P10101

Moderators: slegrand, Site Moderators, PandeGroup

P10101

Postby MichaelB » Mon Dec 28, 2009 4:15 am

New project for nVidia GPU2: p10101

What is this?
Project: 10101 (Run 16, Clone 8, Gen 0)
[03:51:09]
[03:51:09] Assembly optimizations on if available.
[03:51:09] Entering M.D.
[03:51:15] Tpr hash work/wudata_01.tpr: 2137030279 3692261510 1171181860 3635506275 4068377622
[03:51:15]
[03:51:15] Calling fah_main args: 14 usage=100
[03:51:15]
[03:51:15] Working on p4744_lam5w_300K
[03:51:17] Client config found, loading data.
[03:51:17] Starting GUI Server
[03:53:11] Completed 1%
[03:55:05] Completed 2%
[03:56:59] Completed 3%
[
MichaelB
 
Posts: 64
Joined: Sun Dec 02, 2007 6:08 am

Re: P10101

Postby Tobit » Mon Dec 28, 2009 4:23 am

Quite weird, it looks like it's actually crunching a project 4744.
User avatar
Tobit
 
Posts: 743
Joined: Thu Apr 17, 2008 2:35 pm
Location: Manchester, NH USA

Re: P10101

Postby bollix47 » Mon Dec 28, 2009 4:35 am

Got one running here too. If it's the same as P4744 it might be worth 548 points.

Code: Select all
[04:06:36] - Preparing to get new work unit...

[04:06:36] + Attempting to get work packet

[04:06:36] - Will indicate memory of 1024 MB

[04:06:36] - Connecting to assignment server

[04:06:36] Connecting to http://assign-GPU.stanford.edu:8080/

[04:06:36] Posted data.

[04:06:36] Initial: 40AB; - Successful: assigned to (171.64.65.71).

[04:06:36] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home

[04:06:36] Loaded queue successfully.

[04:06:36] Connecting to http://171.64.65.71:8080/

[04:06:37] Posted data.

[04:06:37] Initial: 0000; - Receiving payload (expected size: 85317)

[04:06:37] Conversation time very short, giving reduced weight in bandwidth avg

[04:06:37] - Downloaded at ~166 kB/s

[04:06:37] - Averaged speed for that direction ~84 kB/s

[04:06:37] + Received work.

[04:06:37] Trying to send all finished work units

[04:06:37] + No unsent completed units remaining.

[04:06:37] + Closed connections

[04:06:37]

[04:06:37] + Processing work unit

[04:06:37] Core required: FahCore_11.exe

[04:06:37] Core found.

[04:06:37] Working on queue slot 06 [December 28 04:06:37 UTC]

[04:06:37] + Working ...

[04:06:37] - Calling '.\FahCore_11.exe -dir work/ -suffix 06 -priority 96 -checkpoint 30 -verbose -lifeline 8 -version 623'


[04:06:37]

[04:06:37] *------------------------------*

[04:06:37] Folding@Home GPU Core

[04:06:37] Version 1.31 (Tue Sep 15 10:57:42 PDT 2009)

[04:06:37]

[04:06:37] Compiler  : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86

[04:06:37] Build host: amoeba

[04:06:37] Board Type: Nvidia

[04:06:37] Core      :

[04:06:37] Preparing to commence simulation

[04:06:37] - Looking at optimizations...

[04:06:37] DeleteFrameFiles: successfully deleted file=work/wudata_06.ckp

[04:06:37] - Created dyn

[04:06:37] - Files status OK

[04:06:37] - Expanded 84805 -> 447303 (decompressed 527.4 percent)

[04:06:37] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=84805 data_size=447303, decompressed_data_size=447303 diff=0

[04:06:37] - Digital signature verified

[04:06:37]

[04:06:37] Project: 10101 (Run 42, Clone 8, Gen 0)

[04:06:37]

[04:06:37] Assembly optimizations on if available.

[04:06:37] Entering M.D.

[04:06:43] Tpr hash work/wudata_06.tpr:  3893452275 808587078 1443888743 1450059461 1264559465

[04:06:43]

[04:06:43] Calling fah_main args: 14 usage=100

[04:06:43]

[04:06:44] Working on p4744_lam5w_300K

[04:06:46] Client config found, loading data.

[04:06:46] Starting GUI Server

[04:08:54] Completed 1%

[04:11:01] Completed 2%

[04:13:09] Completed 3%

[04:15:16] Completed 4%

[04:17:24] Completed 5%

[04:19:31] Completed 6%

bollix47
Site Moderator
 
Posts: 2807
Joined: Sun Dec 02, 2007 5:04 am
Location: Canada

Re: P10101

Postby Tobit » Mon Dec 28, 2009 4:38 am

[04:06:44] Working on p4744_lam5w_300K

Yup, that shows it to be a p4744 -- looks like something is wacky with these.
User avatar
Tobit
 
Posts: 743
Joined: Thu Apr 17, 2008 2:35 pm
Location: Manchester, NH USA

Re: P10101

Postby Buck Nasty » Mon Dec 28, 2009 4:41 am

Just picked up one of these. It's gonna be interesting to see how it pans out.
Image
User avatar
Buck Nasty
 
Posts: 23
Joined: Sat Nov 29, 2008 11:06 pm

Re: P10101

Postby weedacres » Mon Dec 28, 2009 4:45 am

I have 4 of them running right now. All show:
Code: Select all
Working on p4744_lam5w_300K

So far it's not in the Project Summary.
Last edited by weedacres on Mon Dec 28, 2009 4:46 am, edited 1 time in total.
Image
weedacres
 
Posts: 428
Joined: Mon Dec 24, 2007 11:18 pm
Location: Eastern Washington

Re: P10101

Postby kscott » Mon Dec 28, 2009 4:46 am

Ok so I'm not the only one running them
Good to know
kscott
 
Posts: 101
Joined: Fri Nov 20, 2009 9:59 am

Re: P10101

Postby Tobit » Mon Dec 28, 2009 4:49 am

weedacres wrote:I have 4 of them running right now. All show:
Code: Select all
Working on p4744_lam5w_300K

So far it's not in the Project Summary.

It is, that work unit name is a Project 4744 worth 548 points. Something wacky is going on with these.
User avatar
Tobit
 
Posts: 743
Joined: Thu Apr 17, 2008 2:35 pm
Location: Manchester, NH USA

Re: P10101

Postby Amaruk » Mon Dec 28, 2009 4:56 am

Tobit wrote:
weedacres wrote:I have 4 of them running right now. All show:
Code: Select all
Working on p4744_lam5w_300K

So far it's not in the Project Summary.

It is, that work unit name is a Project 4744 worth 548 points. Something wacky is going on with these.
Indeed. Isn't that an ATI WU? :?
Image
User avatar
Amaruk
 
Posts: 511
Joined: Fri Jun 20, 2008 3:57 am
Location: Watching from the Woods

Re: P10101

Postby kscott » Mon Dec 28, 2009 5:02 am

Would we even get points for it?
Both my GPUs are working on one
kscott
 
Posts: 101
Joined: Fri Nov 20, 2009 9:59 am

Re: P10101

Postby weedacres » Mon Dec 28, 2009 5:05 am

Amaruk wrote:
Tobit wrote:
weedacres wrote:I have 4 of them running right now. All show:
Code: Select all
Working on p4744_lam5w_300K

So far it's not in the Project Summary.

It is, that work unit name is a Project 4744 worth 548 points. Something wacky is going on with these.
Indeed. Isn't that an ATI WU? :?

I don't know about that, but whatever it is, it appears to be running. I have 6 running with TPF's of 1:52 to 2:03
weedacres
 
Posts: 428
Joined: Mon Dec 24, 2007 11:18 pm
Location: Eastern Washington

Re: P10101

Postby weedacres » Mon Dec 28, 2009 5:24 am

PSummary says that p4744 is an ATI core.
What's really odd is that all 9 of my gpus are now running it. I've never seen 1 wu running on all gpus at the same time, the first one started at 0356z.
weedacres
 
Posts: 428
Joined: Mon Dec 24, 2007 11:18 pm
Location: Eastern Washington

Re: P10101

Postby gbowman » Mon Dec 28, 2009 5:31 am

Hello,

Not sure why these aren't in psummary. I'll get that taken care of as quickly as possible. May be a day with the holidays though.

They are a continuation of 4744, worth 548 points.

Thanks for your patience.

Greg
User avatar
gbowman
Pande Group Member
 
Posts: 133
Joined: Fri Nov 30, 2007 9:51 pm

Re: P10101

Postby Amaruk » Mon Dec 28, 2009 5:38 am

weedacres wrote:What's really odd is that all 9 of my gpus are now running it. I've never seen 1 wu running on all gpus at the same time, the first one started at 0356z.
I've had as many as 24 GPU clients running the same project at the same time, so I don't think that is anything unusual. :wink:

@ gbowman, Thanks for the heads up! :D
User avatar
Amaruk
 
Posts: 511
Joined: Fri Jun 20, 2008 3:57 am
Location: Watching from the Woods

Re: P10101

Postby chriskwarren » Mon Dec 28, 2009 5:51 am

These use the new protomol core?
Image
chriskwarren
 
Posts: 61
Joined: Sun Nov 30, 2008 2:13 am

Next

Return to NVIDIA specific issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest