Can't Send WU to Collection server (v.5.04 W2k)

Post here if you have issues with any version of the 5.0x client for Windows

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

Can't Send WU to Collection server (v.5.04 W2k)

Postby HydroxyMethylRadical » Wed Apr 07, 2010 8:32 am

I have problems with sending completed units to Collection Server

Here is the piece of logfile.

Code: Select all
--- Opening Log file [April 7 06:48:02]


# Windows Console Edition #####################################################
###############################################################################

                       Folding@Home Client Version 5.04beta

                          http://folding.stanford.edu

###############################################################################
###############################################################################

Launch directory: C:\temp\fah\1
Executable: C:\temp\fah\1\fah.exe
Arguments: -send all

[06:48:02] - Ask before connecting: No
[06:48:02] - User name: HydroxyMethylRadical (Team 47191)
[06:48:02] - User ID: 1F4A7C0666165467
[06:48:02] - Machine ID: 7
[06:48:02]
[06:48:02] Loaded queue successfully.
[06:48:02] Deleting incompletely fetched item (4) from queue position #2
[06:48:02] Attempting to return result(s) to server...


[06:48:02] + Attempting to send results
[06:48:04] - Couldn't send HTTP request to server
[06:48:04] + Could not connect to Work Server (results)
[06:48:04]     (171.64.65.111:8080)
[06:48:04] - Error: Could not transmit unit 01 (completed April 5) to work server.


[06:48:04] + Attempting to send results
[06:48:05] - Couldn't send HTTP request to server
[06:48:05] + Could not connect to Work Server (results)
[06:48:05]     (171.67.108.17:8080)
[06:48:05]   Could not transmit unit 01 to Collection server; keeping in queue.
[06:48:05] - Failed to send all units to server

Folding@Home Client Shutdown.


I've tried several different computers and even ISPs, but the problem persits.
Thank you.
HydroxyMethylRadical
 
Posts: 1
Joined: Wed Apr 07, 2010 8:27 am

Re: Can't Send WU to Collection server (v.5.04 W2k)

Postby toTOW » Wed Apr 07, 2010 11:57 am

See this thread : viewtopic.php?f=18&t=13536
Folding@Home beta tester since 2002. Folding Forum moderator since July 2008.

FAH-Addict : latest news, tests and reviews about Folding@Home project.

Image
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 8864
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:38 am
Location: Bordeaux, France


Return to Windows Uniprocessor Client v5.0x

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron