6.20r1 client early beta release -- patch for upload issues

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

6.20r1 client early beta release -- patch for upload issues

Postby VijayPande » Wed Aug 13, 2008 1:59 pm

This is an EARLY STAGE BETA

6.20r1
  • Back-ported ACK timeout code fixes from 6.22

This build hopefully fixes the occasional upload timeout that people have also reported with the GPU client. This is an early stage beta, which means that it went through only very brief closed beta testing.

Also, note, these are drop-in replacements only, not full installers etc. You just need to unzip the appropriate file and use it to replace your existing client.

GPU Console
GPU Systray

If you have been having GPU2 upload issues and you are willing to try out an early stage beta, please try this out and let us know if you see any improvement. If it looks good, we'll release this on our download page.
User avatar
VijayPande
Pande Group Member
 
Posts: 2651
Joined: Fri Nov 30, 2007 6:25 am
Location: Stanford

Re: 6.20r1 client early beta release -- patch for upload issues

Postby Ivoshiee » Wed Aug 13, 2008 3:36 pm

It is running OK for me.

Current WU should take about 1h 40min to finish. I can temporarily reduce my upload limit close to 0 bit/s if that is needed for testing this issue.
Ivoshiee
Site Moderator
 
Posts: 1286
Joined: Sun Dec 02, 2007 12:05 am
Location: Estonia

Re: 6.20r1 client early beta release -- patch for upload issues

Postby nibbs » Thu Aug 14, 2008 5:04 pm

I've not had any troubles with the GPU-client so fare. Testing needed for such cases as well or not?
Image
User avatar
nibbs
 
Posts: 44
Joined: Fri Dec 28, 2007 12:38 pm
Location: Germany, Berlin

Re: 6.20r1 client early beta release -- patch for upload issues

Postby VijayPande » Sat Aug 16, 2008 2:05 pm

Here are some installers for 6.20r1

http://www.stanford.edu/group/pandegrou ... -620r1.msi (systray installer)
http://www.stanford.edu/group/pandegrou ... -620r1.msi (NV viewer systray installer)
http://www.stanford.edu/group/pandegrou ... -620r1.zip (Vista console)
http://www.stanford.edu/group/pandegrou ... -620r1.zip (XP console)

If these look good, then we'll put them on our download site.
User avatar
VijayPande
Pande Group Member
 
Posts: 2651
Joined: Fri Nov 30, 2007 6:25 am
Location: Stanford

Re: 6.20r1 client early beta release -- patch for upload issues

Postby dschief » Sun Aug 17, 2008 6:50 am

well into the second day of failed up-loads;
down loaded the R1 patch on to one box; It had absolutley no effect, the client peeled off about 6 straight
error msgs then went on to crunch the next wu which uploaded fine. then ran another 5 or 6 failed attempts to pull wu's out of Q. I lost almost 9,000 points worth of wu'

with this kind of performance across three boxes; Please note that these same 3 boxes have'nt had this many errors
in the last 18 months of folding under linux.

Code: Select all
06:19:52] Trying to send all finished work units
[06:19:52] Project: 5229 (Run 6, Clone 290, Gen 0)
[06:19:52] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[06:19:52] + Attempting to send results [August 17 06:19:52 UTC]
[06:19:52] - Reading file work/wuresults_05.dat from core
[06:19:52]   (Read 1156732 bytes from disk)
[06:19:52] Connecting to http://171.64.122.74:8080/
[06:22:28] - Couldn't send HTTP request to server
[06:22:28] + Could not connect to Work Server (results)
[06:22:28]     (171.64.122.74:8080)
[06:22:28] + Retrying using alternative port
[06:22:28] Connecting to http://171.64.122.74:80/
[06:24:38] - Couldn't send HTTP request to server
[06:24:38] + Could not connect to Work Server (results)
[06:24:38]     (171.64.122.74:80)
[06:24:38] - Error: Could not transmit unit 05 (completed August 16) to work server.
[06:24:38] - 11 failed uploads of this unit.
[06:24:38] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[06:24:38] + Attempting to send results [August 17 06:24:38 UTC]
[06:24:38] - Reading file work/wuresults_05.dat from core
[06:24:38]   (Read 1156732 bytes from disk)
[06:24:38] Connecting to http://171.64.122.76:8080/
[06:24:38] - Couldn't send HTTP request to server
[06:24:38]   (Got status 503)
[06:24:38] + Could not connect to Work Server (results)
[06:24:38]     (171.64.122.76:8080)
[06:24:38] + Retrying using alternative port
[06:24:38] Connecting to http://171.64.122.76:80/
[06:24:38] - Couldn't send HTTP request to server
[06:24:38]   (Got status 503)
[06:24:38] + Could not connect to Work Server (results)
[06:24:38]     (171.64.122.76:80)
[06:24:38]   Could not transmit unit 05 to Collection server; keeping in queue.
[06:24:38] Project: 5229 (Run 0, Clone 222, Gen 1)
[06:24:38] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[06:24:38] + Attempting to send results [August 17 06:24:38 UTC]
[06:24:38] - Reading file work/wuresults_06.dat from core
[06:24:38]   (Read 1157348 bytes from disk)
[06:24:38] Connecting to http://171.64.122.74:8080/
[06:27:14] - Couldn't send HTTP request to server
[06:27:14] + Could not connect to Work Server (results)
[06:27:14]     (171.64.122.74:8080)
[06:27:14] + Retrying using alternative port
[06:27:14] Connecting to http://171.64.122.74:80/
[06:29:50] - Couldn't send HTTP request to server
[06:29:50] + Could not connect to Work Server (results)
[06:29:50]     (171.64.122.74:80)
[06:29:50] - Error: Could not transmit unit 06 (completed August 16) to work server.
[06:29:50] - 8 failed uploads of this unit.
[06:29:50] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[06:29:50] + Attempting to send results [August 17 06:29:50 UTC]
[06:29:50] - Reading file work/wuresults_06.dat from core
[06:29:50]   (Read 1157348 bytes from disk)
[06:29:50] Connecting to http://171.64.122.76:8080/
[06:29:50] - Couldn't send HTTP request to server
[06:29:50]   (Got status 503)
[06:29:50] + Could not connect to Work Server (results)
[06:29:50]     (171.64.122.76:8080)
[06:29:50] + Retrying using alternative port
[06:29:50] Connecting to http://171.64.122.76:80/
[06:29:50] - Couldn't send HTTP request to server
[06:29:50]   (Got status 503)
[06:29:50] + Could not connect to Work Server (results)
[06:29:50]     (171.64.122.76:80)
[06:29:50]   Could not transmit unit 06 to Collection server; keeping in queue.
[06:29:50] Project: 5506 (Run 9, Clone 349, Gen 18)
[06:29:50] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[06:29:50] + Attempting to send results [August 17 06:29:50 UTC]
[06:29:50] - Reading file work/wuresults_08.dat from core
[06:29:50]   (Read 1156274 bytes from disk)
[06:29:50] Connecting to http://171.64.65.106:8080/
[06:30:19] Posted data.
[06:30:19] Initial: 0000; - Uploaded at ~37 kB/s
[06:30:20] - Averaged speed for that direction ~35 kB/s
[06:30:20] + Results successfully sent
[06:30:20] Thank you for your contribution to Folding@Home.
[06:30:20] + Number of Units Completed: 77

[06:30:20] + Sent 1 of 3 completed units to the server
[06:30:20] - Preparing to get new work unit...
[06:30:20] + Attempting to get work packet
[06:30:20] - Will indicate memory of 2045 MB
[06:30:20] - Detect CPU. Vendor: GenuineIntel, Family: 6, Model: 15, Stepping: 2
[06:30:20] - Connecting to assignment server
[06:30:20] Connecting to http://assign-GPU.stanford.edu:8080/
[06:30:20] Posted data.
[06:30:20] Initial: 40AB; - Successful: assigned to (171.64.65.20).
[06:30:20] + News From Folding@Home: GPU folding beta
[06:30:20] Loaded queue successfully.
[06:30:20] Connecting to http://171.64.65.20:8080/
[06:30:20] Posted data.
[06:30:20] Initial: 0000; - Receiving payload (expected size: 44640)
[06:30:21] - Downloaded at ~43 kB/s
[06:30:21] - Averaged speed for that direction ~53 kB/s
[06:30:21] + Received work.
[06:30:21] Trying to send all finished work units
[06:30:21] Project: 5229 (Run 6, Clone 290, Gen 0)
[06:30:21] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[06:30:21] + Attempting to send results [August 17 06:30:21 UTC]
[06:30:21] - Reading file work/wuresults_05.dat from core
[06:30:21]   (Read 1156732 bytes from disk)
[06:30:21] Connecting to http://171.64.122.74:8080/
[06:33:02] - Couldn't send HTTP request to server
[06:33:02] + Could not connect to Work Server (results)
[06:33:02]     (171.64.122.74:8080)
[06:33:02] + Retrying using alternative port
[06:33:02] Connecting to http://171.64.122.74:80/
[06:35:38] - Couldn't send HTTP request to server
[06:35:38] + Could not connect to Work Server (results)
[06:35:38]     (171.64.122.74:80)
[06:35:38] - Error: Could not transmit unit 05 (completed August 16) to work server.
[06:35:38] - 12 failed uploads of this unit.
[06:35:38] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[06:35:38] + Attempting to send results [August 17 06:35:38 UTC]
[06:35:38] - Reading file work/wuresults_05.dat from core
[06:35:38]   (Read 1156732 bytes from disk)
[06:35:38] Connecting to http://171.64.122.76:8080/
[06:35:38] - Couldn't send HTTP request to server
[06:35:38]   (Got status 503)
[06:35:38] + Could not connect to Work Server (results)
[06:35:38]     (171.64.122.76:8080)
[06:35:38] + Retrying using alternative port
[06:35:38] Connecting to http://171.64.122.76:80/
[06:35:38] - Couldn't send HTTP request to server
[06:35:38]   (Got status 503)
[06:35:38] + Could not connect to Work Server (results)
[06:35:38]     (171.64.122.76:80)
[06:35:38]   Could not transmit unit 05 to Collection server; keeping in queue.
[06:35:38] Project: 5229 (Run 0, Clone 222, Gen 1)
[06:35:38] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[06:35:38] + Attempting to send results [August 17 06:35:38 UTC]
[06:35:38] - Reading file work/wuresults_06.dat from core
[06:35:38]   (Read 1157348 bytes from disk)
[06:35:38] Connecting to http://171.64.122.74:8080/


this is a typical occurance being repeated on 3 different machines.
User avatar
dschief
 
Posts: 246
Joined: Tue Dec 04, 2007 5:56 am

Re: 6.20r1 client early beta release -- patch for upload issues

Postby VijayPande » Sun Aug 17, 2008 1:02 pm

thanks for the report. Is this log above is from the new client (6.20r1)?

Also, you said that this was the 2nd day of failed uploads. Does this mean you were seeing problems before the brief network outage on Saturday pacific time?
User avatar
VijayPande
Pande Group Member
 
Posts: 2651
Joined: Fri Nov 30, 2007 6:25 am
Location: Stanford

Re: 6.20r1 client early beta release -- patch for upload issues

Postby dschief » Sun Aug 17, 2008 4:16 pm

VijayPande wrote:thanks for the report. Is this log above is from the new client (6.20r1)?

Also, you said that this was the 2nd day of failed uploads. Does this mean you were seeing problems before the brief network outage on Saturday pacific time?



1. The posted clip was not from the R1, but represents the typical output of all 3 of my boxes running the GPU@ client, one of which is a Q6600 that is running a concurrent instance of the SMP Client chugging along with
no errors while the GPU is crashing and burning around it.

2. I installed { unzipped & dropped } the R1 client into a box that had just up-loaded a Fresh Wu on the first try. then seconds later reel off at least 5 failed attempts at sending WU's from the Queue. When I re- started
under the R1 client. It did the same thing. { Multiple failed attempts at getting wu's out of Q }

Which leads me to believe it's not a time out issue caused by large data packets, since these never start.

3. I've deleted the Q's { Fri & Sat } and all 3 clients would run fine for about 18 hrs.

I've noticed that each new Wu is down loaded into a Q slot and worked on from there, the next wu gets the next Q slot
1 then 2 then 3 etc.
Is it possible that successful uploads are not clearing some type of flag associated with that Q slot,
so that when the Q rolls over, the collection server does not recognize the Wu as fresh data.

I'm throwing this out since I'm seeing a repeating pattern in the time between clusters of failures
and thats just about how long it would take the Q to fill up and roll over.

I'm really grasping at straws now



4. While all of this is taking place, I have 3 Linux SMP clients chugging along, happy as clams, without a glitch in weeks.
User avatar
dschief
 
Posts: 246
Joined: Tue Dec 04, 2007 5:56 am

Re: 6.20r1 client early beta release -- patch for upload issues

Postby Viper666 » Mon Aug 18, 2008 7:31 pm

Well it seemed to be working great last night when I fired back up my clients, was taking less than 30Seconds to get work, but now


[19:25:42] + Attempting to get work packet
[19:25:42] - Connecting to assignment server
[19:26:03] - Couldn't send HTTP request to server
[19:26:03] + Could not connect to Assignment Server
[19:26:24] - Couldn't send HTTP request to server
[19:26:24] + Could not connect to Assignment Server 2
[19:26:24] + Couldn't get work instructions.
[19:26:24] - Attempt #2 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[19:26:36] + Attempting to get work packet
[19:26:36] - Connecting to assignment server
[19:26:57] - Couldn't send HTTP request to server
[19:26:57] + Could not connect to Assignment Server
[19:27:18] - Couldn't send HTTP request to server
[19:27:18] + Could not connect to Assignment Server 2
[19:27:18] + Couldn't get work instructions.
[19:27:18] - Attempt #3 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[19:27:51] + Attempting to get work packet
[19:27:51] - Connecting to assignment server
[19:28:12] - Couldn't send HTTP request to server
[19:28:12] + Could not connect to Assignment Server
ImageImage
Powered by AMD and Open SUSe 11.2 ----The New servers have nothing to do with fixing the stats problem !
User avatar
Viper666
 
Posts: 223
Joined: Fri Dec 14, 2007 9:57 pm

Re: 6.20r1 client early beta release -- patch for upload issues

Postby jrweiss » Mon Aug 18, 2008 7:52 pm

Had 1 upload problem with the original 6.20. Have successfully sent 3 with r1 (XP Pro SP3, running as a Service on an IBM laptop).
i7-4770K/MSI GTX 1050ti, 388.43 driver
i7-3770S/MSI GTX 1050ti, 398.36 driver
Win7-64Pro
User avatar
jrweiss
 
Posts: 1115
Joined: Tue Dec 04, 2007 6:56 am
Location: @Home

Re: 6.20r1 client early beta release -- patch for upload issues

Postby Xilikon » Mon Aug 18, 2008 7:53 pm

Viper666, this announcement by kasson will explain your problem (and everyone else's) : viewtopic.php?f=24&t=4943
Image
User avatar
Xilikon
 
Posts: 539
Joined: Sun Dec 02, 2007 1:34 pm

Re: 6.20r1 client early beta release -- patch for upload issues

Postby JX99 » Mon Aug 18, 2008 9:11 pm

6.20r1 exe hung here at present time - 4:11pm CST

I pasted the 6.20r1 exe into my gpu console folder per ViJay's instructions above

Code: Select all
###############################################################################

                       Folding@Home Client Version 6.20r1

                          http://folding.stanford.edu

###############################################################################
###############################################################################

Launch directory: C:\Program Files\Folding@Home-GPU
Executable: C:\Program Files\Folding@Home-GPU\Folding@home-Win32-GPU.exe


[17:27:57] - Ask before connecting: No
[17:27:57] - User name: JammerX99 (Team 12912)
[17:27:57] - User ID: 5CD0353733E2A087
[17:27:57] - Machine ID: 8
[17:27:57]
[17:27:57] Loaded queue successfully.
[17:27:57]
[17:27:57] Project: 5230 (Run 5, Clone 21, Gen 2)
[17:27:57] + Processing work unit
[17:27:57] Core required: FahCore_11.exe


[17:27:57] + Attempting to send results [August 18 17:27:57 UTC]
[17:27:57] Core found.
[17:27:57] Working on queue slot 08 [August 18 17:27:57 UTC]
[17:27:57] + Working ...
[17:27:57]
[17:27:57] *------------------------------*
[17:27:57] Folding@Home GPU Core - Beta
[17:27:57] Version 1.09 (Fri Aug 1 11:46:54 PDT 2008)
[17:27:57]
[17:27:57] Compiler  : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86
[17:27:57] Build host: amoeba
[17:27:57] Board Type: Nvidia
[17:27:57] Core      :
[17:27:57] Preparing to commence simulation
[17:27:57] - Looking at optimizations...
[17:27:57] - Files status OK
[17:27:57] - Expanded 45559 -> 246249 (decompressed 540.5 percent)
[17:27:57] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=45559 data_size=246249, decompressed_data_size=246249 diff=0
[17:27:57] - Digital signature verified
[17:27:57]
[17:27:57] Project: 5506 (Run 4, Clone 699, Gen 23)
[17:27:57]
[17:27:57] Assembly optimizations on if available.
[17:27:57] Entering M.D.
[17:27:58] - Couldn't send HTTP request to server
[17:27:58]   (Got status 503)
[17:27:58] + Could not connect to Work Server (results)
[17:27:58]     (171.64.122.74:8080)
[17:27:58] + Retrying using alternative port
[17:27:58] - Couldn't send HTTP request to server
[17:27:58]   (Got status 503)
[17:27:58] + Could not connect to Work Server (results)
[17:27:58]     (171.64.122.74:80)
[17:27:58] - Error: Could not transmit unit 05 (completed August 16) to work server.


[17:27:58] + Attempting to send results [August 18 17:27:58 UTC]
[17:27:58] - Couldn't send HTTP request to server
[17:27:58]   (Got status 503)
[17:27:58] + Could not connect to Work Server (results)
[17:27:58]     (171.64.122.76:8080)
[17:27:58] + Retrying using alternative port
[17:27:58] - Couldn't send HTTP request to server
[17:27:58]   (Got status 503)
[17:27:58] + Could not connect to Work Server (results)
[17:27:58]     (171.64.122.76:80)
[17:27:58]   Could not transmit unit 05 to Collection server; keeping in queue.
[17:27:58] Project: 5229 (Run 5, Clone 297, Gen 1)


[17:27:58] + Attempting to send results [August 18 17:27:58 UTC]
[17:27:58] - Couldn't send HTTP request to server
[17:27:58]   (Got status 503)
[17:27:58] + Could not connect to Work Server (results)
[17:27:58]     (171.64.122.74:8080)
[17:27:58] + Retrying using alternative port
[17:27:58] - Couldn't send HTTP request to server
[17:27:58]   (Got status 503)
[17:27:58] + Could not connect to Work Server (results)
[17:27:58]     (171.64.122.74:80)
[17:27:58] - Error: Could not transmit unit 06 (completed August 16) to work server.


[17:27:58] + Attempting to send results [August 18 17:27:58 UTC]
[17:27:58] - Couldn't send HTTP request to server
[17:27:58]   (Got status 503)
[17:27:58] + Could not connect to Work Server (results)
[17:27:58]     (171.64.122.76:8080)
[17:27:58] + Retrying using alternative port
[17:27:58] - Couldn't send HTTP request to server
[17:27:58]   (Got status 503)
[17:27:58] + Could not connect to Work Server (results)
[17:27:58]     (171.64.122.76:80)
[17:27:58]   Could not transmit unit 06 to Collection server; keeping in queue.
[17:28:03] Will resume from checkpoint file
[17:28:04] Working on p5506_supervillin_e1
[17:28:04] Client config found, loading data.
[17:28:04] Resuming from checkpoint
[17:28:04] Verified work/wudata_08.log
[17:28:04] Verified work/wudata_08.edr
[17:28:04] Verified work/wudata_08.trr
[17:28:04] Verified work/wudata_08.xtc
[17:28:04] Completed 16%
[17:28:04] Starting GUI Server
[17:29:29] Completed 17%
[17:30:55] Completed 18%
[17:32:19] Completed 19%
[17:33:44] Completed 20%
[17:35:08] Completed 21%
[17:36:32] Completed 22%
[17:37:57] Completed 23%
[17:39:21] Completed 24%
[17:40:46] Completed 25%
[17:42:10] Completed 26%
[17:43:34] Completed 27%
[17:44:59] Completed 28%
[17:46:23] Completed 29%
[17:47:48] Completed 30%
[17:49:12] Completed 31%
[17:50:36] Completed 32%
[17:52:01] Completed 33%
[17:53:25] Completed 34%
[17:54:49] Completed 35%
[17:56:14] Completed 36%
[17:57:38] Completed 37%
[17:59:03] Completed 38%
[18:00:27] Completed 39%
[18:01:51] Completed 40%
[18:03:16] Completed 41%
[18:04:40] Completed 42%
[18:06:05] Completed 43%
[18:07:29] Completed 44%
[18:08:53] Completed 45%
[18:10:18] Completed 46%
[18:11:42] Completed 47%
[18:13:07] Completed 48%
[18:14:31] Completed 49%
[18:15:55] Completed 50%
[18:17:20] Completed 51%
[18:18:44] Completed 52%
[18:20:09] Completed 53%
[18:21:33] Completed 54%
[18:22:57] Completed 55%
[18:24:22] Completed 56%
[18:25:46] Completed 57%
[18:27:11] Completed 58%
[18:28:35] Completed 59%
[18:29:59] Completed 60%
[18:31:24] Completed 61%
[18:32:48] Completed 62%
[18:34:12] Completed 63%
[18:35:37] Completed 64%
[18:37:01] Completed 65%
[18:38:26] Completed 66%
[18:39:50] Completed 67%
[18:41:14] Completed 68%
[18:42:39] Completed 69%
[18:44:03] Completed 70%
[18:45:28] Completed 71%
[18:46:52] Completed 72%
[18:48:16] Completed 73%
[18:49:41] Completed 74%
[18:51:05] Completed 75%
[18:52:30] Completed 76%
[18:53:54] Completed 77%
[18:55:18] Completed 78%
[18:56:43] Completed 79%
[18:58:08] Completed 80%
[18:59:32] Completed 81%
[19:00:56] Completed 82%
[19:02:21] Completed 83%
[19:03:45] Completed 84%
[19:05:10] Completed 85%
[19:06:34] Completed 86%
[19:07:58] Completed 87%
[19:09:23] Completed 88%
[19:10:47] Completed 89%
[19:12:12] Completed 90%
[19:13:36] Completed 91%
[19:15:00] Completed 92%
[19:16:25] Completed 93%
[19:17:49] Completed 94%
[19:19:13] Completed 95%
[19:20:38] Completed 96%
[19:22:04] Completed 97%
[19:23:28] Completed 98%
[19:24:53] Completed 99%
[19:26:17] Completed 100%
[19:27:17]
[19:27:17] Finished Work Unit:
[19:27:17] - Reading up to 34800 from "work/wudata_08.trr": Read 34800
[19:27:17] trr file hash check passed.
[19:27:17] - Reading up to 1126940 from "work/wudata_08.xtc": Read 1126940
[19:27:17] xtc file hash check passed.
[19:27:17] edr file hash check passed.
[19:27:17] logfile size: 130639
[19:27:17] Leaving Run
[19:27:18] - Writing 1293451 bytes of core data to disk...
[19:27:18] Done: 1292939 -> 1155317 (compressed to 89.3 percent)
[19:27:18]   ... Done.
[19:27:18] - Shutting down core
[19:27:18]
[19:27:18] Folding@home Core Shutdown: FINISHED_UNIT
[19:27:22] CoreStatus = 64 (100)
[19:27:22] Sending work to server
[19:27:22] Project: 5506 (Run 4, Clone 699, Gen 23)


[19:27:22] + Attempting to send results [August 18 19:27:22 UTC]
[19:27:43] - Couldn't send HTTP request to server
[19:27:43] + Could not connect to Work Server (results)
[19:27:43]     (171.64.65.106:8080)
[19:27:43] + Retrying using alternative port
[19:28:04] - Couldn't send HTTP request to server
[19:28:04] + Could not connect to Work Server (results)
[19:28:04]     (171.64.65.106:80)
[19:28:04] - Error: Could not transmit unit 08 (completed August 18) to work server.
[19:28:04]   Keeping unit 08 in queue.
[19:28:04] Project: 5230 (Run 5, Clone 21, Gen 2)


[19:28:04] + Attempting to send results [August 18 19:28:04 UTC]
[19:30:26] - Couldn't send HTTP request to server
[19:30:26] + Could not connect to Work Server (results)
[19:30:26]     (171.64.122.74:8080)
[19:30:26] + Retrying using alternative port
[19:32:49] - Couldn't send HTTP request to server
[19:32:49] + Could not connect to Work Server (results)
[19:32:49]     (171.64.122.74:80)
[19:32:49] - Error: Could not transmit unit 05 (completed August 16) to work server.


[19:32:49] + Attempting to send results [August 18 19:32:49 UTC]
[19:32:49] - Couldn't send HTTP request to server
[19:32:49]   (Got status 503)
[19:32:49] + Could not connect to Work Server (results)
[19:32:49]     (171.64.122.76:8080)
[19:32:49] + Retrying using alternative port
[19:32:49] - Couldn't send HTTP request to server
[19:32:49]   (Got status 503)
[19:32:49] + Could not connect to Work Server (results)
[19:32:49]     (171.64.122.76:80)
[19:32:49]   Could not transmit unit 05 to Collection server; keeping in queue.
[19:32:49] Project: 5229 (Run 5, Clone 297, Gen 1)


[19:32:49] + Attempting to send results [August 18 19:32:49 UTC]
[19:35:18] - Couldn't send HTTP request to server
[19:35:18] + Could not connect to Work Server (results)
[19:35:18]     (171.64.122.74:8080)
[19:35:18] + Retrying using alternative port
[19:37:46] - Couldn't send HTTP request to server
[19:37:46] + Could not connect to Work Server (results)
[19:37:46]     (171.64.122.74:80)
[19:37:46] - Error: Could not transmit unit 06 (completed August 16) to work server.


[19:37:46] + Attempting to send results [August 18 19:37:46 UTC]
[19:37:46] - Couldn't send HTTP request to server
[19:37:46]   (Got status 503)
[19:37:46] + Could not connect to Work Server (results)
[19:37:46]     (171.64.122.76:8080)
[19:37:46] + Retrying using alternative port
[19:37:47] - Couldn't send HTTP request to server
[19:37:47]   (Got status 503)
[19:37:47] + Could not connect to Work Server (results)
[19:37:47]     (171.64.122.76:80)
[19:37:47]   Could not transmit unit 06 to Collection server; keeping in queue.
[19:37:47] Project: 5506 (Run 4, Clone 699, Gen 23)


[19:37:47] + Attempting to send results [August 18 19:37:47 UTC]
[19:38:08] - Couldn't send HTTP request to server
[19:38:08] + Could not connect to Work Server (results)
[19:38:08]     (171.64.65.106:8080)
[19:38:08] + Retrying using alternative port
[19:38:29] - Couldn't send HTTP request to server
[19:38:29] + Could not connect to Work Server (results)
[19:38:29]     (171.64.65.106:80)
[19:38:29] - Error: Could not transmit unit 08 (completed August 18) to work server.


[19:38:29] + Attempting to send results [August 18 19:38:29 UTC]
[19:38:29] - Couldn't send HTTP request to server
[19:38:29]   (Got status 503)
[19:38:29] + Could not connect to Work Server (results)
[19:38:29]     (171.64.122.76:8080)
[19:38:29] + Retrying using alternative port
[19:38:29] - Couldn't send HTTP request to server
[19:38:29]   (Got status 503)
[19:38:29] + Could not connect to Work Server (results)
[19:38:29]     (171.64.122.76:80)
[19:38:29]   Could not transmit unit 08 to Collection server; keeping in queue.
[19:38:29] - Preparing to get new work unit...
[19:38:29] + Attempting to get work packet
[19:38:29] - Connecting to assignment server
[19:38:50] - Couldn't send HTTP request to server
[19:38:50] + Could not connect to Assignment Server
[19:39:11] - Couldn't send HTTP request to server
[19:39:11] + Could not connect to Assignment Server 2
[19:39:11] + Couldn't get work instructions.
[19:39:11] - Attempt #1  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[19:39:23] + Attempting to get work packet
[19:39:23] - Connecting to assignment server
[19:39:44] - Couldn't send HTTP request to server
[19:39:44] + Could not connect to Assignment Server
[19:40:05] - Couldn't send HTTP request to server
[19:40:05] + Could not connect to Assignment Server 2
[19:40:05] + Couldn't get work instructions.
[19:40:05] - Attempt #2  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[19:40:25] + Attempting to get work packet
[19:40:25] - Connecting to assignment server
[19:40:46] - Couldn't send HTTP request to server
[19:40:46] + Could not connect to Assignment Server
[19:41:07] - Couldn't send HTTP request to server
[19:41:07] + Could not connect to Assignment Server 2
[19:41:07] + Couldn't get work instructions.
[19:41:07] - Attempt #3  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[19:41:30] + Attempting to get work packet
[19:41:30] - Connecting to assignment server
[19:41:51] - Couldn't send HTTP request to server
[19:41:51] + Could not connect to Assignment Server
[19:42:12] - Couldn't send HTTP request to server
[19:42:12] + Could not connect to Assignment Server 2
[19:42:12] + Couldn't get work instructions.
[19:42:12] - Attempt #4  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[19:42:59] + Attempting to get work packet
[19:42:59] - Connecting to assignment server
[19:43:20] - Couldn't send HTTP request to server
[19:43:20] + Could not connect to Assignment Server
[19:43:41] - Couldn't send HTTP request to server
[19:43:41] + Could not connect to Assignment Server 2
[19:43:41] + Couldn't get work instructions.
[19:43:41] - Attempt #5  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[19:45:13] + Attempting to get work packet
[19:45:13] - Connecting to assignment server
[19:45:34] - Couldn't send HTTP request to server
[19:45:34] + Could not connect to Assignment Server
[19:45:55] - Couldn't send HTTP request to server
[19:45:55] + Could not connect to Assignment Server 2
[19:45:55] + Couldn't get work instructions.
[19:45:55] - Attempt #6  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[19:48:46] + Attempting to get work packet
[19:48:46] - Connecting to assignment server
[19:49:07] - Couldn't send HTTP request to server
[19:49:07] + Could not connect to Assignment Server
[19:49:28] - Couldn't send HTTP request to server
[19:49:28] + Could not connect to Assignment Server 2
[19:49:28] + Couldn't get work instructions.
[19:49:28] - Attempt #7  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[19:55:01] + Attempting to get work packet
[19:55:01] - Connecting to assignment server
[19:55:22] - Couldn't send HTTP request to server
[19:55:22] + Could not connect to Assignment Server
[19:55:44] - Couldn't send HTTP request to server
[19:55:44] + Could not connect to Assignment Server 2
[19:55:44] + Couldn't get work instructions.
[19:55:44] - Attempt #8  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[20:06:36] + Attempting to get work packet
[20:06:36] - Connecting to assignment server
[20:06:57] - Couldn't send HTTP request to server
[20:06:57] + Could not connect to Assignment Server
[20:07:18] - Couldn't send HTTP request to server
[20:07:18] + Could not connect to Assignment Server 2
[20:07:18] + Couldn't get work instructions.
[20:07:18] - Attempt #9  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[20:28:43] + Attempting to get work packet
[20:28:43] - Connecting to assignment server
[20:29:04] - Couldn't send HTTP request to server
[20:29:04] + Could not connect to Assignment Server
[20:29:25] - Couldn't send HTTP request to server
[20:29:25] + Could not connect to Assignment Server 2
[20:29:25] + Couldn't get work instructions.
[20:29:25] - Attempt #10  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.


Guess the power outage is causing this presently
JX99
 
Posts: 17
Joined: Tue May 20, 2008 4:42 pm

Re: 6.20r1 client early beta release -- patch for upload issues

Postby netholio » Mon Aug 18, 2008 10:40 pm

I just noted that my 3 systems are all showing the following: (only one system running the 6.20R1 client - the other 2 are running the 6.20)

--- Opening Log file [August 18 22:25:48 UTC]


# Windows GPU Console Edition #################################################
###############################################################################

Folding@Home Client Version 6.20r1

http://folding.stanford.edu

###############################################################################
###############################################################################

Launch directory: C:\Users\Dad\AppData\Roaming\Folding@home-gpu


[22:25:48] - Ask before connecting: No
[22:25:48] - User name: netholio (Team 711)
[22:25:48] - User ID: 109BCFD8614DC873
[22:25:48] - Machine ID: 1
[22:25:48]
[22:25:48] Loaded queue successfully.
[22:25:48] Deleting incompletely fetched item (4) from queue position #1
[22:25:48] Initialization complete
[22:25:48] - Preparing to get new work unit...
[22:25:48] + Attempting to get work packet[22:25:48] Project: 4731 (Run 0, Clone 564, Gen 17)

[22:25:48] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[22:25:48] + Attempting to send results [August 18 22:25:48 UTC]
[22:25:48] - Connecting to assignment server
[22:25:50] - Couldn't send HTTP request to server
[22:25:50] + Could not connect to Assignment Server
[22:25:51] - Couldn't send HTTP request to server
[22:25:51] + Could not connect to Assignment Server 2
[22:25:51] + Couldn't get work instructions.
[22:25:51] - Attempt #1 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[22:26:03] + Attempting to get work packet
[22:26:03] - Connecting to assignment server
[22:26:05] - Couldn't send HTTP request to server
[22:26:05] + Could not connect to Assignment Server
[22:26:06] - Couldn't send HTTP request to server
[22:26:06] + Could not connect to Assignment Server 2
[22:26:06] + Couldn't get work instructions.
[22:26:06] - Attempt #2 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.

...many more lines of the same saddness - heh.
Image
netholio
 
Posts: 10
Joined: Thu Jul 24, 2008 6:24 am

Re: 6.20r1 client early beta release -- patch for upload issues

Postby Fadamor » Tue Aug 19, 2008 6:04 pm

Stanford had a power outage on Monday which explains why you were having difficulties then.
Image
Image
Fadamor
 
Posts: 313
Joined: Thu Mar 13, 2008 7:21 pm
Location: Northern VA

Re: 6.20r1 client early beta release -- patch for upload issues

Postby andy101 » Tue Aug 19, 2008 7:02 pm

What a problem ???? Today first time




[18:52:24] - Ask before connecting: No
[18:52:24] - User name: Jerzy_Przytocki_PS3_Ubuntu_7.10 (Team 276)
[18:52:24] - User ID: 21A72C1760734431
[18:52:24] - Machine ID: 2
[18:52:24]
[18:52:24] Loaded queue successfully.
[18:52:24]
[18:52:24] + Processing work unit
[18:52:24] Core required: FahCore_11.exe
[18:52:24] Core found.
[18:52:24] Working on queue slot 04 [August 19 18:52:24 UTC]
[18:52:24] + Working ...
[18:52:29] CoreStatus = FFFFFFF6 (-10)
[18:52:29] Client-core communications error: ERROR 0xfffffff6
[18:52:29] This is a sign of more serious problems, shutting down.
PS3 250GB
Q9300 2,50 GHz@2.98 GHz (S775/45nm) Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP35-DS4 2xGeForce 9800 GT GV-N98TZL-512H ZALMAN 4GB Patriot 800 Chieftec CFT-750-14C win xp sp2
ThinkPad R61 T7100 1GB
E4500 2,2GHz (S775) BOX 1GB
Jerzy_Przytocki_PS3_Ubuntu_7.10
Image
andy101
 
Posts: 2
Joined: Mon Aug 18, 2008 7:40 pm
Location: Poland Krosno/Rzeszów

Re: 6.20r1 client early beta release -- patch for upload issues

Postby JX99 » Tue Aug 19, 2008 10:10 pm

Well, my 2 stuck work units expired this afternoon after installing the 6.20r1 exe on Sunday
All work units completed using this new core have uploaded fine though

Code: Select all
# Windows GPU Console Edition #################################################
###############################################################################

                       Folding@Home Client Version 6.20r1

                          http://folding.stanford.edu

###############################################################################
###############################################################################

Launch directory: C:\Program Files\Folding@Home-GPU
Executable: C:\Program Files\Folding@Home-GPU\Folding@home-Win32-GPU.exe


[21:44:49] - Ask before connecting: No
[21:44:49] - User name: JammerX99 (Team 12912)
[21:44:49] - User ID: 5CD0353733E2A087
[21:44:49] - Machine ID: 8
[21:44:49]
[21:44:49] Loaded queue successfully.
[21:44:49] Unit 5's deadline (August 19 17:24) has passed.
[21:44:53] Unit 6's deadline (August 19 19:47) has passed.
[21:44:57]
[21:44:57] + Processing work unit
[21:44:57] Core required: FahCore_11.exe
[21:44:57] Core found.
[21:44:57] Working on queue slot 07 [August 19 21:44:57 UTC]
[21:44:57] + Working ...
[21:44:57]
[21:44:57] *------------------------------*
[21:44:57] Folding@Home GPU Core - Beta
[21:44:57] Version 1.09 (Fri Aug 1 11:46:54 PDT 2008)
[21:44:57]
[21:44:57] Compiler  : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86
[21:44:57] Build host: amoeba
[21:44:57] Board Type: Nvidia
[21:44:57] Core      :
[21:44:57] Preparing to commence simulation
[21:44:57] - Looking at optimizations...
[21:44:57] - Files status OK
[21:44:57] - Expanded 45320 -> 246249 (decompressed 543.3 percent)
[21:44:58] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=45320 data_size=246249, decompressed_data_size=246249 diff=0
[21:44:58] - Digital signature verified
[21:44:58]
[21:44:58] Project: 5506 (Run 1, Clone 438, Gen 37)
[21:44:58]
[21:44:58] Assembly optimizations on if available.
[21:44:58] Entering M.D.
[21:45:04] Will resume from checkpoint file
[21:45:07] Working on p5506_supervillin_e1
[21:45:07] Client config found, loading data.
[21:45:07] Resuming from checkpoint
[21:45:07] Verified work/wudata_07.log
[21:45:07] Verified work/wudata_07.edr
[21:45:07] Verified work/wudata_07.trr
[21:45:07] Starting GUI Server
[21:45:07] Verified work/wudata_07.xtc
[21:45:07] Completed 58%
[21:46:30] Completed 59%
[21:48:00] Completed 60%
JX99
 
Posts: 17
Joined: Tue May 20, 2008 4:42 pm

Next

Return to General GPU client issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron