No Credit on 6904

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

No Credit on 6904

Postby jmossman » Sat Feb 11, 2012 3:29 am

Just finished a 6904 and received no credit, not even the base 31000+ points. Other machines are posting normally, with bonus points. This 6904's log said it finshished, uploaded, and downloaded new WU successfully. Nothing in the log different from any other WU. Just wondering if maybe an admin could look at it for me, thanks. Folding name is JMossman.
Image
FOLDING RIGS:
4P Dodeca 6174 Ubuntu 10.10 w/ Kraken
2x 2600k 4.9GHz Ubuntu 10.10
I7-870 3.6GHz Ubuntu 10.10
jmossman
 
Posts: 15
Joined: Mon Jan 16, 2012 3:49 am

Re: No Credit on 6904

Postby Grandpa_01 » Sat Feb 11, 2012 4:26 am

They will not be able to look for you without the Run Clone and gen of the WU. And the log would help to figure out what the problem is if there is a problem.
Image
2 - SM H8QGi-F AMD 6xxx=112 cores @ 3.2 & 3.9Ghz
5 - SM X9QRI-f+ Intel 4650 = 320 cores @ 3.15Ghz
2 - I7 980X 4.4Ghz 2-GTX680
1 - 2700k 4.4Ghz GTX680
Total = 464 cores folding
User avatar
Grandpa_01
 
Posts: 1757
Joined: Wed Mar 04, 2009 7:36 am

Re: No Credit on 6904

Postby jmossman » Sat Feb 11, 2012 4:38 am

Oops meant to include that. It's R0, C19, G48. As for the log, how exactly do I add that in a post, never saw any way to attach anything. Can you tell I'm a noob? lol
jmossman
 
Posts: 15
Joined: Mon Jan 16, 2012 3:49 am

Re: No Credit on 6904

Postby toTOW » Sat Feb 11, 2012 3:54 pm

If the WU doesn't appear, that's probably because the stats are not updating this morning : viewtopic.php?f=18&t=20768
Folding@Home beta tester since 2002. Folding Forum moderator since July 2008.

FAH-Addict : latest news, tests and reviews about Folding@Home project.

Image
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 8506
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:38 am
Location: Bordeaux, France


Return to Linux CPU V6 Client

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron