GeForce RTX 2060

A forum for discussing FAH-related hardware choices and info on actual products (not speculation).

Moderator: Site Moderators

Forum rules
Please read the forum rules before posting.

Re: GeForce RTX 2060

Postby ajm » Sat May 09, 2020 7:10 pm

I don't see a 1060 in those logs. There is a 2060 and:

Code: Select all
10:45:33:WU00:FS01:Requesting new work unit for slot 01: RUNNING gpu:0:GP107 [GeForce GTX 1050 LP] 1862 from 128.252.203.2
ajm
 
Posts: 499
Joined: Sat Mar 21, 2020 6:22 am
Location: Lucerne, Switzerland

Re: GeForce RTX 2060

Postby JimboPalmer » Sat May 09, 2020 7:17 pm

I do not have a true GTX 1050, but my GTX 1050 ti LP does almost 200k PPD on Core_22 and closer to 150k PPD on Core_21.

In general, Low Profile cards get less PPD as the heatsink/airflow is not as good.
Tsar of all the Rushers
I tried to remain childlike, all I achieved was childish.
A friend to those who want no friends
JimboPalmer
 
Posts: 1962
Joined: Mon Feb 16, 2009 5:12 am
Location: Greenwood MS USA

Re: GeForce RTX 2060

Postby KA1J » Sat May 09, 2020 8:10 pm

ajm wrote:I don't see a 1060 in those logs. There is a 2060 and:

Code: Select all
10:45:33:WU00:FS01:Requesting new work unit for slot 01: RUNNING gpu:0:GP107 [GeForce GTX 1050 LP] 1862 from 128.252.203.2


Criminy, I guess it is a 1050... Here I've been thinking of it as a 1060 since I picked it up a few years back. Never thought about it after installing it, I just bought it for the HDMI output. Now, with the COVID & folding helping in the fight, I discovered my card would work with F@H so started with the WU on that computer and ran it on the GTX 1080. Then I bought the RTX 2060 KO to do folding exclusively & with all the cards I mistook the 1050 for a 1060...

I don't have one game I've installed, no game controller in the house. I consider these purchases as my charity donation to science & the fight against this virus. Once this crisis is over, I'll assign a new but to me, worthy project and let it keep going. I'm considering getting a RTX 2080Tii just for folding only & leave it in the basement computer so I won't have the fan running while I'm listening to the stereo.

We all donate in ways we see fit. ;)
ROG Strix Z390-E Motherboard
i7-8700K @ 5100 MHz
32 Gig GSkill RAM
NVIDIA GeForce GTX 1080
KA1J
 
Posts: 43
Joined: Tue Mar 10, 2020 8:53 am
Location: CT

Re: GeForce RTX 2060

Postby ceng » Thu May 14, 2020 9:47 pm

I am getting "Not detected: clGetDeviceIDs() returned -1" for my EVGA RTX 2060 KO. CUDA is detected but I had to manually set the slot to 0 instead of -1. I have the latest Nvidia drivers, and it has picked up a job and started folding.

I just wanted to confirm that this is what's expected for the OpenCL setting on the RTX 2060. GPU-Z reports both OpenCL and CUDA available. Previously I had an AMD R9 280x and it appears to have used OpenCL.
ceng
 
Posts: 2
Joined: Thu May 14, 2020 9:42 pm

Re: GeForce RTX 2060

Postby PantherX » Fri May 15, 2020 4:09 am

Welcome to the F@H Forum ceng,

If you previously had AMD GPUs in the system before installing Nvidia GPUs, you may need to use DDU (https://www.guru3d.com/files-details/di ... nload.html) to clear all the leftover files and then perform a fresh installation of Nvidia Drivers from the website (https://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us#). If that doesn't work, please post the log file to see what's happening on your system. Guidance on posting your log file can be found here if needed: viewtopic.php?f=24&t=26036
ETA:
Now ↞ Very Soon ↔ Soon ↔ Soon-ish ↔ Not Soon ↠ End Of Time

Welcome To The F@H Support Forum Ӂ Troubleshooting Bad WUs Ӂ Troubleshooting Server Connectivity Issues
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6343
Joined: Wed Dec 23, 2009 10:33 am
Location: Land Of The Long White Cloud

Re: GeForce RTX 2060

Postby ceng » Fri May 15, 2020 6:19 am

PantherX wrote:Welcome to the F@H Forum ceng,

If you previously had AMD GPUs in the system before installing Nvidia GPUs, you may need to use DDU (https://www.guru3d.com/files-details/di ... nload.html) to clear all the leftover files and then perform a fresh installation of Nvidia Drivers from the website (https://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us#). If that doesn't work, please post the log file to see what's happening on your system. Guidance on posting your log file can be found here if needed: viewtopic.php?f=24&t=26036


Thanks! I uninstalled all the Radeon software via the Windows add/remove programs page, and OpenCL was detected again. Didn't even have to use DDU, but good to know about it. Appreciate the help!
ceng
 
Posts: 2
Joined: Thu May 14, 2020 9:42 pm

Previous

Return to FAH Hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron