Attempting to send results....no go...

Questions and comments regarding the GPU2 client running on a nVidia GPU that supports CUDA.

Re: Attempting to send results....no go...

Postby bruce » Mon Jul 28, 2008 7:54 pm

Xilikon wrote:
Code: Select all
Warning: problem accessing logfile work/wudata_08.log: file not found.


That tell me the user might have deleted the work folder in a attempt to resolve the problem but not the queue file while the core is still running. This might produce that kind of behavior.


OK, that reminds me of item 5 on my list of three items. 8-)

Starting two clients in the same directory is a sure method of corrupting your files.
bruce
 
Posts: 22853
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Re: Attempting to send results....no go...

Postby tobor » Sat Aug 02, 2008 12:28 pm

Is it the weekend?
yes it is....
Code: Select all
[10:59:28] + Attempting to send results [August 2 10:59:28 UTC]
[10:59:28] - Couldn't send HTTP request to server
[10:59:28]   (Got status 503)
[10:59:28] + Could not connect to Work Server (results)
[10:59:28]     (171.64.122.76:8080)
[10:59:28] + Retrying using alternative port
[10:59:28] - Couldn't send HTTP request to server
[10:59:28]   (Got status 503)
[10:59:28] + Could not connect to Work Server (results)
[10:59:28]     (171.64.122.76:80)
[10:59:28]   Could not transmit unit 02 to Collection server; keeping in queue.
[10:59:28] - Preparing to get new work unit...
[10:59:28] + Attempting to get work packet
[10:59:28] - Connecting to assignment server
[10:59:28] - Successful: assigned to (171.64.122.74).
[10:59:28] + News From Folding@Home: GPU folding beta
[10:59:28] Loaded queue successfully.
[10:59:30] Project: 5007 (Run 2, Clone 101, Gen 55)


[10:59:30] + Attempting to send results [August 2 10:59:30 UTC]
[10:59:32] - Couldn't send HTTP request to server
[10:59:32] + Could not connect to Work Server (results)
[10:59:32]     (171.64.65.20:8080)
[10:59:32] + Retrying using alternative port
[10:59:33] - Couldn't send HTTP request to server
[10:59:33] + Could not connect to Work Server (results)
[10:59:33]     (171.64.65.20:80)
[10:59:33] - Error: Could not transmit unit 02 (completed August 2) to work server.


[10:59:33] + Attempting to send results [August 2 10:59:33 UTC]
[10:59:33] - Couldn't send HTTP request to server
[10:59:33]   (Got status 503)
[10:59:33] + Could not connect to Work Server (results)
[10:59:33]     (171.64.122.76:8080)
[10:59:33] + Retrying using alternative port
[10:59:33] - Couldn't send HTTP request to server
[10:59:33]   (Got status 503)
[10:59:33] + Could not connect to Work Server (results)
[10:59:33]     (171.64.122.76:80)
[10:59:33]   Could not transmit unit 02 to Collection server; keeping in queue.
[10:59:33] + Closed connections
[10:59:33]
[10:59:33] + Processing work unit
[10:59:33] Core required: FahCore_11.exe
[10:59:33] Core found.
[10:59:33] Working on queue slot 04 [August 2 10:59:33 UTC]
[10:59:33] + Working ...
[10:59:33]
[10:59:33] *------------------------------*
[10:59:33] Folding@Home GPU Core - Beta
[10:59:33] Version 1.06 (Mon Jun 23 10:53:13 PDT 2008)
[10:59:33]
[10:59:33] Compiler  :
[10:59:33] Build host: amoeba
[10:59:33] Preparing to commence simulation
[10:59:33] - Looking at optimizations...
[10:59:33] - Created dyn
[10:59:33] - Files status OK
[10:59:33] - Expanded 45407 -> 246265 (decompressed 542.3 percent)
[10:59:33] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=45407 data_size=246265, decompressed_data_size=246265 diff=0
[10:59:33] - Digital signature verified
Image
User avatar
tobor
 
Posts: 178
Joined: Tue Jul 15, 2008 11:15 pm
Location: Missouri,USA

Previous

Return to Windows GPU2 (nVidia GPUs)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron