Failure to connect to server

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

Failure to connect to server

Postby fb39ca4 » Sat Apr 23, 2011 3:27 pm

When I try to upload a wu, i get a failed to connect to server message in the log. It subsequently tries to connect to a different server or port. I made sure to add an exception in my firewall for the program, but it fails, nevertheless.
fb39ca4
 
Posts: 18
Joined: Sat Apr 16, 2011 7:04 pm

Re: Failure to connect to server

Postby bruce » Sat Apr 23, 2011 3:34 pm

We need more information to be able to help you. Please start with
Posting FAH's log:
bruce
 
Posts: 23060
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Re: Failure to connect to server

Postby RobertAllanHinton » Thu May 24, 2012 1:30 pm

For years, I have folded one project right after another. Now I keep getting the message that the server does not have any work: "[11:49:55] Gpu type=1 species=3.
[11:49:55] - Connecting to assignment server
[11:49:56] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[11:49:56] + Couldn't get work instructions.
[11:49:56] - Attempt #77 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[12:38:11] + Attempting to get work packet
[12:38:11] Gpu type=1 species=3.
[12:38:11] - Connecting to assignment server
[12:38:11] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[12:38:11] + Couldn't get work instructions.
[12:38:11] - Attempt #78 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
Am I doing something wrong? Why folding only 1 or 2 days in the past two weeks !?
RobertAllanHinton
 
Posts: 20
Joined: Sat Apr 25, 2009 6:14 pm

Re: Failure to connect to server

Postby 7im » Thu May 24, 2012 4:08 pm

Because you likely have an older ATI card which was announced that it is going End Of Life more than a year ago. The work for these cards is winding down, so fewer and fewer work units will be available.

Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.
User avatar
7im
 
Posts: 14648
Joined: Thu Nov 29, 2007 4:30 pm
Location: Arizona


Return to General GPU client issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron