uncle_fungus » Wed Nov 19, 2008 1:16 am

Not being able to traceroute to a given internet address is not necessarily indicative of a problem with the connection.

I can't get a full traceroute from my home location in the UK, or from my web server in the US either, but both connect just fine:

UK:
Code: Select all
[uncle_fungus@Iguana ~]$ traceroute foldingforum.org
traceroute to foldingforum.org (99.198.108.202), 30 hops max, 38 byte packets
 1  #################### 0.412 ms  0.335 ms  0.251 ms
 2  ####################  1.345 ms  1.033 ms  0.940 ms
 3  ####################  51.457 ms  41.074 ms  40.852 ms
 4  ####################  37.283 ms  39.677 ms  36.878 ms
 5  be2.er10.thlon.ov.easynet.net (195.66.224.43)  44.475 ms  44.695 ms  48.974 ms
 6  xe-0-3-0.cr1.lhr1.uk.nlayer.net (195.66.224.37)  44.107 ms  44.342 ms  63.813 ms
 7  xe-2-2-0.cr1.nyc3.us.nlayer.net (69.22.142.9)  119.379 ms  119.188 ms  117.112 ms
 8  xe-2-1-0.cr2.ord1.us.nlayer.net (69.22.142.6)  135.421 ms  136.704 ms  132.302 ms
 9  111.xe-3-3-0.cr2.ord1.us.scnet.net (216.246.88.146)  132.785 ms  132.383 ms  132.474 ms
10  v21.ar2.ord1.us.scnet.net (216.246.95.244)  132.843 ms  135.666 ms  132.410 ms
11  as32475.1614.tge4-4.ar2.ord1.us.scnet.net (75.102.19.138)  148.211 ms  132.804 ms  133.023 ms
12  216.104.35.221 (216.104.35.221)  133.347 ms  134.351 ms  133.670 ms
13  dr02.ord02.singlehop.net (67.212.191.186)  134.988 ms  134.997 ms  137.375 ms
14  * * *
[uncle_fungus@Iguana ~]$ HEAD foldingforum.org
200 OK
Cache-Control: private, no-cache="set-cookie"
Connection: close
Date: Wed, 19 Nov 2008 01:09:09 GMT
Pragma: no-cache
Server: Apache/1.3.41 (Unix) mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635.SR1.2 mod_ssl/2.8.31 OpenSSL/0.9.8b PHP-CGI/0.4mm
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
Expires: 0
Client-Date: Wed, 19 Nov 2008 01:09:22 GMT
Client-Peer: 99.198.108.202:80
Client-Response-Num: 1
Set-Cookie: phpbb3_4tlmg_u=1; expires=Thu, 19-Nov-2009 01:09:09 GMT; path=/; domain=foldingforum.org; HttpOnly
Set-Cookie: phpbb3_4tlmg_k=; expires=Thu, 19-Nov-2009 01:09:09 GMT; path=/; domain=foldingforum.org; HttpOnly
Set-Cookie: phpbb3_4tlmg_sid=122e90e33919cfc3a0bf242cb7f3a1e0; expires=Thu, 19-Nov-2009 01:09:09 GMT; path=/; domain=foldingforum.org; HttpOnly
X-Powered-By: PHP/5.2.5


US:
Code: Select all
[salamander@web20 ~]$ traceroute foldingforum.org
traceroute to foldingforum.org (99.198.108.202), 30 hops max, 38 byte packets
 1  11.fb.354a.static.theplanet.com (74.53.251.17)  8.735 ms  9.873 ms  12.046 ms
 2  vl2.dsr02.dllstx2.theplanet.com (12.96.160.42)  0.292 ms  0.262 ms  0.244 ms
 3  te9-4.dsr02.dllstx3.theplanet.com (70.87.253.125)  0.438 ms  0.425 ms  0.418 ms
 4  et5-2.ibr04.dllstx3.theplanet.com (70.87.253.29)  0.372 ms  0.378 ms  0.360 ms
 5  te-3-4.car4.Dallas1.Level3.net (4.71.122.1)  0.469 ms  0.454 ms  0.437 ms
 6  vlan99.csw4.Dallas1.Level3.net (4.68.19.254)  0.739 ms  0.720 ms  0.673 ms
 7  ae-92-92.ebr2.Dallas1.Level3.net (4.69.136.149)  1.050 ms  1.070 ms  1.110 ms
 8  ae-2.ebr1.Denver1.Level3.net (4.69.132.105)  19.708 ms  15.565 ms  15.201 ms
 9  ae-1-100.ebr2.Denver1.Level3.net (4.69.132.38)  27.738 ms  15.656 ms  15.971 ms
10  ae-3.ebr1.Chicago2.Level3.net (4.69.132.62)  39.250 ms  38.735 ms  39.124 ms
11  ae-6.ebr1.Chicago1.Level3.net (4.69.140.189)  39.120 ms  49.272 ms  39.451 ms
12  ae-13-53.car3.Chicago1.Level3.net (4.68.101.71)  39.867 ms  39.813 ms  39.545 ms
13  263.xe-0-3-0.cr2.ord1.us.scnet.net (4.71.100.38)  67.393 ms  33.935 ms  33.795 ms
14  v21.ar2.ord1.us.scnet.net (216.246.95.244)  34.126 ms  33.793 ms  34.387 ms
15  as32475.1614.tge4-4.ar2.ord1.us.scnet.net (75.102.19.139)  34.362 ms  34.352 ms  34.648 ms
16  216.104.35.221 (216.104.35.221)  34.478 ms  34.624 ms  34.760 ms
17  dr02.ord02.singlehop.net (67.212.191.186)  34.684 ms  34.788 ms  43.072 ms
18  * * *
[salamander@web20 ~]$ HEAD foldingforum.org
200 OK
Cache-Control: private, no-cache="set-cookie"
Connection: close
Date: Wed, 19 Nov 2008 01:09:35 GMT
Pragma: no-cache
Server: Apache/1.3.41 (Unix) mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635.SR1.2 mod_ssl/2.8.31 OpenSSL/0.9.8b PHP-CGI/0.4mm
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
Expires: 0
Client-Date: Wed, 19 Nov 2008 01:08:59 GMT
Client-Peer: 99.198.108.202:80
Client-Response-Num: 1
Set-Cookie: phpbb3_4tlmg_u=1; expires=Thu, 19-Nov-2009 01:09:35 GMT; path=/; domain=foldingforum.org; HttpOnly
Set-Cookie: phpbb3_4tlmg_k=; expires=Thu, 19-Nov-2009 01:09:35 GMT; path=/; domain=foldingforum.org; HttpOnly
Set-Cookie: phpbb3_4tlmg_sid=925b1a45a5c653c3db9b1a960661b89c; expires=Thu, 19-Nov-2009 01:09:35 GMT; path=/; domain=foldingforum.org; HttpOnly
X-Powered-By: PHP/5.2.5
User avatar
uncle_fungus
Site Admin
 
Posts: 1639
Joined: Fri Nov 30, 2007 9:37 am
Location: Oxfordshire

Re: Difficulties accessing Forum

Postby Xilikon » Wed Nov 19, 2008 2:00 am

PeterT wrote:Actually the problem is NOT Rogers to fix; it is other end where the issue is... Note that all of us can get as far as dr02.ord02.singlehop.net but die at that point...


Actually, it could be caused by Rogers since it's possible they are injecting something in the packets which cause issues with singlehop or after. The hop could also be filtering some IP ranges due to previous attacks which originated from Rogers network on behalf of someone else.
Image
User avatar
Xilikon
 
Posts: 568
Joined: Sun Dec 02, 2007 1:34 pm

Re: Difficulties accessing Forum

Postby patonb » Wed Nov 19, 2008 2:07 am

I log in via Tor.

Oddly, Its only been since the forum moved 2 weeks ago, so either rogers has a ban, or singlehop does.
WooHoo = L5639 @ 3.3Ghz Evga SR-2 6x2gb Corsair XMS3 CM 212+ Corsair 1050hx Blackhawk Ultra EVGA 560ti

Foldie = i7 950@ 4.0Ghz x58a-ud3r 216-216 @ 850/2000 3x2gb OCZ Gold NH-u12 Heatsink Corsair hx520 Antec 900
patonb
 
Posts: 1074
Joined: Thu Oct 23, 2008 2:42 am

Re: Difficulties accessing Forum

Postby mhouston » Wed Nov 19, 2008 2:11 am

I have the same issue from home via AT&T in San Jose, CA. I can proxy from other places and get in, including work, but I can't access directly.
mhouston
 
Posts: 916
Joined: Sun Dec 02, 2007 8:19 pm

Re: Difficulties accessing Forum

Postby bapriebe » Wed Nov 19, 2008 12:30 pm

patonb wrote:so either rogers has a ban, or singlehop does.
I can PING/TRACERT to the vast majority of the SINGLEHOP.NET address range where SITEGROUND.COM resides. Only a handful of addresses nominally used by the SITEGROUND.COM hosting service are blocked (including the name server which also hosts FOLDINGFORUM.ORG). Other SITEGROUND.COM addresses are not blocked.
bapriebe
 
Posts: 163
Joined: Sun Apr 20, 2008 8:33 am
Location: Ottawa, Ontario

Re: Difficulties accessing Forum

Postby patonb » Wed Nov 19, 2008 5:02 pm

I've emailed rogers about it, so we'll see whats up soon........ hopefully
patonb
 
Posts: 1074
Joined: Thu Oct 23, 2008 2:42 am

Re: Difficulties accessing Forum

Postby bapriebe » Thu Nov 20, 2008 5:09 am

patonb wrote:I've emailed rogers about it, so we'll see whats up soon........ hopefully
So did I and true to form they still haven't responded in over 2 days. The response from SITEGROUND.COM wasn't worth the time to read it. Their basic position is Stanford has to log in and submit a trouble ticket with the support department.
bapriebe
 
Posts: 163
Joined: Sun Apr 20, 2008 8:33 am
Location: Ottawa, Ontario

Re: Difficulties accessing Forum

Postby patonb » Thu Nov 20, 2008 4:07 pm

well that proves its not our isps.... And still waitting for my 24 hour email..
patonb
 
Posts: 1074
Joined: Thu Oct 23, 2008 2:42 am

Re: Difficulties accessing Forum

Postby chriskwarren » Sun Nov 30, 2008 3:13 am

I can also confirm that I cannot access the site and my connection times out at the singlehop server just like the others. I am with Rogers and I have an open ticket that they have not responsed to. Other users on my forum who are also with Rogers also cannot access the site.
Image
chriskwarren
 
Posts: 61
Joined: Sun Nov 30, 2008 2:13 am

Re: Difficulties accessing Forum

Postby uncle_fungus » Sun Nov 30, 2008 3:36 pm

I've opened a supported ticket about this with our hosting provider, so hopefully we can get this resolved asap.
User avatar
uncle_fungus
Site Admin
 
Posts: 1639
Joined: Fri Nov 30, 2007 9:37 am
Location: Oxfordshire

Re: Difficulties accessing Forum

Postby Ol_Painless » Sat Dec 06, 2008 4:44 pm

I am also having this problem and can now only access the forum through a proxy. I am using AT&T uverse.
Ol_Painless
 
Posts: 5
Joined: Sat Jun 28, 2008 3:31 pm

PreviousNext

Return to Issues with this forum or with Stanford's website

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest