Failed Slot with a new RTX 2070

A forum for discussing FAH-related hardware choices and info on actual products (not speculation).

Moderator: Site Moderators

Forum rules
Please read the forum rules before posting.

Failed Slot with a new RTX 2070

Postby RomanValkre » Sat Nov 17, 2018 9:39 pm

Hello All, looking for a little help here. I just put a GPU into a rig that did not have one previously. I uninstalled FAH, and re-installed after the hardware install GPU driver is up to date. The slot fails almost as fast as I can get advanced control open. The log reports a bunch of bad work units. Log below up to the point the CPU slot finished its first %. Any ideas on what I need to do to get this thing working, it should not be a firewall or network setting... the rig has been happy CPU folding since I built it.

Code: Select all
*********************** Log Started 2018-11-17T21:25:58Z ***********************
21:25:58:************************* Folding@home Client *************************
21:25:58:      Website: http://folding.stanford.edu/
21:25:58:    Copyright: (c) 2009-2014 Stanford University
21:25:58:       Author: Joseph Coffland <joseph@cauldrondevelopment.com>
21:25:58:         Args: --open-web-control
21:25:58:       Config: <none>
21:25:58:******************************** Build ********************************
21:25:58:      Version: 7.4.4
21:25:58:         Date: Mar 4 2014
21:25:58:         Time: 20:26:54
21:25:58:      SVN Rev: 4130
21:25:58:       Branch: fah/trunk/client
21:25:58:     Compiler: Intel(R) C++ MSVC 1500 mode 1200
21:25:58:      Options: /TP /nologo /EHa /Qdiag-disable:4297,4103,1786,279 /Ox -arch:SSE
21:25:58:               /QaxSSE2,SSE3,SSSE3,SSE4.1,SSE4.2 /Qopenmp /Qrestrict /MT /Qmkl
21:25:58:     Platform: win32 XP
21:25:58:         Bits: 32
21:25:58:         Mode: Release
21:25:58:******************************* System ********************************
21:25:58:          CPU: Intel(R) Core(TM) i5-8600K CPU @ 3.60GHz
21:25:58:       CPU ID: GenuineIntel Family 6 Model 158 Stepping 10
21:25:58:         CPUs: 6
21:25:58:       Memory: 15.95GiB
21:25:58:  Free Memory: 13.10GiB
21:25:58:      Threads: WINDOWS_THREADS
21:25:58:   OS Version: 6.2
21:25:58:  Has Battery: true
21:25:58:   On Battery: false
21:25:58:   UTC Offset: -5
21:25:58:          PID: 14536
21:25:58:          CWD: C:/Users/Admin/AppData/Roaming/FAHClient
21:25:58:           OS: Windows 10 Enterprise
21:25:58:      OS Arch: AMD64
21:25:58:         GPUs: 0
21:25:58:         CUDA: 7.5
21:25:58:  CUDA Driver: 10000
21:25:58:Win32 Service: false
21:25:58:***********************************************************************
21:25:58:<config>
21:25:58:  <!-- Folding Slots -->
21:25:58:</config>
21:25:58:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:80
21:25:59:Updated GPUs.txt
21:25:59:Read GPUs.txt
21:25:59:Trying to access database...
21:25:59:Successfully acquired database lock
21:25:59:Enabled folding slot 00: PAUSED cpu:3 (not configured)
21:25:59:Enabled folding slot 01: PAUSED gpu:0:TU106-400A-A1 [GeForce RTX 2070 Rev. A] M 7465 (not configured)
21:27:00:Saving configuration to config.xml
21:27:00:<config>
21:27:00:  <!-- Folding Slots -->
21:27:00:  <slot id='0' type='CPU'/>
21:27:00:  <slot id='1' type='GPU'/>
21:27:00:</config>
21:27:00:Set client configured
21:27:00:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
21:27:05:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
21:27:05:WU00:FS00:Assigned to work server 155.247.166.220
21:27:05:WU00:FS00:Requesting new work unit for slot 00: READY cpu:3 from 155.247.166.220
21:27:05:WU00:FS00:Connecting to 155.247.166.220:8080
21:27:06:WU00:FS00:Downloading 795.76KiB
21:27:06:WU00:FS00:Download complete
21:27:06:WU00:FS00:Received Unit: id:00 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:14118 run:19 clone:8 gen:9 core:0xa7 unit:0x0000000b0002894c5b840055ee755d82
21:27:06:WU00:FS00:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/Win32/AMD64/AVX/Core_a7.fah
21:27:06:WU00:FS00:Connecting to cores.foldingathome.org:80
21:27:06:WU00:FS00:FahCore a7: Downloading 6.82MiB
21:27:07:WU00:FS00:FahCore a7: Download complete
21:27:07:WU00:FS00:Valid core signature
21:27:07:WU00:FS00:Unpacked 20.16MiB to cores/cores.foldingathome.org/Win32/AMD64/AVX/Core_a7.fah/FahCore_a7.exe
21:27:07:WU00:FS00:Unpacked 2.64MiB to cores/cores.foldingathome.org/Win32/AMD64/AVX/Core_a7.fah/libfftw3f-3.dll
21:27:07:WU00:FS00:Starting
21:27:07:WU00:FS00:Running FahCore: "C:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" C:/Users/Admin/AppData/Roaming/FAHClient/cores/cores.foldingathome.org/Win32/AMD64/AVX/Core_a7.fah/FahCore_a7.exe -dir 00 -suffix 01 -version 704 -lifeline 14536 -checkpoint 15 -np 3
21:27:07:WU00:FS00:Started FahCore on PID 8776
21:27:07:WU00:FS00:Core PID:13740
21:27:07:WU00:FS00:FahCore 0xa7 started
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:*********************** Log Started 2018-11-17T21:27:08Z ***********************
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:************************** Gromacs Folding@home Core ***************************
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:       Type: 0xa7
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:       Core: Gromacs
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:    Website: https://foldingathome.org/
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:  Copyright: (c) 2009-2018 foldingathome.org
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:     Author: Joseph Coffland <joseph@cauldrondevelopment.com>
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:       Args: -dir 00 -suffix 01 -version 704 -lifeline 8776 -checkpoint 15 -np 3
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:     Config: <none>
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:************************************ Build *************************************
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:    Version: 0.0.17
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:       Date: Apr 27 2018
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:       Time: 16:19:36
21:27:08:WU00:FS00:0xa7: Repository: Git
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:   Revision: 21359963583d09ec2063ef946399441c4df4ccd7
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:     Branch: master
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:   Compiler: Visual C++ 2008
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:    Options: /TP /nologo /EHa /wd4297 /wd4103 /Ox /MT
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:   Platform: win32 10
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:       Bits: 64
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:       Mode: Release
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:       SIMD: avx_256
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:************************************ System ************************************
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:        CPU: Unknown
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:     CPU ID:
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:       CPUs: 6
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:     Memory: 15.95GiB
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:Free Memory: 13.05GiB
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:    Threads: WINDOWS_THREADS
21:27:08:WU00:FS00:0xa7: OS Version: 6.2
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:Has Battery: true
21:27:08:WU00:FS00:0xa7: On Battery: false
21:27:08:WU00:FS00:0xa7: UTC Offset: -5
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:        PID: 13740
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:        CWD: C:\Users\Admin\AppData\Roaming\FAHClient\work
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:         OS: Windows 10 Pro
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:    OS Arch: AMD64
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:********************************************************************************
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:Project: 14118 (Run 19, Clone 8, Gen 9)
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:Unit: 0x0000000b0002894c5b840055ee755d82
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:Reading tar file core.xml
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:Reading tar file frame9.tpr
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:Digital signatures verified
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:Calling: mdrun -s frame9.tpr -o frame9.trr -cpt 15 -nt 3
21:27:08:WU00:FS00:0xa7:Steps: first=22500000 total=2500000
21:27:09:WU00:FS00:0xa7:Completed 1 out of 2500000 steps (0%)
21:27:43:Saving configuration to config.xml
21:27:43:<config>
21:27:43:  <!-- Network -->
21:27:43:  <proxy v=':8080'/>
21:27:43:
21:27:43:  <!-- User Information -->
21:27:43:  <passkey v='********************************'/>
21:27:43:  <team v='225819'/>
21:27:43:  <user v='Legion'/>
21:27:43:
21:27:43:  <!-- Folding Slots -->
21:27:43:  <slot id='0' type='CPU'/>
21:27:43:  <slot id='1' type='GPU'/>
21:27:43:</config>
21:27:51:FS00:Shutting core down
21:27:51:WU00:FS00:0xa7:WARNING:Console control signal 1 on PID 13740
21:27:51:WU00:FS00:0xa7:Exiting, please wait. . .
21:27:51:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:80
21:27:52:WU00:FS00:0xa7:Folding@home Core Shutdown: INTERRUPTED
21:27:52:WU00:FS00:FahCore returned: INTERRUPTED (102 = 0x66)
21:27:52:WU01:FS01:Assigned to work server 140.163.4.231
21:27:52:WU01:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:0:TU106-400A-A1 [GeForce RTX 2070 Rev. A] M 7465 from 140.163.4.231
21:27:52:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:27:52:WU00:FS00:Starting
21:27:52:WARNING:WU00:FS00:Changed SMP threads from 3 to 5 this can cause some work units to fail
21:27:52:WU00:FS00:Running FahCore: "C:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" C:/Users/Admin/AppData/Roaming/FAHClient/cores/cores.foldingathome.org/Win32/AMD64/AVX/Core_a7.fah/FahCore_a7.exe -dir 00 -suffix 01 -version 704 -lifeline 14536 -checkpoint 15 -np 5
21:27:52:WU00:FS00:Started FahCore on PID 4112
21:27:52:WU00:FS00:Core PID:7096
21:27:52:WU00:FS00:FahCore 0xa7 started
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:*********************** Log Started 2018-11-17T21:27:52Z ***********************
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:************************** Gromacs Folding@home Core ***************************
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:       Type: 0xa7
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:       Core: Gromacs
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:    Website: https://foldingathome.org/
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:  Copyright: (c) 2009-2018 foldingathome.org
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:     Author: Joseph Coffland <joseph@cauldrondevelopment.com>
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:       Args: -dir 00 -suffix 01 -version 704 -lifeline 4112 -checkpoint 15 -np 5
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:     Config: <none>
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:************************************ Build *************************************
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:    Version: 0.0.17
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:       Date: Apr 27 2018
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:       Time: 16:19:36
21:27:53:WU00:FS00:0xa7: Repository: Git
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:   Revision: 21359963583d09ec2063ef946399441c4df4ccd7
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:     Branch: master
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:   Compiler: Visual C++ 2008
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:    Options: /TP /nologo /EHa /wd4297 /wd4103 /Ox /MT
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:   Platform: win32 10
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:       Bits: 64
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:       Mode: Release
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:       SIMD: avx_256
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:************************************ System ************************************
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:        CPU: Unknown
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:     CPU ID:
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:       CPUs: 6
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:     Memory: 15.95GiB
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:Free Memory: 13.06GiB
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:    Threads: WINDOWS_THREADS
21:27:53:WU00:FS00:0xa7: OS Version: 6.2
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:Has Battery: true
21:27:53:WU00:FS00:0xa7: On Battery: false
21:27:53:WU00:FS00:0xa7: UTC Offset: -5
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:        PID: 7096
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:        CWD: C:\Users\Admin\AppData\Roaming\FAHClient\work
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:         OS: Windows 10 Pro
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:    OS Arch: AMD64
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:********************************************************************************
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:Project: 14118 (Run 19, Clone 8, Gen 9)
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:Unit: 0x0000000b0002894c5b840055ee755d82
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:Digital signatures verified
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:Reducing thread count from 5 to 4 to avoid domain decomposition by a prime number > 3
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:Calling: mdrun -s frame9.tpr -o frame9.trr -cpi state.cpt -cpt 15 -nt 4
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:Steps: first=22500000 total=2500000
21:27:53:WU01:FS01:Downloading 11.29MiB
21:27:53:WU00:FS00:0xa7:Completed 2632 out of 2500000 steps (0%)
21:27:56:WU01:FS01:Download complete
21:27:56:WU01:FS01:Received Unit: id:01 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:11720 run:0 clone:1582 gen:182 core:0x21 unit:0x000000e38ca304e75b8d8e440c922996
21:27:56:WU01:FS01:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/Win32/AMD64/NVIDIA/Fermi/Core_21.fah
21:27:56:WU01:FS01:Connecting to cores.foldingathome.org:80
21:27:56:WU01:FS01:FahCore 21: Downloading 3.47MiB
21:27:57:WU01:FS01:FahCore 21: Download complete
21:27:57:WU01:FS01:Valid core signature
21:27:57:WU01:FS01:Unpacked 11.80MiB to cores/cores.foldingathome.org/Win32/AMD64/NVIDIA/Fermi/Core_21.fah/FahCore_21.exe
21:27:57:WU01:FS01:Starting
21:27:57:WU01:FS01:Running FahCore: "C:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" C:/Users/Admin/AppData/Roaming/FAHClient/cores/cores.foldingathome.org/Win32/AMD64/NVIDIA/Fermi/Core_21.fah/FahCore_21.exe -dir 01 -suffix 01 -version 704 -lifeline 14536 -checkpoint 15 -gpu 0 -gpu-vendor nvidia
21:27:57:WU01:FS01:Started FahCore on PID 3000
21:27:57:WU01:FS01:Core PID:9696
21:27:57:WU01:FS01:FahCore 0x21 started
21:27:58:WARNING:WU01:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
21:27:58:WU01:FS01:Sending unit results: id:01 state:SEND error:FAULTY project:11720 run:0 clone:1582 gen:182 core:0x21 unit:0x000000e38ca304e75b8d8e440c922996
21:27:58:WU01:FS01:Uploading 5.50KiB to 140.163.4.231
21:27:58:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:27:58:WU01:FS01:Upload complete
21:27:58:WU02:FS01:Connecting to 65.254.110.245:80
21:27:58:WU01:FS01:Server responded WORK_ACK (400)
21:27:58:WU01:FS01:Cleaning up
21:27:59:WU02:FS01:Assigned to work server 140.163.4.231
21:27:59:WU02:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:0:TU106-400A-A1 [GeForce RTX 2070 Rev. A] M 7465 from 140.163.4.231
21:27:59:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:27:59:WU02:FS01:Downloading 14.57MiB
21:28:01:Saving configuration to config.xml
21:28:01:<config>
21:28:01:  <!-- Network -->
21:28:01:  <proxy v=':8080'/>
21:28:01:
21:28:01:  <!-- Slot Control -->
21:28:01:  <power v='full'/>
21:28:01:
21:28:01:  <!-- User Information -->
21:28:01:  <passkey v='********************************'/>
21:28:01:  <team v='225819'/>
21:28:01:  <user v='Legion'/>
21:28:01:
21:28:01:  <!-- Folding Slots -->
21:28:01:  <slot id='0' type='CPU'/>
21:28:01:  <slot id='1' type='GPU'/>
21:28:01:</config>
21:28:02:WU02:FS01:Download complete
21:28:02:WU02:FS01:Received Unit: id:02 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:11728 run:0 clone:1814 gen:214 core:0x21 unit:0x000001118ca304e75ba0326acff43e35
21:28:02:WU02:FS01:Starting
21:28:02:WU02:FS01:Running FahCore: "C:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" C:/Users/Admin/AppData/Roaming/FAHClient/cores/cores.foldingathome.org/Win32/AMD64/NVIDIA/Fermi/Core_21.fah/FahCore_21.exe -dir 02 -suffix 01 -version 704 -lifeline 14536 -checkpoint 15 -gpu 0 -gpu-vendor nvidia
21:28:02:WU02:FS01:Started FahCore on PID 9692
21:28:02:WU02:FS01:Core PID:9948
21:28:02:WU02:FS01:FahCore 0x21 started
21:28:03:WARNING:WU02:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
21:28:03:WU02:FS01:Sending unit results: id:02 state:SEND error:FAULTY project:11728 run:0 clone:1814 gen:214 core:0x21 unit:0x000001118ca304e75ba0326acff43e35
21:28:03:WU02:FS01:Uploading 5.50KiB to 140.163.4.231
21:28:03:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:28:03:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:80
21:28:03:WU02:FS01:Upload complete
21:28:03:WU02:FS01:Server responded WORK_ACK (400)
21:28:03:WU02:FS01:Cleaning up
21:28:04:WU01:FS01:Assigned to work server 140.163.4.231
21:28:04:WU01:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:0:TU106-400A-A1 [GeForce RTX 2070 Rev. A] M 7465 from 140.163.4.231
21:28:04:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:28:05:WU01:FS01:Downloading 25.28MiB
21:28:06:WU01:FS01:Download complete
21:28:07:WU01:FS01:Received Unit: id:01 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:11718 run:0 clone:2984 gen:21 core:0x21 unit:0x000000158ca304e75bbce91cb362d2c1
21:28:07:WU01:FS01:Starting
21:28:07:WU01:FS01:Running FahCore: "C:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" C:/Users/Admin/AppData/Roaming/FAHClient/cores/cores.foldingathome.org/Win32/AMD64/NVIDIA/Fermi/Core_21.fah/FahCore_21.exe -dir 01 -suffix 01 -version 704 -lifeline 14536 -checkpoint 15 -gpu 0 -gpu-vendor nvidia
21:28:07:WU01:FS01:Started FahCore on PID 15112
21:28:07:WU01:FS01:Core PID:14456
21:28:07:WU01:FS01:FahCore 0x21 started
21:28:07:WARNING:WU01:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
21:28:07:WU01:FS01:Sending unit results: id:01 state:SEND error:FAULTY project:11718 run:0 clone:2984 gen:21 core:0x21 unit:0x000000158ca304e75bbce91cb362d2c1
21:28:07:WU01:FS01:Uploading 5.50KiB to 140.163.4.231
21:28:07:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:28:07:WU01:FS01:Upload complete
21:28:07:WU01:FS01:Server responded WORK_ACK (400)
21:28:07:WU01:FS01:Cleaning up
21:28:07:WU02:FS01:Connecting to 65.254.110.245:80
21:28:08:WU02:FS01:Assigned to work server 140.163.4.231
21:28:08:WU02:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:0:TU106-400A-A1 [GeForce RTX 2070 Rev. A] M 7465 from 140.163.4.231
21:28:08:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:28:09:WU02:FS01:Downloading 20.07MiB
21:28:10:WU02:FS01:Download complete
21:28:10:WU02:FS01:Received Unit: id:02 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:11719 run:0 clone:1323 gen:128 core:0x21 unit:0x000000a78ca304e75b89909a9897ee9b
21:28:10:WU02:FS01:Starting
21:28:10:WU02:FS01:Running FahCore: "C:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" C:/Users/Admin/AppData/Roaming/FAHClient/cores/cores.foldingathome.org/Win32/AMD64/NVIDIA/Fermi/Core_21.fah/FahCore_21.exe -dir 02 -suffix 01 -version 704 -lifeline 14536 -checkpoint 15 -gpu 0 -gpu-vendor nvidia
21:28:10:WU02:FS01:Started FahCore on PID 13156
21:28:10:WU02:FS01:Core PID:2316
21:28:10:WU02:FS01:FahCore 0x21 started
21:28:11:WARNING:WU02:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
21:28:11:WU02:FS01:Sending unit results: id:02 state:SEND error:FAULTY project:11719 run:0 clone:1323 gen:128 core:0x21 unit:0x000000a78ca304e75b89909a9897ee9b
21:28:11:WU02:FS01:Uploading 5.50KiB to 140.163.4.231
21:28:11:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:28:11:WU02:FS01:Upload complete
21:28:11:WU02:FS01:Server responded WORK_ACK (400)
21:28:11:WU02:FS01:Cleaning up
21:28:11:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:80
21:28:12:WU01:FS01:Assigned to work server 140.163.4.231
21:28:12:WU01:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:0:TU106-400A-A1 [GeForce RTX 2070 Rev. A] M 7465 from 140.163.4.231
21:28:12:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:28:13:WU01:FS01:Downloading 14.57MiB
21:28:14:WU01:FS01:Download complete
21:28:14:WU01:FS01:Received Unit: id:01 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:11728 run:0 clone:1741 gen:159 core:0x21 unit:0x000000d08ca304e75ba03265acc96e54
21:28:14:WU01:FS01:Starting
21:28:14:WU01:FS01:Running FahCore: "C:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" C:/Users/Admin/AppData/Roaming/FAHClient/cores/cores.foldingathome.org/Win32/AMD64/NVIDIA/Fermi/Core_21.fah/FahCore_21.exe -dir 01 -suffix 01 -version 704 -lifeline 14536 -checkpoint 15 -gpu 0 -gpu-vendor nvidia
21:28:14:WU01:FS01:Started FahCore on PID 15072
21:28:14:WU01:FS01:Core PID:2740
21:28:14:WU01:FS01:FahCore 0x21 started
21:28:15:WARNING:WU01:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
21:28:15:WU01:FS01:Sending unit results: id:01 state:SEND error:FAULTY project:11728 run:0 clone:1741 gen:159 core:0x21 unit:0x000000d08ca304e75ba03265acc96e54
21:28:15:WU01:FS01:Uploading 5.50KiB to 140.163.4.231
21:28:15:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:28:15:WU01:FS01:Upload complete
21:28:15:WU01:FS01:Server responded WORK_ACK (400)
21:28:15:WU01:FS01:Cleaning up
21:28:15:WU02:FS01:Connecting to 65.254.110.245:80
21:28:15:WU02:FS01:Assigned to work server 140.163.4.231
21:28:15:WU02:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:0:TU106-400A-A1 [GeForce RTX 2070 Rev. A] M 7465 from 140.163.4.231
21:28:15:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:28:16:WU02:FS01:Downloading 20.07MiB
21:28:20:WU02:FS01:Download complete
21:28:20:WU02:FS01:Received Unit: id:02 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:11719 run:0 clone:2063 gen:44 core:0x21 unit:0x000000398ca304e75bbce92426cfa378
21:28:20:WU02:FS01:Starting
21:28:20:WU02:FS01:Running FahCore: "C:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" C:/Users/Admin/AppData/Roaming/FAHClient/cores/cores.foldingathome.org/Win32/AMD64/NVIDIA/Fermi/Core_21.fah/FahCore_21.exe -dir 02 -suffix 01 -version 704 -lifeline 14536 -checkpoint 15 -gpu 0 -gpu-vendor nvidia
21:28:20:WU02:FS01:Started FahCore on PID 14652
21:28:20:WU02:FS01:Core PID:8604
21:28:20:WU02:FS01:FahCore 0x21 started
21:28:21:WARNING:WU02:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
21:28:21:WU02:FS01:Sending unit results: id:02 state:SEND error:FAULTY project:11719 run:0 clone:2063 gen:44 core:0x21 unit:0x000000398ca304e75bbce92426cfa378
21:28:21:WU02:FS01:Uploading 5.50KiB to 140.163.4.231
21:28:21:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:28:21:WU02:FS01:Upload complete
21:28:21:WU02:FS01:Server responded WORK_ACK (400)
21:28:21:WU02:FS01:Cleaning up
21:28:21:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:80
21:28:21:WU01:FS01:Assigned to work server 140.163.4.231
21:28:21:WU01:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:0:TU106-400A-A1 [GeForce RTX 2070 Rev. A] M 7465 from 140.163.4.231
21:28:21:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:28:23:WU01:FS01:Downloading 11.29MiB
21:28:24:WU01:FS01:Download complete
21:28:24:WU01:FS01:Received Unit: id:01 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:11720 run:0 clone:743 gen:367 core:0x21 unit:0x000001bd8ca304e75b89a0ba72645734
21:28:24:WU01:FS01:Starting
21:28:24:WU01:FS01:Running FahCore: "C:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" C:/Users/Admin/AppData/Roaming/FAHClient/cores/cores.foldingathome.org/Win32/AMD64/NVIDIA/Fermi/Core_21.fah/FahCore_21.exe -dir 01 -suffix 01 -version 704 -lifeline 14536 -checkpoint 15 -gpu 0 -gpu-vendor nvidia
21:28:24:WU01:FS01:Started FahCore on PID 9588
21:28:24:WU01:FS01:Core PID:13648
21:28:24:WU01:FS01:FahCore 0x21 started
21:28:25:WARNING:WU01:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
21:28:25:WU01:FS01:Sending unit results: id:01 state:SEND error:FAULTY project:11720 run:0 clone:743 gen:367 core:0x21 unit:0x000001bd8ca304e75b89a0ba72645734
21:28:25:WU01:FS01:Uploading 5.50KiB to 140.163.4.231
21:28:25:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:28:25:WU01:FS01:Upload complete
21:28:25:WU01:FS01:Server responded WORK_ACK (400)
21:28:25:WU01:FS01:Cleaning up
21:28:25:WU02:FS01:Connecting to 65.254.110.245:80
21:28:25:WU02:FS01:Assigned to work server 140.163.4.231
21:28:25:WU02:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:0:TU106-400A-A1 [GeForce RTX 2070 Rev. A] M 7465 from 140.163.4.231
21:28:25:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:28:26:WU02:FS01:Downloading 25.27MiB
21:28:29:WU02:FS01:Download complete
21:28:30:WU02:FS01:Received Unit: id:02 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:11718 run:0 clone:1286 gen:123 core:0x21 unit:0x0000009d8ca304e75b898ffaad19850e
21:28:30:WU02:FS01:Starting
21:28:30:WU02:FS01:Running FahCore: "C:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" C:/Users/Admin/AppData/Roaming/FAHClient/cores/cores.foldingathome.org/Win32/AMD64/NVIDIA/Fermi/Core_21.fah/FahCore_21.exe -dir 02 -suffix 01 -version 704 -lifeline 14536 -checkpoint 15 -gpu 0 -gpu-vendor nvidia
21:28:30:WU02:FS01:Started FahCore on PID 15172
21:28:30:WU02:FS01:Core PID:6868
21:28:30:WU02:FS01:FahCore 0x21 started
21:28:30:WARNING:WU02:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
21:28:30:WU02:FS01:Sending unit results: id:02 state:SEND error:FAULTY project:11718 run:0 clone:1286 gen:123 core:0x21 unit:0x0000009d8ca304e75b898ffaad19850e
21:28:30:WU02:FS01:Uploading 5.50KiB to 140.163.4.231
21:28:30:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:28:30:WU02:FS01:Upload complete
21:28:30:WU02:FS01:Server responded WORK_ACK (400)
21:28:30:WU02:FS01:Cleaning up
21:28:30:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:80
21:28:31:WU01:FS01:Assigned to work server 140.163.4.231
21:28:31:WU01:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:0:TU106-400A-A1 [GeForce RTX 2070 Rev. A] M 7465 from 140.163.4.231
21:28:31:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:28:32:WU01:FS01:Downloading 19.84MiB
21:28:34:WU01:FS01:Download complete
21:28:34:WU01:FS01:Received Unit: id:01 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:11726 run:0 clone:2939 gen:22 core:0x21 unit:0x0000001c8ca304e75bbcea791ddc2b51
21:28:34:WU01:FS01:Starting
21:28:34:WU01:FS01:Running FahCore: "C:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" C:/Users/Admin/AppData/Roaming/FAHClient/cores/cores.foldingathome.org/Win32/AMD64/NVIDIA/Fermi/Core_21.fah/FahCore_21.exe -dir 01 -suffix 01 -version 704 -lifeline 14536 -checkpoint 15 -gpu 0 -gpu-vendor nvidia
21:28:34:WU01:FS01:Started FahCore on PID 14576
21:28:34:WU01:FS01:Core PID:9820
21:28:34:WU01:FS01:FahCore 0x21 started
21:28:35:WARNING:WU01:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
21:28:35:WU01:FS01:Sending unit results: id:01 state:SEND error:FAULTY project:11726 run:0 clone:2939 gen:22 core:0x21 unit:0x0000001c8ca304e75bbcea791ddc2b51
21:28:35:WU01:FS01:Uploading 5.50KiB to 140.163.4.231
21:28:35:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:28:35:WU01:FS01:Upload complete
21:28:35:WU01:FS01:Server responded WORK_ACK (400)
21:28:35:WU01:FS01:Cleaning up
21:28:35:WU02:FS01:Connecting to 65.254.110.245:80
21:28:35:WU02:FS01:Assigned to work server 140.163.4.231
21:28:35:WU02:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:0:TU106-400A-A1 [GeForce RTX 2070 Rev. A] M 7465 from 140.163.4.231
21:28:35:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:28:36:WU02:FS01:Downloading 19.84MiB
21:28:40:WU02:FS01:Download complete
21:28:40:WU02:FS01:Received Unit: id:02 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:11726 run:0 clone:2710 gen:19 core:0x21 unit:0x000000168ca304e75bbcea5c6e16ee64
21:28:40:WU02:FS01:Starting
21:28:40:WU02:FS01:Running FahCore: "C:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" C:/Users/Admin/AppData/Roaming/FAHClient/cores/cores.foldingathome.org/Win32/AMD64/NVIDIA/Fermi/Core_21.fah/FahCore_21.exe -dir 02 -suffix 01 -version 704 -lifeline 14536 -checkpoint 15 -gpu 0 -gpu-vendor nvidia
21:28:40:WU02:FS01:Started FahCore on PID 9620
21:28:40:WU02:FS01:Core PID:13944
21:28:40:WU02:FS01:FahCore 0x21 started
21:28:40:WARNING:WU02:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
21:28:40:WU02:FS01:Sending unit results: id:02 state:SEND error:FAULTY project:11726 run:0 clone:2710 gen:19 core:0x21 unit:0x000000168ca304e75bbcea5c6e16ee64
21:28:40:WU02:FS01:Uploading 5.50KiB to 140.163.4.231
21:28:40:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.231:8080
21:28:40:WU02:FS01:Upload complete
21:28:41:WU02:FS01:Server responded WORK_ACK (400)
21:28:41:WU02:FS01:Cleaning up
21:32:39:WU00:FS00:0xa7:Completed 25000 out of 2500000 steps (1%)
RomanValkre
 
Posts: 20
Joined: Thu Sep 26, 2013 10:55 pm

Re: Failed Slot with a new RTX 2070

Postby bruce » Sat Nov 17, 2018 11:37 pm

Looking at the first WU:
https://apps.foldingathome.org/wu#proje ... 82&gen=182
it shows it failred on 3 systems and then was successfully completed on a fourth.

Many of he other WUs listesd in your log have not yet been returned by the next assignee. That's probably because they're still working on it and may successfully complete it soon.

If your GPU is overclocked, set back to the nominal speeds and see if that helps. Also, check that your power supply can provide adequate 12V power.
bruce
 
Posts: 22021
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Re: Failed Slot with a new RTX 2070

Postby RomanValkre » Sun Nov 18, 2018 3:12 am

Thank you for taking the time to answer. I have set the card to factory default and I am still getting bad work units. The PSU "should" be more than enough its a 750w; however, I am running the 8pin and the 6 pin from the same cable. Should I use separate ones? I don't have a spare that I could easily swap in (would have to pull my main system apart to get its 850W G2 out), but I could if we have to go there.
RomanValkre
 
Posts: 20
Joined: Thu Sep 26, 2013 10:55 pm

Re: Failed Slot with a new RTX 2070

Postby gordonbb » Sun Nov 18, 2018 6:53 am

RomanValkre wrote:Thank you for taking the time to answer. I have set the card to factory default and I am still getting bad work units. The PSU "should" be more than enough its a 750w; however, I am running the 8pin and the 6 pin from the same cable. Should I use separate ones? I don't have a spare that I could easily swap in (would have to pull my main system apart to get its 850W G2 out), but I could if we have to go there.


You should be fine using the one power cable for both pins. The 2070 should be about 250W so less 75W from the PCIe slot it will draw a max of 175W from the 6 + 8 pins so about 14.6A at 12V but spread over 3 to 4 wires only say 5A max. The cables are usually 18AWG and so should be able to handle it. Worst case see if you can find a Molex to 6-pin adapter that you get with some cards.
Image
User avatar
gordonbb
 
Posts: 68
Joined: Mon May 21, 2018 4:12 pm
Location: Great White North

Re: Failed Slot with a new RTX 2070

Postby bruce » Sun Nov 18, 2018 7:00 am

gordonbb wrote:Worst case see if you can find a Molex to 6-pin adapter that you get with some cards.
You can also get them at your local computer store or order them on-line.

Does your power supply provide 2 different 12v supply circuits or is there only one (combined)?
bruce
 
Posts: 22021
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Re: Failed Slot with a new RTX 2070

Postby gordonbb » Sun Nov 18, 2018 7:01 am

Bad WU usually means overclocked. But it can also be an indication that the GPU is running hot.

Check the GPU temps and if it’s hot try running with the side off the case.

If your 8600K is overclocked you might want to try turning that back to stock.

I’ve been running a 2700 for a couple of weeks now and it’s a champ. 2040MHz and 1.27MPPD under Linux and the GPU at 60C
User avatar
gordonbb
 
Posts: 68
Joined: Mon May 21, 2018 4:12 pm
Location: Great White North

Re: Failed Slot with a new RTX 2070

Postby foldy » Sun Nov 18, 2018 9:38 am

Maybe it needs a driver update as the GPU work units fail immidiately on start and it's Windows 10 so maybe OpenCL broken. Download latest driver from nvidia.com
foldy
 
Posts: 1316
Joined: Sat Dec 01, 2012 3:43 pm

Re: Failed Slot with a new RTX 2070

Postby toTOW » Sun Nov 18, 2018 1:22 pm

Yes, first thing I would try here is to reinstall drivers after a fresh download from NV ...
Folding@Home beta tester since 2002. Folding Forum moderator since July 2008.

FAH-Addict : latest news, tests and reviews about Folding@Home project.

Image
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 8622
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:38 am
Location: Bordeaux, France

Re: Failed Slot with a new RTX 2070

Postby RomanValkre » Sun Nov 18, 2018 3:52 pm

You can also get them at your local computer store or order them on-line.

Does your power supply provide 2 different 12v supply circuits or is there only one (combined)?



There is two CPU/PCIE connectors on the PSU, its a Seasonic focus Gold
RomanValkre
 
Posts: 20
Joined: Thu Sep 26, 2013 10:55 pm

Re: Failed Slot with a new RTX 2070

Postby RomanValkre » Sun Nov 18, 2018 3:53 pm

Bad WU usually means overclocked. But it can also be an indication that the GPU is running hot.

Check the GPU temps and if it’s hot try running with the side off the case.

If your 8600K is overclocked you might want to try turning that back to stock.

I’ve been running a 2700 for a couple of weeks now and it’s a champ. 2040MHz and 1.27MPPD under Linux and the GPU at 60C


The CPU is not over clocked, and the slot fails before the GPU gets hot enough to turn on the fans:(
RomanValkre
 
Posts: 20
Joined: Thu Sep 26, 2013 10:55 pm

Re: Failed Slot with a new RTX 2070

Postby RomanValkre » Sun Nov 18, 2018 3:56 pm

Yes, first thing I would try here is to reinstall drivers after a fresh download from NV ...


Will try a re-install of the driver. I may also just nuke and pave the OS to be absolutely sure its not a factor. This is my media pc so its not super important (who am I kidding, it sits in the living room and play Pandora and Netflix once or twice a week). Will post back next weekend after I have had a chance to futz with it. Thank you all for your time.
RomanValkre
 
Posts: 20
Joined: Thu Sep 26, 2013 10:55 pm

Re: Failed Slot with a new RTX 2070

Postby bruce » Sun Nov 18, 2018 5:21 pm

I's still check the temperature of the CPU. It's heatsink may not be doing its job.
bruce
 
Posts: 22021
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Re: Failed Slot with a new RTX 2070

Postby gordonbb » Sun Nov 18, 2018 6:32 pm

RomanValkre wrote:
Yes, first thing I would try here is to reinstall drivers after a fresh download from NV ...


Will try a re-install of the driver. I may also just nuke and pave the OS to be absolutely sure its not a factor. This is my media pc so its not super important (who am I kidding, it sits in the living room and play Pandora and Netflix once or twice a week). Will post back next weekend after I have had a chance to futz with it. Thank you all for your time.

There’s and option for a clean install with the NVidia drivers that can get rid of old “crust” hanging about. Deselecting NVidia experience can also help as that just reports back to NVidia and auto updates drivers. I’m running 4.10.75 I believe on my 2070

As Bruce said also check the temps as there have been a few bad boards released into the wild but I’ve only seen reports on the 2080Ti
User avatar
gordonbb
 
Posts: 68
Joined: Mon May 21, 2018 4:12 pm
Location: Great White North

Re: Failed Slot with a new RTX 2070

Postby toTOW » Sun Nov 18, 2018 10:22 pm

Also, I'd like to see a client startup log more recent than the first one which found no usable GPUs ...
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 8622
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:38 am
Location: Bordeaux, France

Re: Failed Slot with a new RTX 2070

Postby RomanValkre » Sun Nov 18, 2018 11:47 pm

OK, did a full remove of the driver, and reinstalled. Still getting bad work units. The GPU temp never got above 30C. I did notice something strange, when I open GPU-Z the OpenCL box is not checked... don't I need that for FAH? I am unsure how to troubleshoot this further other than just re-installing Win10, hopefully I will get the chance to do that on Thursday. Open to other ideas:)
RomanValkre
 
Posts: 20
Joined: Thu Sep 26, 2013 10:55 pm

Next

Return to FAH Hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron