running 6.20 with 8800GT and 8400GS

Questions and comments regarding the GPU2 client running on a nVidia GPU that supports CUDA.

running 6.20 with 8800GT and 8400GS

Postby easteregg » Sun Aug 03, 2008 1:27 pm

Hi,

i tried to run the client with both grafikcards, but quite unsuccessful :(
using the latest beta driver 177,79 from nvidia my 8800GT is folding fine at 4365ppd, but my 8400gs card wont run at all!
my 8800gt is serving 2 monitors like the 8400gs do,

so if i try to start the second client with Folding@home-Win32-GPU.exe -verbosity 9 -gpu 3 -forcegpu nvidia_g80

i always geht the unstable machine error!
if i leave the forcegpu flag, i got a message, that my 8400gs is not cude enabled.

any hints?
easteregg
 
Posts: 2
Joined: Sun Aug 03, 2008 1:21 pm

Re: running 6.20 with 8800GT and 8400GS

Postby uncle_fungus » Sun Aug 03, 2008 1:29 pm

Why are you running with -gpu 3?

The first card should be -gpu 0 and the second should be -gpu 1

Edit: Manners :oops:. Welcome to the forum :)
User avatar
uncle_fungus
Site Admin
 
Posts: 1693
Joined: Fri Nov 30, 2007 9:37 am
Location: Oxfordshire, UK

Re: running 6.20 with 8800GT and 8400GS

Postby easteregg » Sun Aug 03, 2008 1:39 pm

i read something about the contings, afaik someling like that the monitors are counted...
but, wtf :D

youre right, with -gpu 1 all running fine... *dosch*
easteregg
 
Posts: 2
Joined: Sun Aug 03, 2008 1:21 pm


Return to Windows GPU2 (nVidia GPUs)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron