No appropriate work server was available

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

No appropriate work server was available

Postby Makhaira » Mon Dec 12, 2011 11:39 am

Hi all,

Trying to get this running but seem unable to download any WUs - any advice please? Thanks!

Code: Select all

--- Opening Log file [December 12 11:29:27 UTC]


# Windows GPU Console Edition #################################################
###############################################################################

                       Folding@Home Client Version 6.23

                          http://folding.stanford.edu

###############################################################################
###############################################################################

Launch directory: C:\Users\Rick\AppData\Roaming\Folding@home-gpu
Arguments: -gpu 0 -forcegpu ati_r800

[11:30:27] - Ask before connecting: No
[11:30:27] - User name: Makhaira (Team 10)
[11:30:27] - User ID: 6BF5C4DB65E52B4F
[11:30:27] - Machine ID: 3
[11:30:27]
[11:30:27] Work directory not found. Creating...
[11:30:27] Could not open work queue, generating new queue...
[11:30:27] Initialization complete
[11:30:27] - Preparing to get new work unit...
[11:30:27] + Attempting to get work packet
[11:30:27] - Connecting to assignment server
[11:30:28] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[11:30:28] + Couldn't get work instructions.
[11:30:28] - Attempt #1  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[11:30:47] + Attempting to get work packet
[11:30:47] - Connecting to assignment server
[11:30:48] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[11:30:48] + Couldn't get work instructions.
[11:30:48] - Attempt #2  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[11:31:03] + Attempting to get work packet
[11:31:03] - Connecting to assignment server
[11:31:04] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[11:31:04] + Couldn't get work instructions.
[11:31:04] - Attempt #3  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[11:31:25] + Attempting to get work packet
[11:31:25] - Connecting to assignment server
[11:31:26] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[11:31:26] + Couldn't get work instructions.
[11:31:26] - Attempt #4  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[11:32:09] + Attempting to get work packet
[11:32:09] - Connecting to assignment server
[11:32:10] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[11:32:10] + Couldn't get work instructions.
[11:32:10] - Attempt #5  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[11:33:34] + Attempting to get work packet
[11:33:34] - Connecting to assignment server
[11:33:35] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[11:33:35] + Couldn't get work instructions.
[11:33:35] - Attempt #6  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[11:36:27] + Attempting to get work packet
[11:36:27] - Connecting to assignment server
[11:36:28] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[11:36:28] + Couldn't get work instructions.
[11:36:28] - Attempt #7  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
Makhaira
 
Posts: 1
Joined: Mon Dec 12, 2011 11:38 am

Re: No appropriate work server was available

Postby Macaholic » Mon Dec 12, 2011 1:16 pm

Welcome to the forum. You may be having this issue since you are running v6.23 of the client. Please see the related announcement. You may want to give v7 open beta a try. Also it is possible that the recent network issue could be partly to blame. Thanks for folding. :)
Fold! It does a body good!™
User avatar
Macaholic
Site Moderator
 
Posts: 942
Joined: Thu Nov 29, 2007 11:57 pm
Location: 1 Infinite Loop

Re: No appropriate work server was available

Postby toTOW » Wed Dec 14, 2011 11:00 am

-forcegpu ati_r800 is not a valid argument for 6.23 client.

Try ati_r600 or ati_r700, or upgrade to a newer client (6.41 should recognize the ati_r800 flag and the v7 client should autodetect everything without the need of arguments).
Folding@Home beta tester since 2002. Folding Forum moderator since July 2008.

FAH-Addict : latest news, tests and reviews about Folding@Home project.

Image
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 8931
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:38 am
Location: Bordeaux, France

Re: No appropriate work server was available

Postby HardToThrill » Tue Jan 10, 2012 4:24 pm

I am having the exact same results (identical log except attempt#13) on the GPU2 (for ATI 5850/Win7) client downloaded this morning. It was the only appropriate GPU2 client available for my hardware/OS. Where is 6.41 GPU client available for download or should I run the ver7 beta?
HardToThrill
 
Posts: 48
Joined: Sun Mar 22, 2009 8:12 pm

Re: No appropriate work server was available

Postby 7im » Tue Jan 10, 2012 5:30 pm

v6.41 is on the same page as v6.23, but labeled for NV, but it's all the same at this point.

But get V7 instead. Then add the client option for "client-type" with a setting of "advanced" so you get the newest ATI work units.
How to provide enough information to get helpful support
Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.
User avatar
7im
 
Posts: 15237
Joined: Thu Nov 29, 2007 4:30 pm
Location: Arizona


Return to General GPU client issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron