Page 1 of 1

Projects 1010x Problems

PostPosted: Fri Feb 12, 2010 12:13 am
by seanego
I don't see any of them at psummary. I can upload almost none of them. Right now I'm folding 10105 (Run 273, Clone 7, Gen 0) don't even know anything about it. Why are they sent out? Can anyone tell what's going on?


P.S. Here again what I'm talking about
Code: Select all
[23:47:29] - Autosending finished units... [February 11 23:47:29 UTC]
[23:47:29] Trying to send all finished work units
[23:47:29] Project: 10103 (Run 991, Clone 9, Gen 3)
[23:47:29] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[23:47:29] + Attempting to send results [February 11 23:47:29 UTC]
...
[00:09:06] Initial: 48FA; + Could not connect to Work Server (results)
[00:09:06]     (171.64.65.71:8080)
[00:09:06] + Retrying using alternative port
[00:09:06] Connecting to http://171.64.65.71:80/
[00:09:07] - Couldn't send HTTP request to server
[00:09:07] + Could not connect to Work Server (results)
[00:09:07]     (171.64.65.71:80)
[00:09:07] - Error: Could not transmit unit 01 (completed February 11) to work server.
[00:09:07] - 2 failed uploads of this unit.
[00:09:07] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[00:09:07] + Attempting to send results [February 12 00:09:07 UTC]
[00:09:07] - Reading file work/wuresults_01.dat from core
[00:09:07]   (Read 132057 bytes from disk)
[00:09:07] Connecting to http://171.67.108.26:8080/
[00:09:09] Posted data.
[00:09:09] Initial: 0000; - Uploaded at ~64 kB/s
[00:09:09] - Averaged speed for that direction ~43 kB/s
[00:09:09] - Server does not have record of this unit. Will try again later.
[00:09:09]   Could not transmit unit 01 to Collection server; keeping in queue.
[00:09:09] + Sent 0 of 1 completed units to the server
[00:09:09] - Autosend completed

Re: Projects 1010x Problems

PostPosted: Fri Feb 12, 2010 1:10 am
by Tobit
I see them on psummary, I don't know why you can't. Some of the servers are quite busy and are experiencing high net-loads at the moment. They will upload eventually. These were also announced right here on the forums so they shouldn't come as any surprise to anyone:

viewtopic.php?f=24&t=13389
viewtopic.php?f=24&t=13283
viewtopic.php?f=24&t=13241
viewtopic.php?f=24&t=12674

Re: Projects 1010x Problems

PostPosted: Fri Feb 12, 2010 1:34 am
by Zagen30
I can vouch that a little while ago the projects in question weren't on psummary. I guess the servers were busy.

Re: Projects 1010x Problems

PostPosted: Fri Feb 12, 2010 11:43 am
by seanego
OK, I admit I didn't search thoroughly for 10105. But the thing is that servers for those projects - at least the sending one - are constsntly offline/down (I assume, because I constantly get "Server does not have record of this unit" when sending 1010x WUs). Moreover, it seems like they are sent to several clients simultaneously: viewtopic.php?f=19&t=13362#p130614 (it was before deadline when someone returned back the same WU that I was unsuccessfully trying to upload) :e?: Never had such problems with any other projects...

P.S. Again got 3 of them that won't send (these are with deadline not passed): 10103 (Run 991, Clone 9, Gen 3), 10105 (Run 273, Clone 7, Gen 0) and
10104 (Run 22, Clone 7, Gen 16) - all on Machine ID 1

P.P.S. Now 4: + 10103 (Run 991, Clone 9, Gen 3) - the same as above but on Machine ID 2 - seems like I'm doing the work twice and cannot send either of them :e(



Conclusion: switched to -advmethods, got none of them since that...

Re: Projects 1010x Problems

PostPosted: Wed Feb 17, 2010 12:47 am
by bruce
Over the weekend, this problem got worse but they've identified it and they're working to solve it.

See viewtopic.php?f=24&t=13474

Re: Projects 1010x Problems

PostPosted: Wed Feb 17, 2010 11:13 am
by seanego
Yeah, I know it very well )) So you may close this topic.