Projects 1010x Problems

Moderators: slegrand, Site Moderators, PandeGroup

Projects 1010x Problems

Postby seanego » Fri Feb 12, 2010 12:13 am

I don't see any of them at psummary. I can upload almost none of them. Right now I'm folding 10105 (Run 273, Clone 7, Gen 0) don't even know anything about it. Why are they sent out? Can anyone tell what's going on?


P.S. Here again what I'm talking about
Code: Select all
[23:47:29] - Autosending finished units... [February 11 23:47:29 UTC]
[23:47:29] Trying to send all finished work units
[23:47:29] Project: 10103 (Run 991, Clone 9, Gen 3)
[23:47:29] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[23:47:29] + Attempting to send results [February 11 23:47:29 UTC]
...
[00:09:06] Initial: 48FA; + Could not connect to Work Server (results)
[00:09:06]     (171.64.65.71:8080)
[00:09:06] + Retrying using alternative port
[00:09:06] Connecting to http://171.64.65.71:80/
[00:09:07] - Couldn't send HTTP request to server
[00:09:07] + Could not connect to Work Server (results)
[00:09:07]     (171.64.65.71:80)
[00:09:07] - Error: Could not transmit unit 01 (completed February 11) to work server.
[00:09:07] - 2 failed uploads of this unit.
[00:09:07] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[00:09:07] + Attempting to send results [February 12 00:09:07 UTC]
[00:09:07] - Reading file work/wuresults_01.dat from core
[00:09:07]   (Read 132057 bytes from disk)
[00:09:07] Connecting to http://171.67.108.26:8080/
[00:09:09] Posted data.
[00:09:09] Initial: 0000; - Uploaded at ~64 kB/s
[00:09:09] - Averaged speed for that direction ~43 kB/s
[00:09:09] - Server does not have record of this unit. Will try again later.
[00:09:09]   Could not transmit unit 01 to Collection server; keeping in queue.
[00:09:09] + Sent 0 of 1 completed units to the server
[00:09:09] - Autosend completed
Last edited by seanego on Fri Feb 12, 2010 11:47 am, edited 1 time in total.
seanego
 
Posts: 17
Joined: Wed Feb 10, 2010 12:35 pm
Location: Moscow

Re: Projects 1010x Problems

Postby Tobit » Fri Feb 12, 2010 1:10 am

I see them on psummary, I don't know why you can't. Some of the servers are quite busy and are experiencing high net-loads at the moment. They will upload eventually. These were also announced right here on the forums so they shouldn't come as any surprise to anyone:

viewtopic.php?f=24&t=13389
viewtopic.php?f=24&t=13283
viewtopic.php?f=24&t=13241
viewtopic.php?f=24&t=12674
Last edited by Tobit on Fri Feb 12, 2010 1:40 am, edited 1 time in total.
User avatar
Tobit
 
Posts: 620
Joined: Thu Apr 17, 2008 2:35 pm
Location: Manchester, NH USA

Re: Projects 1010x Problems

Postby Zagen30 » Fri Feb 12, 2010 1:34 am

I can vouch that a little while ago the projects in question weren't on psummary. I guess the servers were busy.
Image
Zagen30
 
Posts: 1589
Joined: Tue Mar 25, 2008 12:45 am

Re: Projects 1010x Problems

Postby seanego » Fri Feb 12, 2010 11:43 am

OK, I admit I didn't search thoroughly for 10105. But the thing is that servers for those projects - at least the sending one - are constsntly offline/down (I assume, because I constantly get "Server does not have record of this unit" when sending 1010x WUs). Moreover, it seems like they are sent to several clients simultaneously: viewtopic.php?f=19&t=13362#p130614 (it was before deadline when someone returned back the same WU that I was unsuccessfully trying to upload) :e?: Never had such problems with any other projects...

P.S. Again got 3 of them that won't send (these are with deadline not passed): 10103 (Run 991, Clone 9, Gen 3), 10105 (Run 273, Clone 7, Gen 0) and
10104 (Run 22, Clone 7, Gen 16) - all on Machine ID 1

P.P.S. Now 4: + 10103 (Run 991, Clone 9, Gen 3) - the same as above but on Machine ID 2 - seems like I'm doing the work twice and cannot send either of them :e(



Conclusion: switched to -advmethods, got none of them since that...
seanego
 
Posts: 17
Joined: Wed Feb 10, 2010 12:35 pm
Location: Moscow

Re: Projects 1010x Problems

Postby bruce » Wed Feb 17, 2010 12:47 am

Over the weekend, this problem got worse but they've identified it and they're working to solve it.

See viewtopic.php?f=24&t=13474
bruce
 
Posts: 22855
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Re: Projects 1010x Problems

Postby seanego » Wed Feb 17, 2010 11:13 am

Yeah, I know it very well )) So you may close this topic.
seanego
 
Posts: 17
Joined: Wed Feb 10, 2010 12:35 pm
Location: Moscow


Return to NVIDIA specific issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron